Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

U ugovoru je zaokruženo 5 meseci po dinar ali moraću za koji dan da odem do poslovnice da proverim.
@ZEX123 proveri pa napisi ja,taj benefit promociju kako-god nisam dobio.
E pa zeznuli su onda našeg Matriksa :whistle:

Svako ima pravo na 5 meseci po 1 dinar....
@Miki Ue sad pravo receno nisam pametan...malopre sam ih zvao i pitao to i jos poneke stvari oko raskida obnove,kao i prelazaka sa paketa na paket.Od benefita paket mSAT Plus sam dobio 100d umanjenje zato sto sam se opredelio za eracun prvi mesec tj Maj 899d resto puna cena,i svi kanali otkljucani prvih 5 meseci.Ako se odlucim u buducnosti za obnovu to moze i 3 meseca pre isteka tekuce UO,a ako hocu raskid onda 15ak dana pre isteka UO to najavim u poslovnici.Ako bih recimo obnavljao kaze ova iz MTS CC,opet imam pravo na neke benefite...uglavnom sta je tu je :confused:

Da li se na m satu placa dodatno za jos jedan tv?
@luka__1 kao sto ti je vec @ZEX123 napisao placa se,mozes imati najvise 4 risivera.Za dodatne risivere u paketima START i PLUS placas standardnu cenu za prvi postavljem,e za dodatni prvi doplacujes 150dinara dodatni drugi 300dinara i za dodatni treci isto 300dinara.Tako pise u mom ugovoru,a nakon isteka UO ako ne obnovis placas punu cenu na svaki od tih risivera.Ja sam se bio prvo odlucio za PLUS a vec planirao da,predjem na MAX paket i danas resim da krenem odmah sa MAX paketom,nazovem ih kazem i vidim vec su prebacili na MAX ostali deo ugovora je isti...osim sto je MAX paket skuplji za oko 700dinara :)
Udarilo nevreme,nema prijema ni na jednom kanalu, možda je grom pogodio satelit :LOL: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
@Pauk ovde kod mene nije bilo strasno neka sitna kisa jedno pola sata,par puta zagrmelo i sve se rasturi...mislim razvedri :whistle:

@Matrix69 Pa zar nisi prvih 5 meseci dobio sve kanale uključene koji postoje o_O znači em što ti nisu ispoštovali 5 meseci po 1 dinar što piše na sajtu em ti nisu uključili po difoltu sve kanale tih prvih 5 meseci. Isto pitanje i za @ZEX123, on je čovek dobio tih 5 meseci po dinar, pa neka on napiše kad bude mogao da li su mu svi kanali otključani tih prvih 5 meseci i neka još neko napiše ko se migrirao sa Totala. Jasno na sajtu m:SAT piše da novi korisnici imaju oba benefita.

Videh sad da si napisao u nekom od prethodnih postova da su ti ipak otključani svi kanali, znači ovo MAX ti važi posle tih 5 meseci ?

Ja sam odabrao PLUS paket i otključani su mi svi programi.

@Matrix69 Pa zar nisi prvih 5 meseci dobio sve kanale uključene koji postoje o_O znači em što ti nisu ispoštovali 5 meseci po 1 dinar što piše na sajtu em ti nisu uključili po difoltu sve kanale tih prvih 5 meseci. Isto pitanje i za @ZEX123, on je čovek dobio tih 5 meseci po dinar, pa neka on napiše kad bude mogao da li su mu svi kanali otključani tih prvih 5 meseci i neka još neko napiše ko se migrirao sa Totala. Jasno na sajtu m:SAT piše da novi korisnici imaju oba benefita.

