Kada sada? Ja sam to dobio pre tacno 3 nedelje. Nije se nista promenilo u tom periodu.Можда је раније било довољњо бити упоран сада тешко додељују 50% попуста на 24 месеца.
Evo ipak danas zovu da nude 24m 50%. Prvo nesto manje meseci pa na drugi poziv svih 24.Ja otisao danas u mts da podnesem zahtev za izdavanje idp broja za prelazak u a1. Kaze radnica ne mozete to kod nas moraju oni u a1 da vam izdaju taj broj. Ja reko pa prelazim od vas kod njih a ona 'ne ne moze to kod nas', i jedva sam je nekako nagovorio da ipak ona to odradi. Onda otisla da pita nesto radnicu za drugim salterom i ona kaze moraju oni iz a1 zvanicno da nam posalju zahtev za idp jer odbijamo kad privatno lice podnosi. Ali kaze oni to nece da posalju jer znaju da cemo mi onda da vas zovemo sa boljom ponudom nego cekaju da se skroz raskine ugovor (taj deo mi ima smisla). Ovako onda ispada da nikako ne moze da se podnese taj zahtev a da ga prihvate 🙂. Posle svratio u a1 da pitam i jeste, kaze mi to ne radimo trt mrt, morate da dodjete kod nas sa raskinutim ugovorom u mts.
Meni je ona u mts ipak odradila taj zahtev za idp pa cemo da vidimo sta ce da bude.
Mozda je tvoja firma,moja nije.Нашу фирму треба помагати.
Власт креће у борбу за сваки глас и почиње додваравање народу па је наредила Телекому да откључа канеле преко антенског прикључка.
Наводно,од јуче се може гледати повећан број канала(нисам гледао али углавном сви канали као из претходне акције)
Није ни моја,не радим у МТС-у већ је домаћа (Српска )па је тако и сматрам својом.Mozda je tvoja firma,moja nije.
šta znači "domaća"?Није ни моја,не радим у МТС-у већ је домаћа (Српска )па је тако и сматрам својом.
Домаћа фирма која ради у интересу свих грађана Србије а не као странци,само свој интерес.Лакше се може разумети кад се види где се све уводи оптика(села са неколико становника). А1 не постоји по селима у мом крају а ни могућност никаквог интернета јер немају интереса да улажу у инфраструктуру. Нема ни 4г а тек 5г ???šta znači "domaća"?
Koji benefit zbog te činjenice ima random građanin Srbije ?
To nude onima koji predju iz Jotela. Mada je neko uspeo da iscupa i tv ako nije dosao iz Jotela.Šta je uslov za ono box 3 (TV + optika net + fiksni) + TV na 24 meseca za dinar? Nekome nude a nekome jok...
Ta domaca firma je u selu isla kao Gestapo 40 tih u pratnji NN lica koja seku Jotel optiku sa banderaДомаћа фирма која ради у интересу свих грађана Србије а не као странци,само свој интерес.Лакше се може разумети кад се види где се све уводи оптика(села са неколико становника). А1 не постоји по селима у мом крају а ни могућност никаквог интернета јер немају интереса да улажу у инфраструктуру. Нема ни 4г а тек 5г ???
Да ми није Мтс-а,одселио бих се
Hvala na objašnjenjuTo nude onima koji predju iz Jotela. Mada je neko uspeo da iscupa i tv ako nije dosao iz Jotela.
Ostalima koji imaju uslova optiku Mts a nemaju Mts uslige dobijaju tv+net+fix i placaju 24x1.
Ostali koji imaju uslova za Mts optiku a nemaju Net+Tv, vec samo fixnu telefoniju, dobijaju net+tv+fix ali placaju box3 659 din sledeca 24 meseca.
Ti stvarno veruješ u ovo?Домаћа фирма која ради у интересу свих грађана Србије а не као странци,само свој интерес.Лакше се може разумети кад се види где се све уводи оптика(села са неколико становника). А1 не постоји по селима у мом крају а ни могућност никаквог интернета јер немају интереса да улажу у инфраструктуру. Нема ни 4г а тек 5г ???
Да ми није Мтс-а,одселио бих се
Ko to nudi? Ja sam zvala 064 733 oni mi nisu pominjali tu mogućnost.To nude onima koji predju iz Jotela. Mada je neko uspeo da iscupa i tv ako nije dosao iz Jotela.
Ostalima koji imaju uslova optiku Mts a nemaju Mts uslige dobijaju tv+net+fix i placaju 24x1.
Ostali koji imaju uslova za Mts optiku a nemaju Net+Tv, vec samo fixnu telefoniju, dobijaju net+tv+fix ali placaju box3 659 din sledeca 24 meseca.
Offtopic.Не занима ме политика.Нема шта да верујем или не верујем,знам које су могућности интернета у већини села.Негде адсл вдсл,негде оптика а нигде Сбб,А1.....никаква друга могућност.Они вероватно мисле да људи не живе ван централних делова града.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari