Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Pitanje je sada da li ce stvarno morati na 2 meseca da se to radi kako su mi rekli vise puta :(

Tebi sa 5 brojeva ce taman jedan mesec manje trajati rotiranje :)

Мени ће да буде доста 5 дана маја и онда заокружујем једну причу и крећем са другом, мада доста мањом, која ће да траје до децембра. ;)

Skinuo novu MTS centar aplikaciju, i prijatno iznenadjenje:

Iznos Friendly dopune može biti u visini od 50,00 do 400,00 dinara, a naknada za ovu uslugu je 10,00 dinara. Potrebno je samo da u trenutku slanja Friendly dopune imate dovoljno kredita na svom pripejd računu.

U jednom danu možete da pošaljete najviše tri Friendly dopune, a u toku jednog meseca drugim mts pripejd korisnicima možete poslati najviše 2.000,00 dinara svog kredita.

OK, prihvaticemo ovo poskupljenje prijateljstva, posto su porasli prijatelji :D
Good catch!

Probao da uradim ,i pise da mi nije omogucena FD (a vec prebacio 1000 ovaj mesec).Mozda to od sledeceg meseca vazi,a mozda mora i dopunim KT,ako me hvata ono dva meseca :D

Ради, сада сам послао једну ФД од 200, јутрос већ једну и прошла је и ова. Није требало да бацам 10 за 200 али ајде, једна проба може да се потроши.

Radi i meni, pise i na sajtu sada za nove limite i cene.

Bobi, ako pise da nije omogucena, moras prvo da se uozbiljis elektronski pa tek onda sprijateljis :)
Na kartici koja je radila ovog meseca ti nece? Znaci izgleda stvarno ce morati na 2 meseca :(

Da kartica koja je radila ovog meseca FD sad nece,a nece ni sa drugog broja (na njemu nisam prosao bonus od 1000).QQ definitivno ce morati na dva meseca elektronac :D (sad se vise ne isplati KT 500,sam0 1000 ili evetualno 2000)

Rekoh ja da ce tebi da skrate okretanje jedan ceo mesec :D

Добра ствар је што више није лимит највећа допуна него три дневно. Ау, можда опет узмем неку КТ а сада ће опет КТ2000 да буде занимљива као варијанта. ;)

Cale, ti kad nesto kazes, pocnes da isto pricas na 2 minuta... prvo samo o Exenetu a sada na istoj strani ista stvar za KT :)

Miran bre malo :p

Meni baš ističe kt500, lomio sam se dal da produžim ili da uzmem priču100/Mix s, sad možda uzmem i kt1000/2000, jel važi za šetanje gore/dole da se prvo uzme manj paket, ko zna šta još može da im pane.
Nije mi jasan ovaj problem oko FD, jer je ja nemam, može da se dopunjuje sa KT broja svakog drugog meseca ili prepaid broj koji se dopunjuje, može da se dopuni svakog drugog meseca, u međuvremenu da se dopuni na drugi način.

Sent from my x600

Jok, mora KT broj da se dopuni elektronski min 200 din svakog drugog meseca, da bi radila FD. Pročitaj malo unazad, sve već prežvakano.

Sad proracunao,ta dva meseca mogu da se rastegnu i do 4 meseca,sve u svemu nije opasno.A i dobro im je ovo,kako su poceli mozda ce jos nesto popraviti :D

I to sto kazes :D

Inace, meni je receno da i prepaid broj mora biti dupunjavan na 2 meseca, ali to nisam mogao proveriti :)

Ne znam, ja ništa ne dopunjujem i radi fd na svim brojevima.

Sent from my x600

Sad probao sa pripejda da uradim FD,i kaze da usluga nije omogucena.Bice da i on mora na 2 meseca :D (mada on svakako mora na 3 meseca po novom)
Nekako sam bio ubedjen da mts centar aplikacija ne moze da radi na pripejd broju,a moze....

Poslednja izmena:
Допуњује се она картица са које радиш ФД, која год да је. Ја сам ипак мислио да не мора и КТ јер се он плаћа сваког месеца док је за припејд још и разумљиво да су ово увели.
Cale, ti kad nesto kazes, pocnes da isto pricas na 2 minuta... prvo samo o Exenetu a sada na istoj strani ista stvar za KT :)

Miran bre malo :p
Шта причаш бре, написао сам пар порука на страни а ти пола од укупног броја. Шта исто причам??

Prepaid broj mora da ima kredit izgleda, pa onda po novom mora na 2 meseca da se dopunjuje. Mislim da je tu samo fora da kredit mora biti aktivan, ali da za stare kartice i dalje vazi onih 11+1 meseci, pa samim tim mozemo na stare kartice jos uvek FD.

KT kao da je promenjen skroz u prepaid rezim, pa usluge vezane za prepaid sada traze na 2 meseca dopune.

Da priupitam dok ne ispadne problem :)
Juče sam bio u poslovnici da postojeći postpejd broj prebacim na pripejd i to je urađeno uz promenu kartice koja je u međuvremenu postala aktivna. E sad, rekoše mi da dođem kao danas da napravim i ugovor za KT500 sa 50% popusta, ali bih ja da to odložim za početak Maja meseca da mi se ne računa već istekli April u račun. Da li ja to mogu tako, ili moram da napravim taj ugovor danas?

Ne da možeš, nego je samo tako i logično, baš zbog toga šta si naveo. Tako sam istu akciju imao 1. aprila.
E da, rekli su ti za danas samo iz razloga da bi nova kartica postala aktivna, a ne kao obavezu.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru.
Nije da mi nešto baš jako stalo za tih 250 dina koliko bi mi uzeli za April koje je upavo na isteku, nego više da sebi pojednostavim stvari jer imam dosta obaveza ovih dana. A tamo se satima čeka u redu kao da kupujem mitraljez :)

U TC Aviv keine gužva;)
***, tek sad vidim, St Pazova.

Poslednja izmena:
I u Knezu je prilicno dobro celog aprila. Nije cistka kao Telenor u Knezu, ali je cudno mirno :D

Vrh Dno