Ovo je novoМени је стигла порука само на Ирис бокс.
Пакет бокс 3
Ja sam juče dobio poruku i u kol centru su mi isto to rekli i da ako hoću mogu da ostanem na starom paketu, što je operater odmah i evidentiraoJa sam na supernovoj ali verovatno ce i na mts da dignu. Isto nisam dobio ni sms ni nista o povecanju , zvao sam operatera i receno mi je da ce svima pa i meni da dizu to jest da uskladjuju pakete . Kako mi je operater rekao sms sa obavestenjem cemo dobiti u narednim danima. Ja sam vec podneo zalbu preko operatera da mi ostane ista cena ili da raskidam ugovor bez penala naravno. Videcemo sta ce da bude . Ako me ne pozovu za koji dan idem do poslovnice da podnesem zalbu iso da mi ostane ista cena ili raskid . Videcemo. Inace zovite operatera bolje nego da se mislite . Sto je sigurno , sigurno je .
Probas , kod nas sve moze i ne moze. 😀Да ли је могуће тражити раскид уговора и кад назову испреговарати за нови уговор и 50% на целокупну цену?
Pa trazi da ostane ista cena do kraja UO.Ja sam sada na starom Box 3m, to će biti Box3 s, sada imam dva kombo paketa, po prelasku ću imati jedan kombo paket i istu brzinu 400/400 Mbps za 120 dinara više. Odgovorili su mi na mejl da ne postoji mogućnost da ostanem na staroj ceni i paketu, i da mogu da raskinem u koliko želim. Stari Box3 m je bio 5099 din, novi Box3 s je 5499 din. Ali pošto imam 70% popusta ostaću, razlika je 120 din sa popustom.
Ja sam obnovio uo 1.12.2025, a oni su 2.12.2025 promenili pakete.![]()
imam box 4 plavi sa potpisanom UO 50% iz maja 2025. poslao mejl preventivno na info @ telekom. rs, da tražim ostanak pod uslovima iz UO ukoliko će i moj paket biti obuhvaćen promenama od 1. aprila. odgovorili su mi "Navedene promene se ne odnose na Box 4 Plavi paket koji koristite, te isti ne podleže navedenim promenama."Ne mogu da pohvatam ove info o migraciji i poskupljenju..ako moze neko da mi razjasni.
Sta se menja, koji paketi su obuhvaceni?
Koristim box 4 beli od septembra 2025-e 50% na celu UO, da li i njega menjaju i poskupljuju?
Nisam dobio nikakvo obavestenje o ovome, a nema ni na sajtu ni na zadnjem racunu. Da se na vreme informisem pa da pisem prigovor.
Svi koji su potpisali/produžili uo pre 2.12.2025 su obuhvaćeni ovim poskupljenjem, jer je stari Box3 M sadašnji Box3 S,koštao je 5199 din, a sada je 5499 din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari