Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Ne drmaj za ostale onda :D

bio do poslovnice ... presao sa prepaida(na kom je bilo ;-)) na post i uzeo htc 620g dual sim .. al je dobar telefon ... (otisao je bratu ;-)) i pri tom se raspitao :

Mogu da posle 3 juna predjem sa kt 2000 sa 50% na mix bilo koji(meni odgovara mix m ) i da uzmem telefon ( pri tom je zvala novi sad da proveri da li se dopunjeni kredit prenosi kao avans , sto su i potvrdili ).

E owim kad si ti to uradio ajd mi proveri ...u junu kad to uradim dobicu 2 racuna .. jedan za kt i to pun racun posto on ne ide na dane ... i taj mix m propor broju dana.. e jel hoce taj racun za KT biti sa 50% ili ce me naplatiti punu cenu .. kako je to kod tebe proslo ?

Tako je.

Citam sedam - osam strana unazad (od januara) i nisam uspeo da shvatim, isplati li se ovaj paket? Prešao bih sa Telenora jer su ukinuli paket koji trenutno koristim (Prenesi i surfuj 500) a neću da dajem 200 dinara više za novi paket gde dobijam MANJE. U svakom slučaju, poruke su mi nebitne, samo pozivi i megabajti, sad, ovaj KT1000, kako ne razgovaram dugo, da računam cenu minuta i uspostave veze 15 dinara (po cenovniku, kad se sabere) računam da za 1000 dinara kredita i 2000 bonusa za MTS razgovore imam (minimum) 66 i 133 minuta (1000/15 i 2000/15) i 300 mb. Znam da mix s daje više ali uz taj paket se ne može uzeti nikakav uređaj za male pare, a za KT1000 imam LG L65 za 1500. Alternativa je mix s i 50% popusta (i štekanje za fon sa strane). Elem, kakva su iskustva sa ovim paketom? Hvala

Možeš i sam sebi, najbolje, samo će iz MESEČNI da pređe u DOPUNJENI... uz pristojnu novčanu nadoknadu.

Ја сам малопре пребацио један КТ број на припејд, ту је сада само допуњени кредит, остало нестало. Уговор је истицао данас, тип ми каже да као дођем крајем месеца али ... знајући њих, од сутра до краја месеца би рачун био без 50% попуста па сам ипак тражио да одмах то одрадимо. Сад да смислим шта даље. :)

Na KT nema računa prema broju dana cale , tako da će ti ovaj zadnji račun biti naplaćen po punom iznosu. Jer ako si i ti potpisao u septembru ugovor to ti je prvi mesec a avgust 12 račun , ovaj septembar ti je 13 račun koji dolazi na naplatu u oktobru

Крајем августа ми је стигла порука да ми уговор истиче па сам отишао у пословницу. Тамо ми је речено да је отприлике тако али да морам да дођем баш на датум склапања уговора да га променим. Синоћ је промењено све и избрисано ми је то што је дошло за септембар, ако ипак стигне пун (и то без 50%) рачун, сигурно ћу да пишем приговор. Да су оставили то до краја месеца, могло би да прође.
Можда ипак ових дана одем и потражим ону која ми је рекла да дођем на дан истека УО па да одмах проверимо шта мисли о томе.

U pravu su oboje. Ako septembra potpises, to je prvi, avgusta zadnji (12. ili 24. racun) sa popustom, ali moras ostati i tokom septembra. AKo potpises novi ugovor tokom septembra (ili avgusta/jula), nastavlja se popust, i nece biti pun iznos.
Inace, ovaj mesec mora pun iznos, to mora tako za KT.

Možeš da pišeš odbice ti ga , već sam prošao to pre 2 godine.

Ма имао сам и ја неке сличне случајеве али ... сада су ми 11. у месецу укинули све кредите и бонусе које сам добио за септембар. Да је то остало до краја месеца, не би било проблема. Овако могу да тражим да се рачуна пропорционално. Питао сам данас, девојчица није била сигурна и дала ми је папир да напишем приговор али ћу ипак да напишем мејл, лакше ми да куцкам него да користим оловку. ;)

Pozdrav svima, registrovao sam se kako bih mogao da postavim jedno pitanje. Naime, juce mi je istekao ugovor sa MTS-om (stari postpaid Mix 400) i promenio sam na Kontrolu troskova 1000 uz popust 50% da bi danas, kad sam proverio stanje racuna, ispalo da sam dobio 2000 osnovnog i 4000 bonus kredita kao u Kontroli troskova 2000 s tim sto sam dobio 600MB neta, a u KT2000 se dobije 500. Video sam u nekoj drugoj temi da je bilo takav slucaj, ali ja stvarno ne znam sta da radim :) Jel to njihova greska ili neka nagrada? Stvarno mi je glupavo, sve se plasim da ce mi to nekako naplatiti kasnije ako budem trosio...P.S. U ugovoru jasno pise da je kontrola troskova 1000 u pitanju tako da znate da se nisam zeznuo po pitanju tarifnog profila :) Hvala unapred :)

Vise puta mi se desilo da na KT500 u jednom mesecu dobijem sledovanje kao da je KT1000, a da bas nista nisam menjao.

