Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ja sam na supernovoj ali verovatno ce i na mts da dignu. Isto nisam dobio ni sms ni nista o povecanju , zvao sam operatera i receno mi je da ce svima pa i meni da dizu to jest da uskladjuju pakete . Kako mi je operater rekao sms sa obavestenjem cemo dobiti u narednim danima. Ja sam vec podneo zalbu preko operatera da mi ostane ista cena ili da raskidam ugovor bez penala naravno. Videcemo sta ce da bude . Ako me ne pozovu za koji dan idem do poslovnice da podnesem zalbu iso da mi ostane ista cena ili raskid . Videcemo. Inace zovite operatera bolje nego da se mislite . Sto je sigurno , sigurno je .

Poslednja izmena:
Мени је стигла порука само на Ирис бокс.
Пакет бокс 3

Meni boks stoji zapakovan negde, ni app ne palim. Da li se nekom pojavilo na Iris go na telefonu?

Još dosta ranije se raspravljalo da takva vrsta obaveštenja bi, po Zakonu, trebalo da se dostave korisnicima na trajnom nosaču podataka, koji omogućava njihovo čuvanje za kasaniji pregled i upotrebu.
Obaveštenja u vidu banera na stb to svakako nisu.

Sad sam bio u mts, imam box 2m bez tv i mobilnog. Dobio juče sms. Pitala me da li želim prigovor u kom tražim zadržavanje istih uslova, ili raskid. Rekao sam raskid jer drugde imaju bolje uslove. Ništa nisam potpisao, ali rekla je da će me zvati neko pa ako ne bude dogovora, onda se prilikom vraćanja opreme potpisuje.

Ja sam na supernovoj ali verovatno ce i na mts da dignu. Isto nisam dobio ni sms ni nista o povecanju , zvao sam operatera i receno mi je da ce svima pa i meni da dizu to jest da uskladjuju pakete . Kako mi je operater rekao sms sa obavestenjem cemo dobiti u narednim danima. Ja sam vec podneo zalbu preko operatera da mi ostane ista cena ili da raskidam ugovor bez penala naravno. Videcemo sta ce da bude . Ako me ne pozovu za koji dan idem do poslovnice da podnesem zalbu iso da mi ostane ista cena ili raskid . Videcemo. Inace zovite operatera bolje nego da se mislite . Sto je sigurno , sigurno je .
Ja sam juče dobio poruku i u kol centru su mi isto to rekli i da ako hoću mogu da ostanem na starom paketu, što je operater odmah i evidentirao

Sestra koristi box3 , nije dobila sms poruku o poskupljenju, ni na mail. Znaci Mts je podigao igru prevara (poskupljenja) na veci lvl.
Veoma zanimljiva stvar se desila. Juce je sestra u prolazu srela agenta A1 da nudi usluge (net+tv) kaze ona.njemu da joj ugovor vazi jos godinu dana u Mts-u.
Ok njoj kaze, desice se to mozda i pre , kad poskupi Mts, imate pravo na raskid UO bez penala i onda mi se javite.
Znaci nove vece cene znaju i agenti A1 , lepota bozja sta radi Lelekom. 😂

Да ли је могуће тражити раскид уговора и кад назову испреговарати за нови уговор и 50% на целокупну цену?

Ugovor za Box4 msat mi istice 13. marta. Da li cekati 14. pa podneti zahtev za prenos broja u A1 ili bolje da to uradim danas? Cilj nije prelazak u A1 vec sto bolja ponuda od Mts-a.

Posto nisi na optici nisam siguran sta je najpametnije. Mozda prvo da odes u poslovnicu i trazis da raskace box pa vidi sta ce biti na prvom pozivu.

koja setovanja bi trebali da odrade ovi iz mts, da bi mi oba stb radila normalno? non stop secka slika, prekida.Bio sam prvo na adsl2 pa me danas prebacili na ovo vdsl2 i podigli malo brzine ali i dalje prekida? Usluga box2s sa dva stba..

Prilozi

• 20260312_141923.jpg
    20260312_141923.jpg
    171.5 KB · Pregleda: 51
  • 20260312_141923.jpg
    20260312_141923.jpg
    171.5 KB · Pregleda: 51
I na crvenom box4 na bakru daju 12 meseci 50%. Zvao sam jutros 064789 i trazio popust za produzenje ugovora, tu su mi rekli da mogu ponuditi 8 meseci 50% ali da ce proslediti zahtev kolegama koji mozda mogu da ponude veci popust. Pre oko dva sata su me zvali opet i ponudili 12 meseci 50% na sta sam i pristao.

