Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Da li nekom radi busplus app preko mobilnog interneta?

Bas preko KT, ili uopste?

Radi. Često mi ne radi preko Telekom WiFi-a, a radi preko MTS mobilnog interneta (KT).

Maknuli su sa sajta cenovnik KT saobraćaja, ili sam naprasno nesposoban da to pronadjem?

Koliko je minut u mreži, van mreže, SMS, MB...?

89b07179aaf2894ce96894972fbd9317.jpg

Misliš na ovo?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Prilozi

• uploadfromtaptalk1489221953304.png
    uploadfromtaptalk1489221953304.png
    150.6 KB · Pregleda: 46
Poslednja izmena:
^ Milslim na to! Hvala ti! Znači, cene su iste. Juče to nigde nisam mogao da nađem na sajtu (sa kompa), a znam da je nekada stajalo.

^ Šta je 50k kad uz pripejd dobiješ 100k bonusa?

Malopre da obavim razgovor, kad obaveštenje da nemam više kredita, baš se iznenadim obzirom da mi se to nikada nije desilo.
Setim se da mi je juče ostao GPRS uključen tokom dana, e sad da li su klinci odgledali neki youtube ili šta već nebitno, na listingu se vidi da je to potrošilo kredit.

E sad samo me interesuje, pošto mi je ostalo 0 din. i na osnovnom i na internet i na bonus kreditu, on znači skida sa svakog redom dok ne potroši? To ne može da se spreči, da net troši kredit kada nestane?
Hvala.

Ne moze. Osim da trazis da ti iskljuce koriscenje neta ili kroz Data Usage na Androidu zabranis potrosnju preko odredjene kolicine.

E bravo, to sam trebao da uradim odavno, znači stavim limit mesečni da mi bude 150mb koliko dobijam i to je to, nisam ni znao da ima ta opcija, doduše eto do sada mi nikada nije ni trebala.

Ali i sam sam kriv kad sam uopšte isključio wifi kada sam uključio data, imam taj glupi običaj, da je ostao wifi ne bi mi kući potrošio kredit, šta je tu je.

Stavi na manje od 150MB, max. 145MB. Jeste da MTS ne zaokruzuje net potrosnju, ali za svaki slucaj. Vrlo lako se predje pola MB i onda ode kredit ;)

ma wi fi nikad ne gasiti... to sto malo potrosi bateriju nije vredno pomena u odnosu na mogucnost da kredit potrosi na 3g net

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da li na KT ima promocija kao na pripejdu. Npr.

53647118703c761ef9515c2e26630985.jpg

Pre svega me zanima zbog razgovora u mrezi i nesto sitno interneta.

Poslednja izmena:
Ne :( Jedino ima net i SMS trenutno :( Nema vise ni minuta u mrezi.

E bravo, to sam trebao da uradim odavno, znači stavim limit mesečni da mi bude 150mb koliko dobijam i to je to, nisam ni znao da ima ta opcija, doduše eto do sada mi nikada nije ni trebala.

Ali i sam sam kriv kad sam uopšte isključio wifi kada sam uključio data, imam taj glupi običaj, da je ostao wifi ne bi mi kući potrošio kredit, šta je tu je.
Ја исто гасим вај-фај кад ми није потребан,али сам на телефону и чак антивирусу омогућио ограничење нета па и неких апликација ,као што Алфа рече мање од укупне квоте интернета за један мјесец.Вишак се свакако преноси.

Steta sto nema MIX akcija, a taman sam mislio da prebacim broj na KT

^ A kakav je KT nekada tek bio u odnosu na ovaj danas! Potpuno druga prica. Samo su mu smanjivali opcije. Imam KT (uz postpejd) od 2008. - kada se pojavio. :)

Kako bese za 100 din (osnovnog) dobijes cenu od 0.5din/min ka MTSu tada? Koji se jos od bonusa skidaju.
Znaci uzmes KT500, imas... 1800 minuta ka MTSu!

I telefon gratis (uz popust)

Sent from my x600 using Tapatalk

Vredi ako imaju foncice koje zele bas da prodaju. Mada vec 2 godine nema tih KT ponuda.

Ne vredi cumati mts da pojacaju ponudu za KT,cimao ih ja letos,3 broja imam na UO.To je sto je u ponudi uzmi ili ostavi,nema popusta nikakvog. :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Napisimo im mail, kada vise nas pita isto drugacije je.

Salji, znam da ne volis, ali sastavi nesto za iphone [emoji3]

Ako ga daju za dinar uz KT2000, sto da ne - ko kaze da cu ga koristiti :d

Ne mislim na telefon, nego neka makar ubace ove prepaid dodatke.
Npr omiljeni broj im je uzas na KT

da li se nekome desilo ovo.. juce proverio kredit, oko 300 din na racunu i 780 din na racunu ka MTS brojevima.. danas 0 dinara, iako nisam obavio apsolutno nijedan poziv i poslao mozda 3 sms a... sta moze biti?? ugovor potpisan pre 21 dan

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh Dno