Ako nisi išao,ne nosi opremu.Koja je procedura za odjavu sa mts optike? Istekla mi ugovorna obaveza jos davno pa bih sad, od nove godine i da eliminisem troskove.
Ako neko zna kako to ide bio bih mu zahvalan na savetu.
Koji box?Najavio sam da prelazim kod A1 ugovor mi istice 03.01 prvo ponudiki 8 meseci po 1,00 rsd ja odbio .Posle par sati me pozvali i ponudiki 24*50% . Prihvatio
Gde si im najavio?Telefonom ili u poslovnici?Najavio sam da prelazim kod A1 ugovor mi istice 03.01 prvo ponudiki 8 meseci po 1,00 rsd ja odbio .Posle par sati me pozvali i ponudiki 24*50% . Prihvatio
Partijska firma, zna se ko profitira na leđima korisnika.Korisnike gube zbog cena usluga i menjanja ugovorenih uslova dok ugovor jos traje.
SBB korisnici su imali 2 godine besplatno ako pređu u mts. Mnogo njih je to i uradilo..^ 2 godine za 1 dinar?!
Telefonom .Gde si im najavio?Telefonom ili u poslovnici?
Nisam uspeo da dobijem nove boxove. Uputili me na tehnicku sluzbu kad sam pitao za move box uz napomeju da ce svi uskoro da dobiju move na ovim boxsevima . Videcu posle praznika dal cu uspeti da dobijem nove move boxeve .Jel dobio neko uopste nove move boxeve za produzenja ugovora ?Koji box?
Bagra
Ok. Neka puste neke nove. A da, nece. Zasto bi kad i ovako nalaze ovce za sisanje i one koji to opravdavaju? Cena gore, a usluga dole. MilinaKanali su prekinuli sa emitovanjem svuda? Ne znam čemu ovakvi komentari 😂
Kao da je to bitno. Najbitnija je propaganda, a za istinu koga briga.Kanali su prekinuli sa emitovanjem svuda? Ne znam čemu ovakvi komentari 😂
Mogu da naprave časkom i puste ti Pink Music 1,2...10 ili Superstar Music 1... 20 😂😂Neka puste neke nove. A da, nece.
Ma ne radi se o muzici. Na ovaj nacin mogu da skinu sta god hoce i uvek ce se naci neko da ih pravda. takve najvise vole. U sred trajanja UO ti uvode neke nove pakete (filmski, muzicki, sportski, dokumentarni) i osakate te da moras da biras. A kad je pocela UO imao si sve otkljucanoMogu da naprave časkom i puste ti Pink Music 1,2...10 ili Superstar Music 1... 20 😂😂
Meni stvarno ne nije jasno ko i zašto u 21. veku uopšte konzumira muziku putem TV kanala.. Ta cela kategorija su prva stvar koju sklanjam ako TV plaforma nudi mogućnost kreiranja custom liste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari