Da li si zvao na neki broj telefona, da dobiješ ovu ponudu?Super Plan 3s, Supernova, 24 meseca po 1 din, akcija na ogranicenom podrucju za nove korisnike.
Daju i preko bakra ali samo 50Mbita sa Iris, kao i msat i mobilni internet pa kome sta odgovara.
Džaba si se sekirao i nervirao. Odmah sam ti rekao da će tako biti. To im je modus operandi i treba unapred biti spreman na toEvo mene opet,dan 10-ti.😄 Juče su zvali i dali 24x50% Box Zlatni i na kraju sam popustio.Mislim da ih bio lud da odbijem ovu ponudu.Tako da sam zvanično čovek koji pljuje pa liže🤣
To je ponuda za nove korisnike na ogranicenom podrucju.Da li si zvao na neki broj telefona, da dobiješ ovu ponudu?
Nije dobro je ne zeki coveka.21 mesec 50% hehe izradili su te
Pogrešna tema, za Supernovu imaš posebnu temu.Jedno mozda off-topic pitanje, istekao mi je SuperPlan2S ugovor gde sam dugo godina imao Internet i TV, a taj TV ne koristim vec dugo, jel komplikovano da se predje samo na internet. U smislu, da li moram da cekam da dodju da menjaju ruter i da vracam nazad uredjaje, ili ce sve da prodje kroz aplikaciju i samo da nastavim da koristim isti ruter kao do sada i da se kroz aplikaciju promeni paket a ja odnesem box i gluposti za tv kad stignem?
Za SS si vidim dole sam odgovorio, ali Dizer tesko da ti je 24m free, tacnije bio je nama na zlatnom evo meni jos koji dan pa cu da ga otkazem pre 30og, a po novim paketima niko nema 24m free Dizer, ja mislim da samo imamo 3m ili mozda 6m mrzi me sad da proveravam.@dukili ,hvala na odgovoru.Nego je l uz zlatni Box SkyShowtime gratis sve vreme?Za Deezer mi pise da je dzabe do kraja ugovora.
Aplikacije MOVE*, SkyShowtime, Balkan myusic i Apollon možeš koristiti besplatno u toku ugovorne obaveze.
Aplikaciju Deezer Premium možeš koristiti tri meseca besplatno od prve aktivacije.
*Promocija traje do 30.9.2026.
Aktivaciju možeš uraditi putem Moj mts portala.
Besplatan prostor na disku iznosi 100 GB.
* Ako optička infrastruktura nije dostupna, umesto MOVE aplikacije aktiviraj iris GO aplikaciju i koristi je besplatno tokom cele ugovorne obaveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari