Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Можда је раније било довољњо бити упоран сада тешко додељују 50% попуста на 24 месеца.

Ja otisao danas u mts da podnesem zahtev za izdavanje idp broja za prelazak u a1. Kaze radnica ne mozete to kod nas moraju oni u a1 da vam izdaju taj broj. Ja reko pa prelazim od vas kod njih a ona 'ne ne moze to kod nas', i jedva sam je nekako nagovorio da ipak ona to odradi. Onda otisla da pita nesto radnicu za drugim salterom i ona kaze moraju oni iz a1 zvanicno da nam posalju zahtev za idp jer odbijamo kad privatno lice podnosi. Ali kaze oni to nece da posalju jer znaju da cemo mi onda da vas zovemo sa boljom ponudom nego cekaju da se skroz raskine ugovor (taj deo mi ima smisla). Ovako onda ispada da nikako ne moze da se podnese taj zahtev a da ga prihvate 🙂. Posle svratio u a1 da pitam i jeste, kaze mi to ne radimo trt mrt, morate da dodjete kod nas sa raskinutim ugovorom u mts.

Meni je ona u mts ipak odradila taj zahtev za idp pa cemo da vidimo sta ce da bude.
Evo ipak danas zovu da nude 24m 50%. Prvo nesto manje meseci pa na drugi poziv svih 24.

Prva tura ludackih popusta je bila 18-20 meseci za dinar + 6 ili 4 meseca po punoj ceni za Box3 i cini mi se slican vremenski period za Box 4 po ceni samo mobilne tarife od npr. maja do avgusta 2023. Tada je brdo ljudi potpisalo ugovore.
Kada su masovno krenuli da isticu ti ugovori 2025. da bi zadrzali klijente koji su trazili IDP broj ili kasnije kada bi im drugi operateri slali zahtev za prenos usluga odjednom se pojavila kombinacija sa 50% popusta na 24 meseca.
Javlja mi se da ce krenuti opet sa nekom povoljnom varijantom kada bude krenuo talas ugovora koji isticu sledece godine od maja/juna do avgusta/septembra.

Preko agenta mi nude 8 meseci za dinar, obnova ugovora, box4 crveni. Da li može bolja ponuda od ove da se izvuče?

U selu pored Beograda znam neke ljude koji su dobili. Neki su imali fiksni a neki ne. Neki su koristili antena plus a neki imali samo mobilne brojeve iz mts. Čuli za kampanju i ladno dobili - nekima su nudili promoteri. E sada to ne važi za svako mesto...
Pošto imam nekretninu u tom selu, zvao nekog promotera, kao važi samo ko ima antena plus - što nije tačno...
Zato pitam

@kornjaca_rade ,čekaj,hoćeš da kažeš da ovi iz A1 neće više da šalju zahtev MTS u za IDP dok se ne raskine ugovor sa MTSom?Onda znači bolje da mesec dana ranije podnesem zahtev za raskid ugovora pa se nečemu možda i ponadam.

Da, bas tako. Kazu da kod njih moze da se dodje tek sa potpuno slobodnom linijom. Tako je u Kraljevu, da li se razlikuje po drugim gradovima ne znam. Takodje vidim da se ovde pise da mozda preko A1 agenata moze to da se odradi. To ako mislis stvarno da prelazis. Ako mislis da blefiras kao ja radi popusta onda mozda sam da podneses zahtev za IDP u mts, koji je ujedno i zahtev za raskid ugovora (iako su meni rekli da odbijaju ako podnese privatno lice i jedva sam ih nagovorio da to ipak odrade ali ne znam sta bi bilo da sam stvarno hteo da prelazim, da li bi mi ga izdali). Meni je istekao ugovor na dan kad sam otisao kod njih i odmah sutradan su me zvali da nude popust.

Poslednja izmena:
Нашу фирму треба помагати.
Власт креће у борбу за сваки глас и почиње додваравање народу па је наредила Телекому да откључа канеле преко антенског прикључка.
Наводно,од јуче се може гледати повећан број канала(нисам гледао али углавном сви канали као из претходне акције)
Mozda je tvoja firma,moja nije.

šta znači "domaća"?
Koji benefit zbog te činjenice ima random građanin Srbije ?
Домаћа фирма која ради у интересу свих грађана Србије а не као странци,само свој интерес.Лакше се може разумети кад се види где се све уводи оптика(села са неколико становника). А1 не постоји по селима у мом крају а ни могућност никаквог интернета јер немају интереса да улажу у инфраструктуру. Нема ни 4г а тек 5г ???
Да ми није Мтс-а,одселио бих се

Šta je uslov za ono box 3 (TV + optika net + fiksni) + TV na 24 meseca za dinar? Nekome nude a nekome jok...
To nude onima koji predju iz Jotela. Mada je neko uspeo da iscupa i tv ako nije dosao iz Jotela.
Ostalima koji imaju uslova optiku Mts a nemaju Mts uslige dobijaju tv+net+fix i placaju 24x1.
Ostali koji imaju uslova za Mts optiku a nemaju Net+Tv, vec samo fixnu telefoniju, dobijaju net+tv+fix ali placaju box3 659 din sledeca 24 meseca.