Kada odes na mts.rs/stanje, ili preko portala Moj mts, da li ti pise da imas KT1000? Ako da, miran si. ;)

Ovo se obicno desi u prvom mesecu.

Деси се да првог месеца одмах дају шта следује а онда касније понове, вероватно када то негде буде заведено. Ако је интернет 600 тј 2х300 колико иде уз КТ1000, вероватно је тако. Деси се и обрнуто, мени су на почетку наплаћивали пуну цену неколико месеци (мада је ту проблем што је неко успут мало брљао) и после размене мејлова и провере су ми све прерачунали и пар месеци нисам ништа плаћао.

E calexx kad si prelazio sa KT na prepaid jesi dobio novu karticu ili ostaje ista ...dopunjen kredit se prebacuje na prepaid kao sto si naveo ...?;-)

^ Ne znam što sam mislio da ne moze KT - pripejd. Ili nekada nije moglo. Sem da se prvo ide na postpejd, gde se sav kredit gubi.

Хм, мислим да је картица остала иста, као што није мењана ни када сам својевремено прелазио на КТ. Зато је промењена када сам скоро прешао са припејда на Мобилни нет. Допуњени кредит остаје, остало се брише. Зато је најбоље да се то уради крајем месеца да се искористе бонуси или да се бар месец дана пре краја УО пређе на постпејд и не плати последњи рачун без попуста.
Како мислиш да се преласком на постпејд губи кредит? Тада прелази у аванс, урадио сам тако децембра, урадио другар неки дан (КТ на Мобилни нет) а ја планирам ових дана да пређем са још једног припејда на постпејд. А што не читаш ПП?

^ Izvinjavam se, hteo sam reci da se prelaskom sa KT na pripejd gubi sav kredit (za razliku od postpejda).

Da li neko jos trenutno ima problem da ne moze sa KT broja da posalje Friendly dopunu? Prvi put dobijam poruku da mi usluga nije omogućena.

^ Izvinjavam se, hteo sam reci da se prelaskom sa KT na pripejd gubi sav kredit (za razliku od postpejda).

Da li neko jos trenutno ima problem da ne moze sa KT broja da posalje Friendly dopunu? Prvi put dobijam poruku da mi usluga nije omogućena.
Prelaskom ostaje dopunjen kredit, a mesecni se gubi.. Kako je naglasio calexx :)

Мораш опет да се извиниш, не губи се кредит ни преласком са КТ на припејд. Ја сам тако урадио (и прешао се али ајде) пре месец дана а нешто касније прешао са припејда на мобилни нет. Другар је директ са КТ прешао на исти мобилни нет па је и њему све остало.
Мислим да та услуга није укључена у старту па мора да се пријави, за пар дана проради. Такође за припејд картице важи да мора да легне нека нормална (а не пријатељска) уплата па и оне добију то за 2-3 дана.

Meni jedna KT kartica vec nedelju dana ne moze da prima pozive i SMS. Prijavljeno pre 3 dana ali jos nista.
Radila je FD do pre 2 dana a od tada ni meni nece ali posto ni servisne SMSove ne mogu da primim na njoj ne znam zasto ne moze i FD sada :)

Ja sam pre 3 meseca jednu karticu sa postpejda prebacio na KT.Mesec dana sam isao u poslovnice,zvao k.servis i pisao mailove i jedva mi proradila frendly dopuna na kraju

Ok, izvinjavam se, nisam u toku sa prelaskom sa KT na pripejd.

Jedino sto znam da mi stari KT broj sada vode kao novi u sistemu (od 7.okt) i ne mogu Friendly dopunu da posaljem. Uplatio sam i regularnu dopunu. Sacekao 24h, koliko su rekli na 789. I dalje nece,dobijem SMS da mi usluga nije omogucena. Uradio sam sve sto su mi u kol centru savetovali.

Ranije nikada nisam imao ovaj problem. Imam i mesecni i dopunjeni kredit. Ranije sam na novi KT brojevima odmah mogao Friendly dopunu da posaljem.

Poslednja izmena:
I ja sam uplacivao 200 dinara i sve varijante probao ali tek posle mesec dana mi omogucen frend dopuna.A tek posle 5 dana kad proradila dopuna,poslali mi sms da mi je omugcena frend dopuna.
Izgleda da imaju opasan bag u sistemu ili to namerno rade,ko bi znao

Ako uzmem kt500 daa li po potrosenim 150 mb interneta dobijam spori do kraja meseca?

Vrh Dno