Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

Misliš ako NE radi ? Kod mene radi ali stalno vrti jednu te istu reklamu za film "Nož u leđa"

@Matrix69 dodaj ručno transpordere gde su FTA kanali i "hvataće" ti i taj MTS risiver isto. N1 i Nova ide sa 16 stepeni istok, a ako su te "preštelovali" na 23,5 stepena istok nema ništa više od njih.
Na 23,5E nemaš skoro ništa FTA kanala to je "skup" satelit za razliku od 16E.
@Grga Pitić nema od toga nista kad je dolazio monter odneo je SBB risiver bese NS1040 tu sam imao FTA kanale,a ostavio mi neki MTS-ov koji pokazuje samo 2 satelita 23,5E i bese 19,2E FTA ne podrzava...i to bi bilo sve :(

Postovanje,
da li radi mts info kanal na broju 0 ukoliko on radi treba se kontaktirati call centar 0800100100 i zatraziti reaktivacija stb--a izdiktirati im broj jer ukoliko stb nije bio na signalu duze od 25 dana automatski se deatkivirao
Ukoliko saznate i poruku koja Vam izlazi na samom uredju pisite pa cemo pomoci
Nije bio aktivan skoro 2 meseca. Pet puta sam ih zvao i evo dok kucam ovu poruku ponovo čekam na liniji 0800100100 potvrdu
Konačno su se smilovali i aktivirali risivere (ili možda tačnije dekodere u risiverima)... Nedelju dana sam ih zvao... Kažu, samo neka oprema bude uključena, aktiviraće se.... Posle 8 dana...tek

Nazad
Vrh Dno