Домаћа фирма која ради у интересу свих грађана Србије а не као странци,само свој интерес.Лакше се може разумети кад се види где се све уводи оптика(села са неколико становника). А1 не постоји по селима у мом крају а ни могућност никаквог интернета јер немају интереса да улажу у инфраструктуру. Нема ни 4г а тек 5г ???
Ta domaca firma je u selu isla kao Gestapo 40 tih u pratnji NN lica koja seku Jotel optiku sa bandera

Dali su 600m evra za fudbal a seku narodu optiku kako bi ih ucenjivali raspalom coax mrezom

Tamo je leglo nepotizma i partijskih kadrova,Megatrend experti

A ovi drugi bolji? SBB se posle 20+ god nije ni udostojio da me pozove kad mi je istekla UO.

To nude onima koji predju iz Jotela. Mada je neko uspeo da iscupa i tv ako nije dosao iz Jotela.
Ostalima koji imaju uslova optiku Mts a nemaju Mts uslige dobijaju tv+net+fix i placaju 24x1.
Ostali koji imaju uslova za Mts optiku a nemaju Net+Tv, vec samo fixnu telefoniju, dobijaju net+tv+fix ali placaju box3 659 din sledeca 24 meseca.
Hvala na objašnjenju
U praksi - mrka kapa za nas ostale
Na 064/733 su mi otvoreno konačno rekli da je to do promotera a ono što oni mogu da ponude je box3 + tcl TV za 1 din ali pretplata je oko 5700 iz 50% popusta prvih šest meseci
Rekli su mi da zovem promotera, a tada sam shvatio da spadam u "ostale"

Ti stvarno veruješ u ovo?
To što uvode optiku u retkim selima država debelo subvencioniše, ne sumnjam da bi pod ustim uslovima i ostale privatne kompanije radille isto.
A dalje ne bih komentarisao jer bih ušao u politiku šti na ovom forumu nije dozvoljeno

Не занима ме политика.Нема шта да верујем или не верујем,знам које су могућности интернета у већини села.Негде адсл вдсл,негде оптика а нигде Сбб,А1.....никаква друга могућност.Они вероватно мисле да људи не живе ван централних делова града.

Ko to nudi? Ja sam zvala 064 733 oni mi nisu pominjali tu mogućnost.

Danas su me zvali za da provere da li sam zaiteresovan za obnovu Box 3L paketa, 1 mesec 50%... Komedija...

Nisam stigao da pitam da li je to neko ikada prihvatio.

Mom drugu isticala UO za box4 i ja ga instruisao da zove 064733 i da traži ponudu i da kaže da A1 nudi dobre uslove. Ponudili mu na prvu 6x50%, odbio. Nekoliko dana nisu zvali ali na dan isticanja UO zovu i nude prvo 12x50%, pa onda 16x50%. On odbio i rekao da ga samo interesuje 24meseca. Zovu sutra (znači dan nakon isteka UO) i nude prvo 21x50%, pa onda 23x50% i on pristane. Eto nije uspeo 24 ali jeste 23 meseca po 50% popusta.
Isto sam i ja uradio prošle godine i dobio 24x50%. Tako da se zna, da ne mora zahtev u A1 ili Yettel, pali i ovako

Не занима ме политика.Нема шта да верујем или не верујем,знам које су могућности интернета у већини села.Негде адсл вдсл,негде оптика а нигде Сбб,А1.....никаква друга могућност.Они вероватно мисле да људи не живе ван централних делова града.
Offtopic.

Kod mene u selu od 2019. godine smo imali optički internet jednog lokalnog operatera po ceni od 1390 din, sve dok ih Telekom nije kupio decembra 2025. god.

Nakon toga cena je skočila na 3490, a kvalitet podrške drastično opao.

Dok taj operater (Intercom Ćuprija) nije razvukao optiku telekom je nudio ADSL svega 5 Mbps.

Sada tu optiku koju je telekom kupio ne da u zakup ni jednom operateru.

A pre nego što su ih kupili zvali su korisnike intercoma i nudili njihove usluge po ceni od 1 din za celu ugovornu obavezu od 24 meseca.

Nazad
Vrh Dno