Videh sad da si napisao u nekom od prethodnih postova da su ti ipak otključani svi kanali, znači ovo MAX ti važi posle tih 5 meseci ?
@Miki Ue kad su mi ponudili rekoh PLUS a vec,posle par sati se pokajah sto ne rekoh odmah MAX.U Nedelju 11 Maja dolazi monter kaci MTS opremu a odnosi SBB,i daje mi primerak reversa da sam vratio.Zanimljivo veceras citam to kad tamo pise,da sam razduzio opremu u MTS vlasnistvu razlog vracanja "Demontaza Total Tv opreme"...kako njihovo SBB postavio pre 6g sve to?Kako bilo zvao sam ih i trazio da prebace na MAX uz aktiviranu,besplatnu Iris Go aplikaciju za telefon i to sam i najzad dobio.Sada na telefonu i MTS sajtu je MAX,i Iris radi veceras sada vec sinoc se ulogovo i malo gledao.A od pogodnosti benefita sam dobio prvi mesec tj Maj 900d i nadalje puna cena odabranog paketa,uz 5 meseci otkljucane sve kanale svi otkljucani kako do juce u PLUS tako i sada u MAX paketu.Kad zakljucaju meni ce zakljucati samo Madjarski i bese Rumunski,resto HBO Sinemax,stare Farme i 3 kanala 18+ sve ostaje otkljucano+Iris Go na telefonu.Jedino sto nisam dobio je 5 meseci po 1 dinar,ali i to bude pa opet puna cena bilo kog paketa.Sve to zivkajuci operatore u CC,pa cekas dok se jave posle minimum 10ak minuta nekad i duze.Sta mogu ne zivim u gradu pa caskom u poslovnicu,ko da ide u Topolu za sve to.A i ovi u Topoli pojma nemaju znaju samo da registruju broj ili ako hoces BOX paket,potpises i salju montere.Post jeste poduzi ali bar znas sve,koga mrzi da cita moze da preskoci...a ne kao pre nesecam se ko kuka kako nista nije razumeo,pa fale zarezi tacke itd :whistle:

Poslednja izmena:
Mnogo nešto brljaju u ovom prelaznom periodu sa Totala. Arena Premum i Arena sport potpuno izmešani i na većini kanale ne emituju ono što piše da treba. Sada sam baš hteo da gledam tenis (Novak.Hurkač finale Ženeve) ali ne samo što su prebacili na kanal gde treba da bude futbol neg su i zakasnili do sredine prvog seta. Slika mutna i očajna, U međuvremenu sa pronašao prenos preko interneta sa nekog italijanskog sajta i slika je bila pun HD jedino što je kasnila za neki minut dva od mTSa. Gledao sam u isto vreme oba prenosa. Mts za stvarni rezultat a preko interneta da vidim bolje. Inetersantna kombinacija.

To je do programske šeme. Na Iris IPTV danas isto na pola kanala ne ide ono što piše da treba da ide. Što se Arene tiče naravno.

Za lošu sliku ne bih posebno komentarisao, osim da svi znamo šta je to m:SAT :D

Poslednja izmena:
Ovde je bila izrazito loša, na 32 je bio ceo turnir i nije bilo taki loša slika, i još gledam na 27 inča HD monitoru

@ZEX123 proveri pa napisi ja,taj benefit promociju kako-god nisam dobio.

@Miki Ue sad pravo receno nisam pametan...malopre sam ih zvao i pitao to i jos poneke stvari oko raskida obnove,kao i prelazaka sa paketa na paket.Od benefita paket mSAT Plus sam dobio 100d umanjenje zato sto sam se opredelio za eracun prvi mesec tj Maj 899d resto puna cena,i svi kanali otkljucani prvih 5 meseci.Ako se odlucim u buducnosti za obnovu to moze i 3 meseca pre isteka tekuce UO,a ako hocu raskid onda 15ak dana pre isteka UO to najavim u poslovnici.Ako bih recimo obnavljao kaze ova iz MTS CC,opet imam pravo na neke benefite...uglavnom sta je tu je :confused:
Prelaskom sa EON SAT na M SAT dobio sam prvi mesec za dinar, a posle 1900 rsd mesečno za PLUS paket. Proverio sam danas u poslovnici.

Napisao je objašnjenje na temi Total tv u vezi toga.

To za 12 meseci su nudili onima koji žele raskid, 5 meseci ide potpuno novim korisnicima a samo mesec dana onima koji žele da "migriraju" svojom voljom.

Zar ne daju 12 meseci besplatno za prelazak na m:SAT??
Daju 12 da bi zadržali korisnika ako hoće da raskine ugovor. Ja sam bio pod ugovorom za EON SAT i hteo sam da pređem na M SAT, posmatrali su to kao obnova ugovorne obaveze i dobio sam prvi mesec za dinar, a nakon toga redovna cena 1900rsd.

Poznavaoci treba mi pomoc, savet kako god.

Zakupio bih mSat sa 2 receiver-a
Trazio sam da opremu sam instaliram ali u 2 mts poslovnice mi kazu vama monteri dolaze i donose opremu,
Objasnjavam da mi ne trebaju monteri i da je moj matori uradio vise instalacija od njihovih montera ali oni kazu
da je to procedura i da ne mogu da posalju PostExpress samo opremu bla bla.
Meni treba od opreme 2 receiver-a povezem na 2 odvojene lokacije na moje antene i LNB-ove
a moje pitanje je da li pije vodu da imam svoje antene da to moze da radi ili ipak imaju neku zackoljicu sa LNB-om?

Da li se zna rok isporuke (dostave) montera kada se potpise ugovor i da li se ti monteri placaju?

Hvala

Dostava, montiranje i kasnije servisiranje su besplatni, pusti neka odrade posao a mora i da se aktivira po završetku.

@jjoksa, radice sve na tvojim antenama bez bilo kakvog problema. Problem jeste uzeti licno opremu jer opremu isporucuje i montira druga firma.

Poznavaoci treba mi pomoc, savet kako god.

Zakupio bih mSat sa 2 receiver-a
Trazio sam da opremu sam instaliram ali u 2 mts poslovnice mi kazu vama monteri dolaze i donose opremu,
Objasnjavam da mi ne trebaju monteri i da je moj matori uradio vise instalacija od njihovih montera ali oni kazu
da je to procedura i da ne mogu da posalju PostExpress samo opremu bla bla.
Meni treba od opreme 2 receiver-a povezem na 2 odvojene lokacije na moje antene i LNB-ove
a moje pitanje je da li pije vodu da imam svoje antene da to moze da radi ili ipak imaju neku zackoljicu sa LNB-om?

Da li se zna rok isporuke (dostave) montera kada se potpise ugovor i da li se ti monteri placaju?

Hvala
pozdrav, ja sam pre 2 godine imao prilike da koristim M-sat na sopstvenoj anteni ofset 1,30 za podrucje Beograda, i meni je radilo korektno, dosao mi covek koji radi za Telekom, doneo u kompletu ful opremu sa (drzac, manja antena, risiver i lnb), ja mu rekao da vec imam satelitsku antenu, motorizovani sistem i da nema potrebe da se muci oko montiranja antene, al mi je odgovorio da ne moram da koristim istu, ali on mora da me zaduzi u reversu i rekao mi da je negde sklonim na sigurno, da kada raskinem ugovor, moram da je vratim ... u medjuvremenu, predjem na Iris i raskinem ugovor ...

Da li vam je izašlo neko obaveštenje na ekranu?
nista brate, sa mojim lnb-om Inverto, radilo je sve! samo sto sam ja malo skeptik za sliku, rezolucija slike mi se nije dopala, zato sam i presao na Iris ... inace, ko nema uslova kao moj tast na selu, preporucujem Msat! 😉

Da li vam je izašlo neko obaveštenje na ekranu?
@ZEX123 na kakvo obavestenje mislis ako na poruke kao nekada na TTV,ima poruke u podesavanjima.Mada tu nema nista da se podesava,oko poruka jedino ponekad...mi iskoci pise otprilike "Moguce su nove opcije i mogucnosti (code 0012))" tako nekako.Ali to su azuriranja razna softwera ili,retko kada prakticno nikad ako dodaju nov program.Zadnje takvo je bilo kad je,dodata Nis Tv.

Na nekim kanalima za vreme sportskih prenosa pojavi se poruka "Updating code 008" ali prenos se nastavlja u pozadini.

@ZEX123 na kakvo obavestenje mislis ako na poruke kao nekada na TTV,ima poruke u podesavanjima.Mada tu nema nista da se podesava,oko poruka jedino ponekad...mi iskoci pise otprilike "Moguce su nove opcije i mogucnosti (code 0012))" tako nekako.Ali to su azuriranja razna softwera ili,retko kada prakticno nikad ako dodaju nov program.Zadnje takvo je bilo kad je,dodata Nis Tv.
To je i meni iskočilo na ekranu.

Nazad
Vrh Dno