Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

Misliš ako NE radi ? Kod mene radi ali stalno vrti jednu te istu reklamu za film "Nož u leđa"

@Matrix69 dodaj ručno transpordere gde su FTA kanali i "hvataće" ti i taj MTS risiver isto. N1 i Nova ide sa 16 stepeni istok, a ako su te "preštelovali" na 23,5 stepena istok nema ništa više od njih.
Na 23,5E nemaš skoro ništa FTA kanala to je "skup" satelit za razliku od 16E.
@Grga Pitić nema od toga nista kad je dolazio monter odneo je SBB risiver bese NS1040 tu sam imao FTA kanale,a ostavio mi neki MTS-ov koji pokazuje samo 2 satelita 23,5E i bese 19,2E FTA ne podrzava...i to bi bilo sve :(

Postovanje,
da li radi mts info kanal na broju 0 ukoliko on radi treba se kontaktirati call centar 0800100100 i zatraziti reaktivacija stb--a izdiktirati im broj jer ukoliko stb nije bio na signalu duze od 25 dana automatski se deatkivirao
Ukoliko saznate i poruku koja Vam izlazi na samom uredju pisite pa cemo pomoci
Nije bio aktivan skoro 2 meseca. Pet puta sam ih zvao i evo dok kucam ovu poruku ponovo čekam na liniji 0800100100 potvrdu
Konačno su se smilovali i aktivirali risivere (ili možda tačnije dekodere u risiverima)... Nedelju dana sam ih zvao... Kažu, samo neka oprema bude uključena, aktiviraće se.... Posle 8 dana...tek

@Grga Pitić nema od toga nista kad je dolazio monter odneo je SBB risiver bese NS1040 tu sam imao FTA kanale,a ostavio mi neki MTS-ov koji pokazuje samo 2 satelita 23,5E i bese 19,2E FTA ne podrzava...i to bi bilo sve :(

Na 19,2E imaš FTA kanala baš dosta više nego na 23,5E gde je ja mislim jedan ili dva samo, nisam odavno gledao koji su ti slobodni.
Da li ti je menjao LNB da možeš da "hvataš" i 19,5E kada ti je pomerio antenu na 23,5E ili ti je ostao isti LNB koji ti je TotalTv dao? Mislim da je Totalov imao opciju ako je samo jedan risiver da daje LNB kojim se pokrivala 19,2E, 16E, i 13E, a ako je više risivera moglo da se bira da li ćeš 13E i 16E ili 16E i 19,2E.
U svakom slučaju nije isti razmak satelita da bi pokrio sa Total LNB Astru na 23,5E i Astru na 19,2E.

Na 19,2E imaš FTA kanala baš dosta više nego na 23,5E gde je ja mislim jedan ili dva samo, nisam odavno gledao koji su ti slobodni.
Da li ti je menjao LNB da možeš da "hvataš" i 19,5E kada ti je pomerio antenu na 23,5E ili ti je ostao isti LNB koji ti je TotalTv dao? Mislim da je Totalov imao opciju ako je samo jedan risiver da daje LNB kojim se pokrivala 19,2E, 16E, i 13E, a ako je više risivera moglo da se bira da li ćeš 13E i 16E ili 16E i 19,2E.
U svakom slučaju nije isti razmak satelita da bi pokrio sa Total LNB Astru na 23,5E i Astru na 19,2E.
@Grga Pitić promenio je prakticno sve antenu stavio malu belu MTS-ovu LNB isto MTS,risiver u kuci isto MTS ...samo je ostavio Totalov kabl koji vodi od LNB-a do risivera drugo sve promenio :(

Nazad
Vrh Dno