Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Да ли је неко у скорије време продужио уговор за Бокс 3 са 50% на 24 месеца?

Može da važi ako su obavestili. Nema ni sms, ni mail, ni na računu, ni na boxu, ni na sajtu, ni goluba...
Da li je moguće da na sajtu nema baš ništa, ni skrajnuto kao što je do sad bivalo?
Druga stvar, za Box 4 (bilo koja varijanta bilo kada potpisan ugovor) potvrđeno niko nije dobio sms ili email?

Nema više obaveštavanja izgleda. Morate zvati. Ako ne pitate, samo Vam dostave račun sa novom cenom. Onda imate u mts aplikaciji prigovor na račun.

Ne verujem u kakvoj zemlji zivimo. Potpisao sam ugovor na 24 meseca u junu 2024. i ovo je drugi put od tada da vacare na ovu foru. Pravni sistem urusen u potpunosti. Samo mi u zivotu treba da svaki mesec proverava da li ce neki provajder pokusati da me za**be.

Uneli su zabunu što je M paket nekad bio srednji od 3 paketa a sad je on najveći paket u ponudi, pored 30 slova u azbuci oni opet ponove 2 ista slova ali za totalno drugačije ponude. I što očigledno vrše migraciju paketa na nove pakete bez ikakvih jasnih uputa ko gde sa kojim paketom migrira. 2024 kad su ovo zadnji put radili makar su imale one tablice za svaki stari paket koji će po novom biti i koliko će to više koštati.

UO od jula 2025, Box 3L paket, 24x50%

Preko chat opcije iz aplikacije mojmts mi je potvrdjeno da za moj paket neće biti promene tj ne menja se ni cena ni sadržaj mog paketa. Ako budem prolazio pored neke poslovnice pitaću i njih.
Na pitanje da mi proslede link sa info koji to paketi podležu bilo kakvoj promeni, kažu da su poslali ili sms ili poruku preko stb svima kojima se nešto menja.

Interesantan razgovor sa 064733 servisom 😁

Znaci svi paketi sem Box 4 ce poskupeti ako sam dobro razumeo.

Box 4 beli na 50% da li poskupljuje ako je potpisan 29.12 2025 ? Ja ne mogu se pohvatam vise

Tvrdi radnik u toj službi da poskupljuju i BOX 4 paketi i da su poslali obaveštenje. Ugovor od januara ove godine sa 50% popusta. Taj deo ostaje, ali paket poskupljuje. Kažem da nisu ništa poslali kao obaveštenje, kažu: "ima na portalu". Rekoh nema i radite van propisa i povećavate cenu bez obaveštenja. Kaže da će svima biti prosleđeno obaveštenje 😁

Takođe, ugovorna obaveza za SAT BOX 4 paket istekla u decembru prošle godine, podnet zahtev za uvođenje optike, nisu u poslovnici, starijem čoveku, ni ponudili bilo kakav popust. Kažu iz call centra da novi korisnici optike mogu da dobiju najviše 1 dinar tri meseca, a onda puna cena i još dodaje da stari korisnici dobijaju bolje uslove i pogodnosti u odnosu na nove korisnike 😁

Suma sumarum, ovo je sramotno da bar, ako ništa drugo, iz moralnih, humanih ili bar poslovnih razloga svakom ko traži uvođenje optike ne kažu za bar tu najsiromašniju povoljnost od tri meseca po dinar.

Ljudski deo 0, poslovni deo 0. Ovo je ili zbog našeg divnog karaktera ili nepismenosti/neznanja onih koji rade i koji ne znaju šta sve može ili zbog nezaiteresovanosti koja je ovde postala univerzalna.

Nazalost,mnogo njih ne zna za cake koje mi znamo ovde i lako se mogu prevariti.Plus oni u selu mucenici koji nemaju neku drugu mogucnost vec su osudjeni na njih.A sta se dobija sa tim poskupljenjem?Sve isto samo da se uzme jos love.Ustvari,stari korisnici ce moci svi da uzmu 24x50% kad dodje do toga da bude regularna cena 10 000.Strasno...

Vrhunac je izjava da, kad bi neko umesto optike tražio BOX 4 na bakru, bilo bi pola ugovorne obaveze 50% popusta 😃
Mislim da bi na 064733 morali, pored svih sačekajte da proverim, morali mnoooogo bolje da znaju šta i kako treba.

Malopre me zove neki agent A1, ne znam odakle mu broj, kaže jeste li vi na MTS-u, rekoh jesam, kaže poskupljenje ide od 1.4. možete da raskinete bez plaćanja i da pređete kod nas 😀

Probaću sutra da odem do poslovnice da vidim kako stoje stvari
I tata bi sine 💀

Ne verujem u kakvoj zemlji zivimo. Potpisao sam ugovor na 24 meseca u junu 2024. i ovo je drugi put od tada da vacare na ovu foru. Pravni sistem urusen u potpunosti. Samo mi u zivotu treba da svaki mesec proverava da li ce neki provajder pokusati da me za**be.
Khm... meni su 3x probali da poskupe u Nemackoj od tada, i isto samo na racunu info (sto i Nemci ne primete, a tek stranci i ne razumeju).
Sva njesra smo mi sa zapada prepisali, ne kudite mnogo samo nase. Kudite sto nismo sami smislili 💀

UO od jula 2025, Box 3L paket, 24x50%

Preko chat opcije iz aplikacije mojmts mi je potvrdjeno da za moj paket neće biti promene tj ne menja se ni cena ni sadržaj mog paketa. Ako budem prolazio pored neke poslovnice pitaću i njih.
Na pitanje da mi proslede link sa info koji to paketi podležu bilo kakvoj promeni, kažu da su poslali ili sms ili poruku preko stb svima kojima se nešto menja.
Takođe Box 3L jul 2025, pisao sam moje iskustvo od pre dva dana. Migrira u 3M sa većom cenom, rečeno mi u poslovnici, podnet zahtev za raskid.

Imam box 3 L u oktobru uo potpisana. Poslao mejl sa molbom da mi ostane stara cena. Odgovorili da moj paket usluga ne podleze najavljenoj promeni.

Khm... meni su 3x probali da poskupe u Nemackoj od tada, i isto samo na racunu info (sto i Nemci ne primete, a tek stranci i ne razumeju).
Sva njesra smo mi sa zapada prepisali, ne kudite mnogo samo nase. Kudite sto nismo sami smislili 💀
Pa bar su te obavestili. Mene nisu obavestili uopste, ni na racunu, ni mailom, ni sms porukom. Ja racun uvek pogledam detaljno.
Ali prosla su vremena kada te IKOM obavestavao postom vise od mesec dana unapred.

Tvrdi radnik u toj službi da poskupljuju i BOX 4 paketi i da su poslali obaveštenje. Ugovor od januara ove godine sa 50% popusta. Taj deo ostaje, ali paket poskupljuje. Kažem da nisu ništa poslali kao obaveštenje, kažu: "ima na portalu". Rekoh nema i radite van propisa i povećavate cenu bez obaveštenja. Kaže da će svima biti prosleđeno obaveštenje 😁
Znaci oni dizu cene na sve box4 pakete i svi prelaze na njih? Ukljucujuci i nas koji smo potpisali ugovor na ove trenutne.

Tako su danas tvrdili iz call centra, ali najiskrenije nisam siguran da je osoba koja je to rekla upućena šta tačno poskupljuje. Jeste bilo sačekajte da proverim i onda rekla da poskupljenje važi i za ugovor od pre dva meseca, Box 4 beli. O upućenosti mnogo govori i to što tvrd da bolje pogodnosti dobijaju stari korisnici pri obnovi ugovora od novih na optici, bolje uslove za nove na bakru nego na optici i da je obaveštenje o poskupljenju na portalu 😁

Mislim da ce sve to odloziti za mesec dana...jer moraju da obaveste 30 dana pre poskupljenja i menjanja uslova sve... Desila se neka zbrka sto uopste ne cudi za mts. Jednom su pokusali na neku foru, pa su menjali tekst 94 puta na sajtu.

Imam box 4 beli, nista nije stiglo za promene uslova...

Nema više obaveštavanja izgleda. Morate zvati. Ako ne pitate, samo Vam dostave račun sa novom cenom. Onda imate u mts aplikaciji prigovor na račun.
To je samo po sebi osnov za raskid ugovora.
Piše u zakonu tačno kako obaveštenje o promeni uslova ugovora/cene mora da izgleda

Ja sam poslao mejl i dok ga oni proslede svim nadleznim sluzbama koje treba da odgovore nadam se da ce do aprila stici odgovor. (Hvala kolegi NecaBG na pomoci)

Mislim da ce sve to odloziti za mesec dana...jer moraju da obaveste 30 dana pre poskupljenja i menjanja uslova sve... Desila se neka zbrka sto uopste ne cudi za mts. Jednom su pokusali na neku foru, pa su menjali tekst 94 puta na sajtu.

Imam box 4 beli, nista nije stiglo za promene uslova...
Taman odlože za toliko da prođe akcija u Yunet-u, koja traje do kraja marta, 500/250, za ~2000 rsd.

Ovo ko lud i zbunjen, svaki dan drugacije. Na kraju sam im poslao mail pa neka zvanicno odgovore da znam sta da radim.

• Like
Reagovanja: iOS
Misliš "zbunjen više od dva ludaka u buretu", da citiram Sofronija 😁

Izgleda da uopšte ne možemo da ih pohvatamo ili bar ja ne mogu, a mislim da najviše oni između sebe ne mogu da se, uobičajeno, usaglase.

Dopisivao sam se preko chata na sajtu sa podrškom i pitao za Box3 L koji koristim i rekla mi je operaterka da će mi odgovor poslati mailom. Jutros mi je stigla poruka da moj paket nije predviđen za promenu ni na neki drugi paket ni drugu cenu.
UO traje još tačno 12 meseci.
Dakle ne menjaju se svi Box 3 paketi, ni oni potpisani početkom 2025.

Nazad
Vrh Dno