To samo znači da ili si ti neobazriv ili su oni postali vešti![]()
To samo znači da ili si ti neobazriv ili su oni postali vešti![]()
Proveri ti ponovo za koji dan da li ti je aktiviran dodatak, i spremi se da ti račun za septembar ponovo bude velik, jer će ti i pored aktiviranog i naplaćenog tarifnog dodatka naplatiti sasvim redovno i saobraćaj koji je trebao biti besplatan jer je "pokriven" aktiviranim tarifnim dodatkom :wall:Lik u poslovnici mi se smeje u lice i kaze evo ja cu sad da ti aktiviram i bice u redu :lupko: a ko ce meni da nadoknadi 2.800din iz prethodnog meseca i 400 poruka iz ovog jer dodatci moraju da se aktiviraju najkasnije do 10. da bi dobio ceo iznos dodatka??
Meni žalbe za aprilski, majski i junski račun još uvek nisu rešene.Sta dobijam ja ako se zalim tacnije jel to gubljenje vremena? Taj lik u poslovnici je napisao neku zalbu navodno ali tesko da ja mogu da ocekujem nesto od toga.
U pravi si što se roka za rešavanje reklamacija tiče.svetozare, oni imaju rok za rešavanje tih reklamacija, tako da... malo popričaj sa nekim iz telekoma i reci im za zakonski rok za resavanje reklamacija.. preti raskidom..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari