Moja drugarica dobila 24m 50% popust. Otisla da vrati opremu i ponudili 50%.Da li je neko produžio ugovorenu obavezu nakon isteka box3 po ceni fiksnog? Šta se može max izvući novim produženjem?
Otišla a da je nisu zvali da ponudama?Moja drugarica dobila 24m 50% popust. Otisla da vrati opremu i ponudili 50%.
U decembru su nudili 70% popusta na Box 3 M, u poslovnici, prilikom raskida.Da li je neko produžio ugovorenu obavezu nakon isteka box3 po ceni fiksnog? Šta se može max izvući novim produženjem?
Šta si odabrao?Dobio sam i ja 24x50% ali sam ipak odbio jer je i sa tim popustom skuplje od konkurencije.
To (70% popusta) su koliko sam ja ispratio pisanja ovde na forumu dobijali samo? ljudi koji su isti taj Box3 prethodno koristili po ceni 659 din ( = po ceni fixnog).Sad vidim da ljudi dobijaju Box3 za 1500 dinara
Da, ali to 99% ljudi ne dobiju odmah na prvu, nego se cenkaš s njima...To (70% popusta) su koliko sam ja ispratio pisanja ovde na forumu dobijali samo? ljudi koji su isti taj Box3 prethodno koristili po ceni 659 din ( = po ceni fixnog).
A1 optiku duo plus za 3000,2 box-a I Mesh.
I mene zanima. Produžio sam MTS sa 50%.
Stavio sam sve na papir i nisam našao ono što meni treba povoljnije. Plavi BOX.
EDIT: video odgovor u međuvremenu. Opet mi je više odgovaralo kod MTS.
Tako i bi. Mada zvala me devojka da ponudi nesto bolje dok nije stigao zahtev od a1. Onda odmah ide poziv reci sta zelis da ostanes. Sve u svemu nemojte gubiti vreme na pozive sa njima to je moje iskustvo sada. Kako ce biti za 2 godine videcemo.Odmah idi zahtev u A1 ako ti je istekla UO i dobices 24x50% ovako njih da cekas bzvz.
Na punu cenu (vecu) sa sajta.A na koji iznos daje mts 50%?
Meni ističe 21.01. BOX 3 L i niko me jos nije zvao, a sad i ne vidim taj paket na mts sajtu
Rekoh ti.Tako i bi. Mada zvala me devojka da ponudi nesto bolje dok nije stigao zahtev od a1. Onda odmah ide poziv reci sta zelis da ostanes. Sve u svemu nemojte gubiti vreme na pozive sa njima to je moje iskustvo sada. Kako ce biti za 2 godine videcemo.
Na punu cenu (vecu) sa sajta.
Na veću cifru i umanjenje za eračun od 100 dinara.A na koji iznos daje mts 50%?
Meni ističe 21.01. BOX 3 L i niko me jos nije zvao, a sad i ne vidim taj paket na mts sajtu
nekoliko dana pred istek ugovorne obaveze se preko aplikacije ili sajta klikne na zahtev za produženje ugovorne obavee. Zovu u toku nekoliko dana i prva ponuda je smešna, nesec popust od 50% i ostali deo puna cena. Jedini vaš odgovor ili komentar je da imate ponudu od A1 za nekoliko meseci po dinar i ostali deo 50% popusta. Drugi poziv je za koji dan, nude 8 meseci popust 50% i preostali deo puna cena. Takođe lepo kažete, kako i situacija na tržištu jeste, da kod A1 dobijate već navedeno i da se jave isključivo ako imaju bar 50% popusta tokom cele ugovorne obaveze. Treći put pozovu kad ističe ugovorna obaveza ili naredni dan i ponude upravo 50% na celu ugovornu obavzu 😃
Čisto da napomenemo da nije obavezno da se podnese zahtev u A1, ali sigurno ubrzava pregovore 😃
Ja sam u dobio ponudu u avgustu 2024 god ponudu koju sam prihvatio, 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 4500 dinDa li se za nove korisnike moze izvuci neka dobra ponuda tipa 40-50% na 24m? Nakon popunjavanja upita za optiku na sajtu pozvali su i nude 6m 50%, a posle 5500 box 3 s, sto je bezobrazno skupo.
Ja imam box4 crveni, doduse ja sam stari korisnik, nzm kako je za nove. Ponudilu su mi 24 meseca 50%, i prihvatio sam.Da li se za nove korisnike moze izvuci neka dobra ponuda tipa 40-50% na 24m? Nakon popunjavanja upita za optiku na sajtu pozvali su i nude 6m 50%, a posle 5500 box 3 s, sto je bezobrazno skupo.
Ne mora. Ali u tvom slucaju se radi o produzetku ugovora koji se vodi na njega i mora on da potpise. Ne kao vlasnik stana, vec kao potpisnik prvog ugovoraDa li potpisnik ugovora mora da bude vlasnik stana? Mom ocu su tražili da dođe u poslovnicu mts-a da produži ugovor iako im je moja majka rekla da jedva hoda (ima 81 godinu). Oni su im rekli da mora on da dođe kao vlasnik stana i da oni ne dolaze na adresu. Ja bih rado to prebacio na mene, pošto se i ja vodim na toj adresi.
Moze preko mts express da se obnovi ugovor (salju na adresu) ili elektronskim potpisomOpet on mora da vrati opremu i podnese zahtev za raskid. Nije tako samo kod njih, nego kod svih. Terenski ne postoje, ja mislim, jedno deset godina.
Ocu sam posle nesreće kada je ostao nepokretan morao da dovodim notara za ovlaščenje, pa tek onda gasim Telenor ili Yettel, zaboravio sam kad je bio prelaz.
Najbolje punomoć pa dalje radi kako misliš da je najbolje.
Iskreno bi voleo da grešim i da se nešto promenilo po tom pitanju jer imam sličan problem sa slabo pokretnom majkom (i za banke npr. kao i za sve ostale institucije...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari