Šta je novo?

[MTS] Lopovska posla

Aahahahahahah istina idem i ja da se zalim sutra posto su mi poceli naplacivati razgovore na nekih 315 min. sto nije lepo jel imam 325

Oni su toliki ****** da nemam reci... Jedno su mi naplatili u Frbruarskom racunu VAS SMS iz Decembra prosle godine...

Evo sada, na julskom racunu mi naplacivali skoro sve od 01.07 do 08.07... Sve poruke i poneki razgovor... A na Mix 500 sam tada bio... Na koju foru kada od 01 u mesecu krece novi paket?

Sto je najgore, nemam vremena da odem do njih da cekam pola sata u redu da bih se zalio za 200 dinara... A nije prvi put da mi uzimaju preko pretplate iakoista jos nije istekla tj nije potrosena...

Poslednja izmena:
Pazi nemam ni ja vremena i kod mene je negde problematicno 100-200 din ali necu im dozvoliti iz principa da se izcigane...

Mene su jednom isključili jer nisam platio 50 din. koje oni kao nisu obračunali u nekom od prethodnih računa koji je bio redovno plaćen. I to naravno nigde nije moglo da se vidi, nego plati da te uključimo. Početkom oktobra mi ističe ugovor, idem kod Telenora "sve u 16"...

Blago tebi ja majmun obnovio ugovor...

Pa na 2 god.

Ne znam da li se to sad potpisuju neki drugačiji ugovori, ali ako nisi uzeo telefon kod njih, postpejd ugovor se potpisuje na neodređeno. Ako grešim, neka me neko ispravi.

pa ko sem ludaka bi se vezao bez telefona :d takvih je i u Srbiji malo :d

:) kaže da je obnovio ugovor pa kontam da je već uzeo telefon...

Jesam nazalost...

Odlazak u njihove poslovnice je veliki stres za mene.
Skoro nisam video toliku ne brigu o potrosacima.

Cekam samo mogucnost da prebacim br na drugog provajdera i odoh. Iz inata ne dam im vise para.

Imas moju kompletnu podrsku, tj. jos jednog sapatnika

Znaci ne verujem. Sad me zvali u vezi zalbe(posle 27 dana). Kaze "niste specificirali sta ne valja na racunu pa ne mozemo da obradimo zalbu". Sta ima da specificiram kad ne valja ceo GPRS :wall:, ali bukvalno ceo :mad:. Najjace od svega, kaze lik ne mora da se poklapa vreme konekcije sa onim kada ste je ostvarili (pa sta mora onda :mad:), kakav je to j****i sistem ako se ne zna kada si ostvario vezu !?!!!?!?!?!? :smackbum::smackbum::smackbum:

pa ko sem ludaka bi se vezao bez telefona :d takvih je i u Srbiji malo :d

Sto, Vip nudi 25% popusta na tarifu ako ne uzmes postpaid sa telefonom. Fakticki svaki peti racun ti je fraj.

Poslednja izmena:
Nisam znao za to... lep potez vipa, mozda bi mogli malo da reklamiraju to... 18000 popusta na 3000 ali bez pdva... na ostalim paketima je mala razlika, recimo na 1000 je samo 6000, pa se svakako vise isplati uzeti telefon, pogotovo sto tje kako vreme tece dolaziti sve bolji telefoni po sve boljim uslovima... :)

Ali opet, po meni, mali popust za 24 meseca vernosti... pogotovo kod nas gde je situacija takva da postoji kartel...

i to htedoh da napisem al bi to produbilo diskusiju jos vise... :)

Neki predlog sta sad da radim? Da li postoji nacin da se ode direktno do ovih i***ta sto resavaju zalbe?

Pazi cuo sam od par ljudi da Telekom ide na prodaju e sad ako je to tacno onda je sasvim normalno da se nakradu dok mogu jel ako nastave ovako izgubice poprilican broj korisnika jel ono sto ja znam sa kime god sa pricao a ima postpaid zavrnuli su ga u zadnjih 2-3 meseca.

Pazi cuo sam od par ljudi da Telekom ide na prodaju e sad ako je to tacno onda je sasvim normalno da se nakradu dok mogu jel ako nastave ovako izgubice poprilican broj korisnika jel ono sto ja znam sa kime god sa pricao a ima postpaid zavrnuli su ga u zadnjih 2-3 meseca.

Pa narvno da ide na prodaju, i ja sam isto cuo od prijatelja koji je neki manager tamo.Drzava grca u dugovima i sada ce traziti svaki nacin da dodju do para.Pa kad ne ostane nista za prodaju onda nek vide sta ce.

Drzava nek grca, grcace uvek. Svaka drzava grca u dugovima pa ne kradu kroz svoje "Telekome". Da je drzave, Telekom bi bio vec blokiran dok se ne resi stvar sa ovolikim brojem kradja kroz racune.
Sve se bojim da se desi takvo potkradanje u tolikom broju u Telenoru i VIP-u da bi firma funkcionisala normalno. A oni koji su glavni i odgovorni zbog ovakvog pucanja Telekom biling sistema, zavrsili bi u zatvoru plus bi kompanija platila ogromne cifre odsteta i kazni..

eh,kad bi samo ziveli u pravnoj drzavi..bruka kad sam video sta pise sve ovde...hvala bogu te pa ne koristim mobilni..xD

Poslednja izmena:
Drzava nek grca, grcace uvek. Svaka drzava grca u dugovima pa ne kradu kroz svoje "Telekome". Da je drzave, Telekom bi bio vec blokiran dok se ne resi stvar sa ovolikim brojem kradja kroz racune.
Sve se bojim da se desi takvo potkradanje u tolikom broju u Telenoru i VIP-u da bi firma funkcionisala normalno. A oni koji su glavni i odgovorni zbog ovakvog pucanja Telekom biling sistema, zavrsili bi u zatvoru plus bi kompanija platila ogromne cifre odsteta i kazni..

To je tacno npr Hrvati su jos zaduzeniji od nas pa kod njih nema ovakvih marifetluka kod mobilnih operatera... Telekom i biling sistem ne idu u istoj recenici :D posto ga nema... molim boga da dodje neki normalan operater i kupi i pootpusta ovu bagru...

Da li neko zna nekog advokata, da vidimo da li bi mogli da napravimo neku grupnu tuzbu. To bi bilo jako interesantno

Pazi sve je to lepa zamisao al ja ne verujem da ce se bilo koji cimati bez para u startu pogotovo sto ide protiv drzave treba nam bas neki egzibicionista... a i nema svrhe da tuzimo bez logova sa telefona ja cu imati log za septembarski racun tek...

Vrh Dno