Meni su pre mesec dana za Box4 msat nudili redom 2, pa 7 i na kraju 12 meseci 50 posto ali nisam pristao zbog adsl-a brzine 4mb i trazio sam popust na neku mobnet tarifu zbog loseg adsl-a ali nisu nista ponudili. Sutra mi istice ugovor pa u subotu idem u A1 da podnesem zahtev za prenos broja pa javljam sta bude.

Upravo sam bio do poslovnice kako bih proverio da li moj paket Box3L migrira pošto nisam dobio nikakvo obaveštenje. Odgovor je pozitivan dok na pitanje zašto nema obaveštenja na sajtu, računu itd. nema odgovora. Podneo sam zahtev za raskid i sada čekam da me neko nazove. Ne pristajem ni da mi cena ostane ista ako će se sadržaj paketa menjati na moju štetu.

Ne mogu da pohvatam ove info o migraciji i poskupljenju..ako moze neko da mi razjasni.
Sta se menja, koji paketi su obuhvaceni?
Koristim box 4 beli od septembra 2025-e 50% na celu UO, da li i njega menjaju i poskupljuju?
Nisam dobio nikakvo obavestenje o ovome, a nema ni na sajtu ni na zadnjem racunu. Da se na vreme informisem pa da pisem prigovor.

Ja sam sada na starom Box 3m, to će biti Box3 s, sada imam dva kombo paketa, po prelasku ću imati jedan kombo paket i istu brzinu 400/400 Mbps za 120 dinara više. Odgovorili su mi na mejl da ne postoji mogućnost da ostanem na staroj ceni i paketu, i da mogu da raskinem u koliko želim. Stari Box3 m je bio 5099 din, novi Box3 s je 5499 din. Ali pošto imam 70% popusta ostaću, razlika je 120 din sa popustom.
Ja sam obnovio uo 1.12.2025, a oni su 2.12.2025 promenili pakete.

Ja sam sada na starom Box 3m, to će biti Box3 s, sada imam dva kombo paketa, po prelasku ću imati jedan kombo paket i istu brzinu 400/400 Mbps za 120 dinara više. Odgovorili su mi na mejl da ne postoji mogućnost da ostanem na staroj ceni i paketu, i da mogu da raskinem u koliko želim. Stari Box3 m je bio 5099 din, novi Box3 s je 5499 din. Ali pošto imam 70% popusta ostaću, razlika je 120 din sa popustom.
Ja sam obnovio uo 1.12.2025, a oni su 2.12.2025 promenili pakete.
Pa trazi da ostane ista cena do kraja UO.
To ce pre da daju nego raskid bez penala za nas koji bi njega zeleli.

Tražio sam, nisu hteli da daju. Rekli su da mogu da raskinem, pošto imam već 70% popusta. Plus gubim i jedan kombo paket, ali dobro nije strašno. Zvanično su mi odgovorili na mejl, tako da to je to. Za te pare trenutno nema ništa povoljnije a da je optika, tako da ću ostati.

Ne mogu da pohvatam ove info o migraciji i poskupljenju..ako moze neko da mi razjasni.
Sta se menja, koji paketi su obuhvaceni?
Koristim box 4 beli od septembra 2025-e 50% na celu UO, da li i njega menjaju i poskupljuju?
Nisam dobio nikakvo obavestenje o ovome, a nema ni na sajtu ni na zadnjem racunu. Da se na vreme informisem pa da pisem prigovor.
imam box 4 plavi sa potpisanom UO 50% iz maja 2025. poslao mejl preventivno na info @ telekom. rs, da tražim ostanak pod uslovima iz UO ukoliko će i moj paket biti obuhvaćen promenama od 1. aprila. odgovorili su mi "Navedene promene se ne odnose na Box 4 Plavi paket koji koristite, te isti ne podleže navedenim promenama."

Dobro, izgleda da ne diraju box 4.
Stvarno mi je vise dosadilo da svaki cas kontrolisem ko ce i kad da me zezne iako imam potpisan ugovor. Pa zalbe, pa prigovori..cisto gubljenje vremena.
Imam bre vaznijih stvari u zivotu od preganjanja sa provajderima.

Imam Box 3 M sa 50% popusta i nisam dobila ni sms ni poruku na iris boksu o poskupljenju.

Svi koji su potpisali/produžili uo pre 2.12.2025 su obuhvaćeni ovim poskupljenjem, jer je stari Box3 M sadašnji Box3 S,koštao je 5199 din, a sada je 5499 din.

Malopre me zove neki agent A1, ne znam odakle mu broj, kaže jeste li vi na MTS-u, rekoh jesam, kaže poskupljenje ide od 1.4. možete da raskinete bez plaćanja i da pređete kod nas 😀

Probaću sutra da odem do poslovnice da vidim kako stoje stvari

Nazad
Vrh Dno