Imam box paket pod UO do polovine Januara. Mismo na VDSL i nemamo mogućnosti za optiku niti mislim da če u skorije vreme biti. Ali jedna od alternativa je Supernova preko koaksijalca.
E sad, ono što me nervira je malo problematičan kvalitet TV slike na 2 43 inčna Samsunga, iskren da budem na onom QLED slika je i za nijansu lošija nego na LED ekranu. Pa sam pomislio da bi možda HD kvalitet slike rešio manu. Ali uzalud mada kad iz Telekoma vele da ne mogu da dobijem HD sliku jer sam na VDSL-u, to je bilo pre 6 meseci.
Nazovem i pitam jel može oo isteku UO da se oređe na Supernovu vele da može. E sad mene zanima
1. Ako je neko imao ova iskustva sa obe varijante IPTV i Kabal supernova, gde je kvalitetnija slika.
2. Vidim nivi box oaketi a mog 20/4 nema. Pa kako će mi dati 50/8 kad nisu mogli prošli put? Dali to znači da sad mogu imati HD sliku na oba televizora ako potpipem za novi BOX paket. Time bi izbegao cimanke koje stvarno ne želim da bi promenio provajdera. Imam rebrasta creva u svim sobama i nebi bio problem da sve spojim bez ptrmanja ali eto ako motam onda moram. Jedino je kvalitet slike razlog zašto bi menjao provajdera.....a nebi da se cimam.
Šta vi mislite?