Da li je moguće da na sajtu nema baš ništa, ni skrajnuto kao što je do sad bivalo?Može da važi ako su obavestili. Nema ni sms, ni mail, ni na računu, ni na boxu, ni na sajtu, ni goluba...
Znaci svi paketi sem Box 4 ce poskupeti ako sam dobro razumeo.
Box 4 beli na 50% da li poskupljuje ako je potpisan 29.12 2025 ? Ja ne mogu se pohvatam vise
I tata bi sine 💀Malopre me zove neki agent A1, ne znam odakle mu broj, kaže jeste li vi na MTS-u, rekoh jesam, kaže poskupljenje ide od 1.4. možete da raskinete bez plaćanja i da pređete kod nas 😀
Probaću sutra da odem do poslovnice da vidim kako stoje stvari
Khm... meni su 3x probali da poskupe u Nemackoj od tada, i isto samo na racunu info (sto i Nemci ne primete, a tek stranci i ne razumeju).Ne verujem u kakvoj zemlji zivimo. Potpisao sam ugovor na 24 meseca u junu 2024. i ovo je drugi put od tada da vacare na ovu foru. Pravni sistem urusen u potpunosti. Samo mi u zivotu treba da svaki mesec proverava da li ce neki provajder pokusati da me za**be.
Takođe Box 3L jul 2025, pisao sam moje iskustvo od pre dva dana. Migrira u 3M sa većom cenom, rečeno mi u poslovnici, podnet zahtev za raskid.UO od jula 2025, Box 3L paket, 24x50%
Preko chat opcije iz aplikacije mojmts mi je potvrdjeno da za moj paket neće biti promene tj ne menja se ni cena ni sadržaj mog paketa. Ako budem prolazio pored neke poslovnice pitaću i njih.
Na pitanje da mi proslede link sa info koji to paketi podležu bilo kakvoj promeni, kažu da su poslali ili sms ili poruku preko stb svima kojima se nešto menja.
Pa bar su te obavestili. Mene nisu obavestili uopste, ni na racunu, ni mailom, ni sms porukom. Ja racun uvek pogledam detaljno.Khm... meni su 3x probali da poskupe u Nemackoj od tada, i isto samo na racunu info (sto i Nemci ne primete, a tek stranci i ne razumeju).
Sva njesra smo mi sa zapada prepisali, ne kudite mnogo samo nase. Kudite sto nismo sami smislili 💀
Znaci oni dizu cene na sve box4 pakete i svi prelaze na njih? Ukljucujuci i nas koji smo potpisali ugovor na ove trenutne.Tvrdi radnik u toj službi da poskupljuju i BOX 4 paketi i da su poslali obaveštenje. Ugovor od januara ove godine sa 50% popusta. Taj deo ostaje, ali paket poskupljuje. Kažem da nisu ništa poslali kao obaveštenje, kažu: "ima na portalu". Rekoh nema i radite van propisa i povećavate cenu bez obaveštenja. Kaže da će svima biti prosleđeno obaveštenje 😁
To je samo po sebi osnov za raskid ugovora.Nema više obaveštavanja izgleda. Morate zvati. Ako ne pitate, samo Vam dostave račun sa novom cenom. Onda imate u mts aplikaciji prigovor na račun.
Taman odlože za toliko da prođe akcija u Yunet-u, koja traje do kraja marta, 500/250, za ~2000 rsd.Mislim da ce sve to odloziti za mesec dana...jer moraju da obaveste 30 dana pre poskupljenja i menjanja uslova sve... Desila se neka zbrka sto uopste ne cudi za mts. Jednom su pokusali na neku foru, pa su menjali tekst 94 puta na sajtu.
Imam box 4 beli, nista nije stiglo za promene uslova...
Da odgovorim sam sebi bio sam juce do poslovnice. Za Box 4 nema promena cena samo za BOX 3 .Pitao sam decidno za moj ugovor kazu sve ostaje isto .Box 4 beli na 50% da li poskupljuje ako je potpisan 29.12 2025 ? Ja ne mogu se pohvatam vise
Za prvoaprilsku šalu (naj)verovatnije poskupljuju ( za te usluge navedene )...Onda verovatno box4 i mobilni ugovori poskupljuju malo kasnije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari