Prelaskom ostaje dopunjen kredit, a mesecni se gubi.. Kako je naglasio calexx^ Izvinjavam se, hteo sam reci da se prelaskom sa KT na pripejd gubi sav kredit (za razliku od postpejda).
Da li neko jos trenutno ima problem da ne moze sa KT broja da posalje Friendly dopunu? Prvi put dobijam poruku da mi usluga nije omogućena.
Мораш опет да се извиниш, не губи се кредит ни преласком са КТ на припејд. Ја сам тако урадио (и прешао се али ајде) пре месец дана а нешто касније прешао са припејда на мобилни нет. Другар је директ са КТ прешао на исти мобилни нет па је и њему све остало.^ Izvinjavam se, hteo sam reci da se prelaskom sa KT na pripejd gubi sav kredit (za razliku od postpejda).
Мислим да та услуга није укључена у старту па мора да се пријави, за пар дана проради. Такође за припејд картице важи да мора да легне нека нормална (а не пријатељска) уплата па и оне добију то за 2-3 дана.Da li neko jos trenutno ima problem da ne moze sa KT broja da posalje Friendly dopunu? Prvi put dobijam poruku da mi usluga nije omogućena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari