Prvo da kažem, vidim da je pušten u rad novi AI asistent Iskra, u ulozi agenta prodaje BOX paketa:
Prvi put u Srbiji - najbolju ponudu dobijaš na netu!
Od sada je na netu najpovoljnije, jer:
- Nema troškova poslovnica
- Nema troškova papirologije
- Nema gubljenja vremena
Da li je ko to probao i šta li se tačno nudi? Iako je AI, pominje se preusmeravanje na živog agenta.
Колеги дошао рачун скоро 2000.већи за бокс 3 пакет?
Јел су то подигли претплату безобразно много?
U julu nisu. Verovatno mu je istekla neka promocija/popust ili ugovorna obaveza, nakon čega kreće (pre)puna cena. Primera radi, aktuelno je da BOX 3 M prvih nekoliko meseci košta 3100 dinara mesečno, pa onda do isteka ugovorne obaveze 6299, a onda nadalje 6899. Tada kreće i naplata drugih pogodnosti, poput dodatnih STB uređaja i sličnog.
Čitajući forum to više nije vijabilna opcija?
Nije isključeno, ali uglavnom kada pozovu nude mnogo manje od 24 meseca i teško da će dati više bez ikakve tvoje akcije.
Sada mora da se ode u A1, podnese zahtev za promenu pa te onda zove MTS agent?
Može tako, pod uslovom da u tvom lokalnom A1 ne traže da je priključak slobodan. Još lakše, samo u MTS-u podneseš zahtev za raskid. Otkazni rok traje 30 dana i zvaće te sigurno da te zadrže. Možeš i da probaš bez zvaničnog zahteva, samo kažeš da želiš ponudu za zadržavanje jer imaš mesece bez naknade od A1, na primer. I to radi, a može i preko telefona.
Ali tu mi nije jasno to jer meni je već istekao ugovor, valjda to radim ako stvarno hoću da napustim MTS a ne maltretira mi se sa tim, samo bih da dobijem što veći popust i da završim sa tim.
Ali tako im kao pokazuješ da si odlučan da ih napustiš, pa i oni budu odlučni da te zadrže. Ako svakako ostaješ, nemaju računa da ti daju popust na lepe oči. Lojalnost da ne pominjem.