Да ремизирам тему, имам једну припејд 064 картицу и на њој мало кредита. Ако сада пређем на постпејд, кредит могу да искористим као аванс за месечну претплату или може и још за нешто? Сећам се неких прича да је одатле одбијано и за рате за телефон па и за Бокс пакет. Да ли неко тачно зна?
Друга варијанта, одем у WW/E и тамо потпишем уговор. Ако тамо могу да се добију само телефони из њихове понуде, онда се ваучер не исплати јер сам поређењем пар телефона којих има и на мт:с сајту видео да су у овим радњама скупљи бар за ваучер ако не и много више. Штета, таман сам намерачио једну 32 гига флешку са дуо конектором.
Скоро да и не размишљам о акцији 50% јер ми ништа не значи да узмем већи пакет за пола цене ако ће минути ионако да пропадају. Планирам најмањи пакет (Прича, штета што нема и нека Прича минус) и неки телефон колико за промену а тренутно ми је занимљива Лумиа 630ДС, дуалсим што је код мене увек предност и Windows телефон што би била та промена. Андроид ми је досадио, не занимају ме бесни телефони јер не знам чему они служе осим да се има нешто за показ а Windows телефон нисам имао па да проверим на шта то личи.