Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nema veze, imam ja vremena ali i alternativu pa ako ne daju nešto konkretno tu je uvek A1 kao opcija😉

Koja je procedura za odjavu sa mts optike? Istekla mi ugovorna obaveza jos davno pa bih sad, od nove godine i da eliminisem troskove.
Ako neko zna kako to ide bio bih mu zahvalan na savetu.
Ako nisi išao,ne nosi opremu.
U poslovnici prvo pišu zahtev za raskid.
Onda te kroz dan,dva kontaktira "služba za brigu o korisnicima" i ako se ne dogovoriš sa njima o nekom popustu onda tek nosiš opremu.
I postoji način da sam nekakako podneseš zahtev za raskid UO,možda mejlom ili preko app-a.
Onda te opet kontaktira "služba".
Meni nisu dali raskid odma,morao sam 2 puta u poslovnicu.
Verovatno je takva praksa,da bi "služba" pokušala da te zadrži kao korisnika,akcijom 24x50%.
U poslovnici,ne daju takav popust

Može da se odnese oprema odmah i raskanta sve sa njima ako čovek ne želi da nastavlja sa njima ni po kom osnovu više. Barem sam ja tako uradio pre tačno dva meseca, 31.10. a i ne samo ja nego mnogi na forumu su imali isto iskustvo. Pre toga uveo A1, kad vratio opremu u MTS i raskinuo ugovor sve proteklo glatko, čisto na formularu upišu razlog prekida usluge i to je to. I to sam vratio dan ranije pre isteka jer je bio petak, nisam želeo da vračam da li mogu u subotu ili ne a kraj je bio neminovan u mom slučaju i bez ikakve šanse da se usluga kod njih i dalje nastavi a za to su i oni dobrim odnosno najvećim delom krivi zbog neadekvatne ponude za nastavak korišćenja BOX 4 usluge.

^ ovo. Kad sam raskidala ugovor, bukvalno ih ništa nisam pitala niti sam tražila pregovore, samo sam se pojavila sa spakovanom opremom.
Pokušala je i tada šalteruša da pregovara, tipa da vidimo šta može, pa evo imali ste opciju za prelazak na optiku (a godinama me maju sa šugavim vdsl-om, odjednom se setili da imaju i supernovu), pa dali bismo vam... važi. Ugovor raskinut istog dana.

E onda,mene slepca vole svi da šetaju.
Nije da se nisam usprotivio.
Kad je službenica rekla:"takva je procedura",
meni kao slike prodje ova tema.Aha,sad je mojih 5 minuta i rekoh da "znam i ja proceduru".
Posle njenog telećeg pogleda,progutah knedlu sa 48 godina,često me jezik dovodi do neprijatnosti i odćutah.
Možda da sam lupio rukom o desk i viknuo raskidajte i gasite sve ,neću da me tašta zove na fiksni večeras da ćavrlja sa čerkom.Možda....
Ovako.Zahtev za raskid,poziv,pa opet u poslovnicu.
E i skenirali su oba stb i ruter.
Kao u marketu....

Ne vredi, često se nađe neko neinformisan kod njih... Samo jedno pitanje, zašto je skenirala opremu? To se radi kad se razdužuje, van toga i nema neki smisao.

Razduživanje je bilo.
Vraćanje opreme.
Kablove ne gleda,samo uredjaje.
A uredjaji stari 10+ godina.

Aha, sad tek shvatam da se skeniranje odnosilo na drugi odlazak, a ne prvi neuspešni. To je svakako uobičajeno, tako se razdužuje, a i kod ostalih je slično.

Svratio do poslovnice isto vece jer mi je bilo usput i podneo zahtev. Sad bi trebalo da sve radi dok im ne vratim opremu, ako sam je dobro razumeo. I evo zovu me malo pre i nude 10m 50% sto me nije nesto posebno impresioniralo. najeftiniji paket 5.5k puna cena. rekao sam da moram malo da razmislim. Sad placam toliko van ugovorne obaveze i ocekivao sam da pod ugovorom treba biti manje.

Mene zvali, ponudili su mi ugovor na dve godine Box 3 S 70% popusta. Prethodni ugovor mi je bio dve godine za 1rsd. Prihvatio sam...

Mislio je na BOX 3 po ceni fiksnog sigurno, i tu se uklapa da za produžetak daju 70%, jer je to već poznata stvar.

To sam i ja mislio, ali iskreno, zaista nista ne moze da me iznenadi više 🙂

Kanali su prekinuli sa emitovanjem svuda? Ne znam čemu ovakvi komentari 😂

Mogu da naprave časkom i puste ti Pink Music 1,2...10 ili Superstar Music 1... 20 😂😂

Meni stvarno ne nije jasno ko i zašto u 21. veku uopšte konzumira muziku putem TV kanala.. Ta cela kategorija su prva stvar koju sklanjam ako TV plaforma nudi mogućnost kreiranja custom liste.
Ma ne radi se o muzici. Na ovaj nacin mogu da skinu sta god hoce i uvek ce se naci neko da ih pravda. takve najvise vole. U sred trajanja UO ti uvode neke nove pakete (filmski, muzicki, sportski, dokumentarni) i osakate te da moras da biras. A kad je pocela UO imao si sve otkljucano

Ta reorganizacija / izvajanje kanala u pakete je jedno a ovo sa MTV kanalima je nešto sasvim drugo.
Prvo je bio njihov izbor (i tad si trebao da juriš priliku za raskid ugovora) a drugo je "viša sila".
Ne možeš da imaš i dalje u ponudi nešto što više neće postojati na tvom kontinentu.

Ne morate raskidati ugovor sa MTS ako ste na optičkom internetu. Tražite od MTS migracioni kod (MIK) ili IDP broj za prelazak kod drugog provajdera. Zakažete napr. za 3 dana posle isteka ugovorne obaveze prelazak u dogovoru sa alternativnim provajderom. Nema raskida ugovora, samo prelazak a internet se neprekida ili vrlo kratko prekida. MIK važi 30 dana.

Nazad
Vrh Dno