Što toliko koriste Dual-SIM u Indiji i Kini? U čemu je catch22? Od nedavno i ja imam dual, evo me Indijo!Doćiće vreme da i mi koristimo Dual SIM telefone ko oni u Indiji![]()
Sta odlicno je prosao? Tako svima rade i naplacuju kad neko predje. Ovako kad bi dobio logove, ne bi nista platio. Naravno ako je 100% siguran da ni telefon ni on nisu nista skidali.
Cik neka neko proba da se poigra :dA pazite foru, sada ljudi mogu da se prave toše i da zloupotrebljavaju to.
Jeste, jeste, u Srbiji nema nijednog dokonog Djose i Tose koji bi se i za 50RSD ganjali po sudovima da su u pravu....
Nego svi cvile jer znaju da jeste greska do njih, nece da priznaju posto lepse je blatiti Telekom, jer TO JE IN![]()
Moram da te ispravim, kod VIPa moze da se blokira DATA saobracaj u roamingu i u poslovnici izdaju pismenu potvrdu da je data blokiran.boggy, a najzesca fora u svemu tome je sto samo kod Telenora mozes da zabranis data roaming zasebno od svega ostalog![]()
Moram da te ispravim, kod VIPa moze da se blokira DATA saobracaj u roamingu i u poslovnici izdaju pismenu potvrdu da je data blokiran.
"Korisniku je račun uvećan zbog jako velikog DATA saobraćaja (oko 4,7GB)
Kako koristi tel. aparat sa naprednim OS verovatno nije isključio dodatne opcije koje su bez njegovog znanja vršile konekcija na internet i napravile ovako veliki prenos podataka...
Račun će biti korigovan (umanjen) retroaktivnom primenom dodatak DATA 3GB (čija je cena 960 rsd) koji u celosti pokriva naplatu prenosa podataka..."
@ Čivijaš
Napisao si:
Da li se ovi brojevi ne poklapaju samo meni u kojima kaže da je 3 veće od 4,7 ili Telekom ima svoju matematiku. Šta je sa preostalih 1,7BG? Da li su strpali sve đuture a to im je naveći dodatak koji imaju ili...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari