Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Super Plan 3s, Supernova, 24 meseca po 1 din, akcija na ogranicenom podrucju za nove korisnike.
Daju i preko bakra ali samo 50Mbita sa Iris, kao i msat i mobilni internet pa kome sta odgovara.

Evo mene opet,dan 10-ti.😄 Juče su zvali i dali 24x50% Box Zlatni i na kraju sam popustio.Mislim da ih bio lud da odbijem ovu ponudu.Tako da sam zvanično čovek koji pljuje pa liže🤣
Džaba si se sekirao i nervirao. Odmah sam ti rekao da će tako biti. To im je modus operandi i treba unapred biti spreman na to

Da napomenem, slično je i kod Supernove. Tek kada se stvarno raskine ugovor, kada dođe SMS da je ugovor raskinut, i da treba da vratite opremu u poslovnicu, onda zovu i nude bolje ponude.

A šta znači ovo?Vidim piše u ugovoru.Je l 24 meseca 50%,malo mi nejasno.1000019472.webp

Poslednja izmena:
21 mesec 50% hehe izradili su te
Nije dobro je ne zeki coveka.
Prva tri meseca su ti promotivna od 4000+ din, a 21 mesec ti je po -50%
Tako da DA imas 24 meseca po 50% samo drugacije formulisano.
Verovatno ne sme da pise da je cela UO pod 50% pa braca iz Mts nasla rupu u pravilniku kako da formulisu a da daju 24 meseca benefit.
Tako i meni na svakoj UO sa tim pogodnostima mi daju 3 meseca jedno pa 21 mesec drugacije obrazlozenje od prva 3 meseca.
Mrzi me sad da kopam i trazum sadasnu UO bila pre 23,5 meseca pa za cca 15 dana i ja trebam da obnovim.
I da dobrodosao u "zlatni" klub tebe su naterali na veci paket, mene na veci ne mogu.

Jedno mozda off-topic pitanje, istekao mi je SuperPlan2S ugovor gde sam dugo godina imao Internet i TV, a taj TV ne koristim vec dugo, jel komplikovano da se predje samo na internet. U smislu, da li moram da cekam da dodju da menjaju ruter i da vracam nazad uredjaje, ili ce sve da prodje kroz aplikaciju i samo da nastavim da koristim isti ruter kao do sada i da se kroz aplikaciju promeni paket a ja odnesem box i gluposti za tv kad stignem?

Jedno mozda off-topic pitanje, istekao mi je SuperPlan2S ugovor gde sam dugo godina imao Internet i TV, a taj TV ne koristim vec dugo, jel komplikovano da se predje samo na internet. U smislu, da li moram da cekam da dodju da menjaju ruter i da vracam nazad uredjaje, ili ce sve da prodje kroz aplikaciju i samo da nastavim da koristim isti ruter kao do sada i da se kroz aplikaciju promeni paket a ja odnesem box i gluposti za tv kad stignem?
Pogrešna tema, za Supernovu imaš posebnu temu.

@dukili ,hvala na odgovoru.Nego je l uz zlatni Box SkyShowtime gratis sve vreme?Za Deezer mi pise da je dzabe do kraja ugovora.

UO mi ističe 31. 10. i koliko sam upoznat trebalo bi da za koji dan podnesem zahtev za raskid zbog otkaznog roka od 30 dana.

Trenutno imam 2023_v2 BOX 2, bakar 50/8, koji me sasvim solidno služi ako izuzmem njihove ranije spletke sa promenama cena. Realno, to mi je trenutno i jedina opcija jer sam na periferiji i optika mi nije dostupna.

Koliko sam čitao ovde, većina je na optici i deluje da se uz dobro pregovaranje i odbijanje prvih ponuda može izvući i oko 20 meseci sa 50% popusta, nekad i više. Međutim, nisam uspeo da pronađem mnogo iskustava ljudi koji su i dalje na bakru, pa me zanima kakva je situacija za nas.

Puna cena BOX 2 paketa je sada oko 3500 dinara, što mi je previše. Ciljao bih negde oko 20 meseci sa 50%, a eventualno bih mogao da prihvatim i oko 18 ako je to realan maksimum.

Jedina razumna alternativa koju trenutno imam jeste A1 KućniNet 50/10 za 1799 dinara. Proverio sam onu RATEL mapu i A1 4G mi je na lokaciji približno -95 dBm, označen kao dobar signal. Za 5G je situacija lošija, pa me zanima i da li neko zna da li postoji mogućnost da se uzme 100/20 paket preko 4G?

Svaki savet i iskustvo od nekog ko je na bakru je dobrodošlo.

Društvo,treba mi pomoć.Aktivirao sam SkyShowtime i povezao sa postojećim nalogom.I sad imam u opciji upravljajte svojim paketom upisano da imam taj paket preko Telekoma ali i onaj moj gde piše kad je sledeće plaćanje.Jel treba da otkažem taj paket na kom sam bio a ostavim ovaj što je preko Telekoma?
Edit:da sam sebi odgovorim.Našao sam da ne mora da se otkazuje već se samo da prebaci na Telekom kad bude sledeća naplata.

Poslednja izmena:
hm da 6 meseci smo se ganjali tako za HBO da bi mi njihova tehnicka podrska povezala nalog sa mts emailom na koji to nisam trazio... Srecno...

@dukili ,hvala na odgovoru.Nego je l uz zlatni Box SkyShowtime gratis sve vreme?Za Deezer mi pise da je dzabe do kraja ugovora.
Za SS si vidim dole sam odgovorio, ali Dizer tesko da ti je 24m free, tacnije bio je nama na zlatnom evo meni jos koji dan pa cu da ga otkazem pre 30og, a po novim paketima niko nema 24m free Dizer, ja mislim da samo imamo 3m ili mozda 6m mrzi me sad da proveravam.
Daj neki ss tu gde ti izricito pise 24m.
Srecno..

Na sajtu za sve piše da je tri meseca, pa i mene zanima da li je pomenutih 24 greška ili je možda i to pogodnost koja ide uz popust za zadržavanje na najvećem paketu.

Hehe, znajuci njih, ja bih to proveravao na dvonedeljnom nivou.

Vidim da ti je u aplikaciji celu ugovornu obavezu, ali proveri za svaki slučaj zbog ovog što piše na sajtu za tvoj Box paket 😃
Pre je bio celu ugovornu obavezu i ja sam ga tako aktivirao, ali su pre nekoliko meseci promenili.

Aplikacije MOVE*, SkyShowtime, Balkan myusic i Apollon možeš koristiti besplatno u toku ugovorne obaveze.
Aplikaciju Deezer Premium možeš koristiti tri meseca besplatno od prve aktivacije.
*Promocija traje do 30.9.2026.
Aktivaciju možeš uraditi putem Moj mts portala.
Besplatan prostor na disku iznosi 100 GB.
* Ako optička infrastruktura nije dostupna, umesto MOVE aplikacije aktiviraj iris GO aplikaciju i koristi je besplatno tokom cele ugovorne obaveze.

Do sada nisam plaćao drugi TV resiver. Da li pri obnovi ugovora za BOX 4, drugi resiver i dalje ostaje bez mesečne naknade, odnosno da li se nešto menja u odnosu na postojeći ugovor?

Uz Box4 imaš pravo na jedan besplatan stb box, ukupno 2 besplatna dok se treći plaća 300rsd mesečno.

Ovde pise da je prvi besplatan, a da se drugi plaća 350 din. od 1.7.2026.

Prilozi

• Screenshot_20260926_153110_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260926_153110_Samsung Browser.webp
    68.3 KB · Pregleda: 18
Najbolje onda da kontaktiras njih, da li su nesto menjali ali znam da uz osnovni stb dobijaš još jedan besplatan, dok se svaki naredni naplaćuje, znači besplatno za 2 tv-a. Tako i ja imam uz Box 4 plavi, uz osnovni imam besplatan još jedan, ukupno za 2 tv-a dok sam treći vratio jer mi je svakako bio visak uz Smart tv.

Izgleda da će biti tako, kada se setim pre par godina uz Box4 su davali 3 stb-a gratis i onda vremenom što manje opreme daju a sve veće cene. Mada jeste prakticnije sa Smart tv-om ali ipak ga preteraše.

Nazad
Vrh Dno