Mogu ako jasno naznace na sajtu i tebi posalju obavestenje bar 30 dana pre stupanja na snagu promena.Martovski račun bio 799, aprilski 899, i ranije je bilo 799, pa kad su poskupeli?
Jel će sada, bez obzira na ugovor, svakog meseca da podižu cene?
Smatraju da je to adekvatan način da lično obaveste svakog korisnika. Tu ne pišu termini kao što su "usklađivanje cene", "promena cene", "migracija paketa", "poskupljenje" itd.. Ali komercijalna ponuda znači da će samo korisnici koji nisu već na naj novijim paketima (trenutno aktuelnim) biti migrirani na aktuelne pakete.Od 1. marta komercijalna ponuda važi za sve mts korisnike. O aktuelnoj ponudi možete se informisati na mts.rs
Naravno, prihvatili prigovor...Meni su isto digli, pisao im prigovor...
Od danas su nove cene, jedino da pokremes prenos broja. Kad te pozovu kazes da kod drugih imas 50% popusta na celu UO, tada ponunde najvise mozda i 50% na dve godine. Na sve ostalo ne reaguju 2%.Bio sam danas da produžim ugovor za 2 kontrole troškova koje mi ističu krajem meseca i sačekalo me je neprijatno iznenadjenje da su od danas podigli cene na 1199din mesečno (1599din bez ugovorne obaveze) i da ne daju više ni onaj popust (10% za prvi i 20% za svaki sledeći broj) ako se dodaju u box. Do sada sam plaćao oko 1500din za oba broja, a cena na sajtu im je juče stajala 899din sa ugovornom obavezom.
Na 064733 su mi danas dali ponudu prva 2 meseca po dinar, pa puna cena 22 meseca, što opet ne nadoknadjuje razliku u poskupljenju. Da li je neko uspevao da dobije bolju ponudu od ove za kontrolu troškova nakon isteka UO ili podnošenja zahteva za prelazak kod drugog operatera?
A da ih pitas sada zasto ne moze morava, a moze kontrola troskova, ne bi znali ni oni.KT je obesmislena, jer sada Morava lagano joj parira,jedino sto Moravu verovatno ne mozes da dodas u 4 u Box
Znaju oni i te kako, ako hoces broj da ubacis u box 4u4 uzmes tarifu Onorika (koja je skuplja) a nju mozes da ubacis. Ali nema potrebe jer ima neogranicem internet. Ali vise para im kaplje.A da ih pitas sada zasto ne moze morava, a moze kontrola troskova, ne bi znali ni oni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari