Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Tisina dok se ne privatizuje MTS :) (a posle ce oni to srediti sami :D)

Да ремизирам тему, имам једну припејд 064 картицу и на њој мало кредита. Ако сада пређем на постпејд, кредит могу да искористим као аванс за месечну претплату или може и још за нешто? Сећам се неких прича да је одатле одбијано и за рате за телефон па и за Бокс пакет. Да ли неко тачно зна?

Друга варијанта, одем у WW/E и тамо потпишем уговор. Ако тамо могу да се добију само телефони из њихове понуде, онда се ваучер не исплати јер сам поређењем пар телефона којих има и на мт:с сајту видео да су у овим радњама скупљи бар за ваучер ако не и много више. Штета, таман сам намерачио једну 32 гига флешку са дуо конектором.

Скоро да и не размишљам о акцији 50% јер ми ништа не значи да узмем већи пакет за пола цене ако ће минути ионако да пропадају. Планирам најмањи пакет (Прича, штета што нема и нека Прича минус) и неки телефон колико за промену а тренутно ми је занимљива Лумиа 630ДС, дуалсим што је код мене увек предност и Windows телефон што би била та промена. Андроид ми је досадио, не занимају ме бесни телефони јер не знам чему они служе осим да се има нешто за показ а Windows телефон нисам имао па да проверим на шта то личи.

Ne znam dal se nešto promenilo, ranije kad sam pitao (na forumu), rekli su mi da ne može (telefon), box bi možda moglo, ako ti se isplati i odgovara.

Poslednja izmena:
Бокс ме нање интересује јер планирам да га одјавим када прође уговорна обавеза.

Poslednja izmena:
Zna li neko odakle se skida kredit kad se potrose megabajti dobijeni uz pretplatu? Mts kaze da to naplacuje sa bonus kredita...

Prvo sa bonus, pa onda sa mesecnog. S' tim da se tada MB naplacuje valjda 50RSD tako da uopste nemas ni bonus, ni osnovnog za neki ko zna koji protok.

Potpisao sam 1. decembra ugovor sa 50% popusta na KT 1000, međutim, stigao mi je račun od 1000 dinara. Da li je praksa na KT da prvi račun bude po punoj ceni, a da se 50% popusta obračunava tek posle drugog meseca, ili je mts ovde nešto pogrešno obračunao?

Poslednja izmena:
Nova kartica, prelazak sa post ili prepaida?

Odmah je trebao da vazi popust.
Mozda su greskom prvo prebacili, pa onda tek ugovor.

Ако си у мт:с-у директно потписао уговор на 50% и одмах ти пустили на постојећој припејд картици, требало би и да попуст одмах крене. Ако си имао неки међупотез онда УО почиње од следећег месеца.

Bas tako. Meni su sve u istom ugovoru odradili, i odmah je poceo popust.

Zali se slobodno, ne znam da li prihvataju ili kazu da je takav ugovor - ti u svakom slucaju 12 meseci trebas imati popust. Zadnji mesec ce ti 99% sigurno stici pun racun, i na to moze da se zali (ako si samo 11 meseci imao popust).

Da li neko zna da li u winwin-u mogu da produzim ugovor na jos dve godine 50% za kontrolu troskova. Do kraja ovog ugovora mi je ostalo jos nesto preko mesec dana. Interesuje me zbog onog vaucera

Došlo je do nekih izmena vezano za vaučere, tako kažu.

Da li neko zna da li u winwin-u mogu da produzim ugovor na jos dve godine 50% za kontrolu troskova. Do kraja ovog ugovora mi je ostalo jos nesto preko mesec dana. Interesuje me zbog onog vaucera

Ja sam u decembru produzio ugovor na godinu dana za KT500 na 50% i uzeo vaucer. Ne znam da li se nesto od tada promenilo.

Неколико дана није био инфо о акцији а сада се појавио али ... по овоме ми делује да код њих могу да се склопе уговори са телефоном и добије се ваучер или да се склопи уговор са 50% попуста без помињања ваучера.

Sad pise da su vauceri samo ako se uzmu telefoni (tako su i nagovestavali).
Jos uvek nije niko potvrdio.

EDIT: Speedy typist Cale :D

Da se nadovezem za internet i bonus kredit. Cista prevara. Meni su skinuli ceo kredit, i bonus i regularni preko noci za tipa 20mb. Da ne pricam o tome da je u pitanju svota oko 9.000 dinara posto bonus kredit skoro i da ne koristim ili ga ne potrosim u celosti.

? 20mb je oko 1000 valjda?
Od skora ne radi listing za trenutni mesec za KT pa nema kako da se proveri pre marta koliko je istroseno.

Znam, 1kb je 0.05 dinara, i po tome sam se vodila da izadje oko 1000 dinara tih 20mb ali eto ocigledno nije. Sve i da je duplo prihvatila bih, ali bas puta devet necu. Ici cu da se zalim jer im se ovo ne desava prvi put.
Meni sve radi na *105# ali ovo je bas bezobrazno sa njihove strane.

Sta ti stoji na *108#, *105# i *100#? (bonus kredit, MB i osnovni kredit)
Ako potrosnja na telefonu kaze 20MB, nece moci da ode 9000, pogotovu ako si imala MB.

Kada ukucam *108# stoji
Preostali bonus kredit: Mesecni bonus kredit 3744.83 dinara, vazi do 05.03.2015.
Imala sam MB u tome i jeste problem. Otici cu u poslovnicu. Nije prvi put da se ovo desava, kao sto sam vec rekla.

Ako sada imas 3744 dinara bonusa nikako nisi mogla izgubiti 9000 na MB jer si max 8000 bonusa mogla imati (ako je kt2000, inace 4000). Tek onda bi obican kredit bio diran.
Koliko osnovnog kredita imas jos?
Jedino ako si ovo pre 5. radila jer tebi izgleda tog dana u mesecu dodeljuju kredit ( ja nemam prvog vec tek drugog u mesecu novi kredit i mb za taj mesec). Onda si mozda istrosila sve sto je ostalo iz proslog.

Ne kapiram kojih 9000 su mogli da ti skinu inace?

Poslednja izmena:
Ne, meni prvog u mesecu isto stize kredit. Ovo pricam za prosli mesec.
Bonus sam imala i iz prethodnih meseci koji nije iskoriscen. Poenta je da su mi skinuli i ceo bonus kredit i ceo mesecni kredit. :)
Kako? Ne znam ali cu saznati. :D

Aha skinut ti je i osnovni i bonus ukupno oko 9000 proslog meseca.. to vec shvatam.
Listing sa MojTelekom?

Vec par dana pokusavam da ucitam moj nalog, i nece, posebno nece listing. :)

Vrh Dno