Treba i antena.Jel odjavljivao neko m-sat, sta se vraca od opreme, da li treba i antenu da skidam i vracam?😁 Kada sam imao Total tv antena se nije vracala, samo box i kartica....
Tacno korisnik vraca u poslovnicu risiver daljinski,i mrezno napajanje tj AC adapter risivera.A po antenu dolaze njihovi monteri skidaju i nose,bar tako sam ja vratio.Treba i antena.
Hvala ti vec sam se naostrio bio da ih zovem i maltretiram samo mi odjednom nestalo vecina kanala pogotovo Arene zbog cega i koristim. Skenirao sam bio satelite i nista sve dok nisam video tvoj post, posle fabrickog reseta sad je sve opet ok. Neverovatno da me ama bas nikako nisu obavestili o ovome ni email ni sms ni nista.Mts je pustio update stb uredjaja, ukoliko nije uradjena ota nadogradnja na stb ne rade pojedini kanali tipa pink, prva.
Potrebno je uraditi nadogradnju softvera ukoliko nema nadogradnje, potrebno je uraditi fabricki reset stb-a kako bi se ucitala nova lista kanala
pincod za reset 0000
Astra 3B i 19.2E su satelitiDobro veče svima, imam problem sa msat televizijom.Nakon što sam updateovao uredjaj ne može da pronađe nijedan kanal.Pre update sam imao određeni broj kanala koji su radili.Da li neko zna u cemu je problem?
Isključiti risiver na nekoliko minuta iz struje i ponovo pokrenuti pretragu.Dobro veče svima, imam problem sa msat televizijom.Nakon što sam updateovao uredjaj ne može da pronađe nijedan kanal.Pre update sam imao određeni broj kanala koji su radili.Da li neko zna u cemu je problem?
Hvala na odgovoru ali nije mi rešilo problemIsključiti risiver na nekoliko minuta iz struje i ponovo pokrenuti pretragu.
Више није сад је Астра 3ЦAstra 3B i 19.2E su sateliti
Da li znate kako to da promenim? Samo ime da promenim ili još nešto treba?Више није сад је Астра 3Ц
Postovanje,Da li znate kako to da promenim? Samo ime da promenim ili još nešto treba?
Uradio sam to ali on mi i dalje traži programe na satelitima astra 3c i 19.2e.Trebao bih satelite da promenim kako je neko gore rekao ali ne znam kako.Postovanje,
treba da uradite fabrički reset stb-a
Kako to radite
menu/desnom strelicom ukoliko je stariji stb ili stb koji počinje s/n182 do opcije fabrička podešavanja
ukoliko je stb sa velikim daljinskim i žuta boja brojki onda idete do alate pa desna strelica resetovanje sistema, pa opet desno vrati na fabrička podesavanja
Pincode za resetovanje je 0000
Ovo pisem koliko se secam ranije sam imao i mSAT i SBB satelit srednji paket sad ga zovu FULL,SBB imam i dalje a mSAT raskinuo,pinkod je uvek 0000 4nule,kliknes na podesavanja tu nege je reset tj vreati na fabricka podesavanja.Potvrdis to ako trazi pin uneses ove nule,i on sam preskenira ponovo i to je sve.I sa SBB-om je slicno samo ima malo vise opcija u korisnickim podesavanjima.Hmmmmm koloko me memorija sluzi oni su tada koristili ASTRA satelit,a SBB trenutno bese koristi EUTELSAT a poneke progame uzimaju sa ASTRA(A) besePostovanje,
treba da uradite fabrički reset stb-a
Kako to radite
menu/desnom strelicom ukoliko je stariji stb ili stb koji počinje s/n182 do opcije fabrička podešavanja
ukoliko je stb sa velikim daljinskim i žuta boja brojki onda idete do alate pa desna strelica resetovanje sistema, pa opet desno vrati na fabrička podesavanja
Pincode za resetovanje je 0000
Uradio sam to ali on mi i dalje traži programe na satelitima astra 3c i 19.2e.Trebao bih satelite da promenim kako je neko gore rekao ali ne znam kako.
Verovatno će morati neko da izađe na teren da prešteluje tu antenu. Verovatno je obrnut diseq na samoj anteni. Probaj da dodeliš port 1 za astru 3c u podešavanjimna satelita.Uradio sam to ali on mi i dalje traži programe na satelitima astra 3c i 19.2e.Trebao bih satelite da promenim kako je neko gore rekao ali ne znam kako.
Nakon menjanja porta je dobio signal i pronašao kanale.Hvala puno na odgovorima!Verovatno će morati neko da izađe na teren da prešteluje tu antenu. Verovatno je obrnut diseq na samoj anteni. Probaj da dodeliš port 1 za astru 3c u podešavanjimna satelita
Na žalost Vaša antena nije dobro podešena tj pozicija lnb je pogrešno postavljena, kada gledate antenu sa prednje strane lnb plastika tj držač treba da bude na levoj straniNakon menjanja porta je dobio signal i pronašao kanale.Hvala puno na odgovorima!
Postovani,Kod mene javlja gresku -nema kanala-. Probao sam reset na fabricka podesavanja. Takodje sam probao da stavim na port 1 astra 3c a na port 2 Astra 19. Signal mi pokazije 60 procenata, a kvalitet 0.
Hvala na odgovorima!
Postovani,Info kanal i rts sat rade,a kod svih ostalih kanal prikazuje Code:0200-STB ?Pogledajte prilog 483368Pogledajte prilog 483371
Ovo su inače free (fta) kanali na satelitu 23e, što se kaže. Držite na nekom drugom kanalu, npr; rts1, da kartica pokupi prava i trebalo bi da proradi, kao što kolega gore reče.Info kanal i rts sat rade,a kod svih ostalih kanal prikazuje Code:0200-STB ?Pogledajte prilog 483368Pogledajte prilog 483371
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari