Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako je istekla ugovorna obaveza i imaš samo jednu stavku, apsolutno je logično 😃 Vidi na sajtu ili aplikaciji do kad ti je ugovorna obaveza.

Da li je neko produžio ugovorenu obavezu nakon isteka box3 po ceni fiksnog? Šta se može max izvući novim produženjem?

Dobio sam i ja 24x50% ali sam ipak odbio jer je i sa tim popustom skuplje od konkurencije.
Šta si odabrao?

Meni odgovara Move aplikacija (odnosno mojoj majci), odgovara mi i postpaid tarifa za suprugu, pa razmisljam da prihvatim i završim sa tim. Ističe mi za par nedelja ugovor za Box Plavi.

I mene zanima. Produžio sam MTS sa 50%.
Stavio sam sve na papir i nisam našao ono što meni treba povoljnije. Plavi BOX.

EDIT: video odgovor u međuvremenu. Opet mi je više odgovaralo kod MTS.

Ne mogu da setim šta mi je tačno nudio A1 promoter letos, ali znam da je bilo baš povoljno.

Sad vidim da ljudi dobijaju Box3 za 1500 dinara, to je po meni vec odlicna ponuda. Ali verovatno to ne nude korisnicima sa Box4.

To (70% popusta) su koliko sam ja ispratio pisanja ovde na forumu dobijali samo? ljudi koji su isti taj Box3 prethodno koristili po ceni 659 din ( = po ceni fixnog).
Da, ali to 99% ljudi ne dobiju odmah na prvu, nego se cenkaš s njima...
- usput uvale neki kombo paket viška na račun, kao meni dečji, pa se cimaš da odjavljuješ.
Al' dobro. Da vredi - vredi!

A1 optiku duo plus za 3000,2 box-a I Mesh.

Slažem se da je ovo povoljno, ali trebaš da dodaš i mobilni koji svi koriste 😃 Kad sabereš dobiješ cifru koja je kao za Box 4 i najveća prednost bi mogla da bude da ti je mobilna linija nevezana za Box ugovornu obavezu 😃 Ovo sve navodim pod uslovom da se dogovorite za 50% popusta sa MTS-om.

I mene zanima. Produžio sam MTS sa 50%.
Stavio sam sve na papir i nisam našao ono što meni treba povoljnije. Plavi BOX.

EDIT: video odgovor u međuvremenu. Opet mi je više odgovaralo kod MTS.

Na ovaj deo i mislim 😃

Jasno je da zavisi i šta kome treba od paketa za mobilnu liniju i sigurno može da se iskalkuliše niža cena, ali sve zavisi od potreba korisnika 😃

Skraćeno mislim da je 50% smanjenje cene za celu ugovornu obavezu najčešće korektan dogovor 😃

Veće smanjenje dobija najmanji broj ljudi i uz dodatno cimanje i nije pravilo da će to da odobre 😃

A na koji iznos daje mts 50%?

Meni ističe 21.01. BOX 3 L i niko me jos nije zvao, a sad i ne vidim taj paket na mts sajtu

Odmah idi zahtev u A1 ako ti je istekla UO i dobices 24x50% ovako njih da cekas bzvz.
Tako i bi. Mada zvala me devojka da ponudi nesto bolje dok nije stigao zahtev od a1. Onda odmah ide poziv reci sta zelis da ostanes. Sve u svemu nemojte gubiti vreme na pozive sa njima to je moje iskustvo sada. Kako ce biti za 2 godine videcemo.

Meni ističe 21.01. BOX 3 L i niko me jos nije zvao, a sad i ne vidim taj paket na mts sajtu
Na punu cenu (vecu) sa sajta.

Tako i bi. Mada zvala me devojka da ponudi nesto bolje dok nije stigao zahtev od a1. Onda odmah ide poziv reci sta zelis da ostanes. Sve u svemu nemojte gubiti vreme na pozive sa njima to je moje iskustvo sada. Kako ce biti za 2 godine videcemo.

Na punu cenu (vecu) sa sajta.
Rekoh ti.
Uzivaj sad naredne 2 god👍😎

Ja trenutno imam box4 crveni u mts-u.
Hteo sam da predjem u a1 optika duo paket internet i televizija, redovna cena 3500, maksimalno sto mi nude je 24 meseca da placam 3000 din. Nekako mi je to malo, sobzirom da sam nov korisnik. Navode kao da ne mogu da ponude vise jer koristim mtsovu infrastrukturu. Da li je neko mozda dobio bolju ponudu za ovaj paket u skorije vreme ili je ovo stvarno max koji nude sada?

Na veću cifru i umanjenje za eračun od 100 dinara.

Da citiram 😃

nekoliko dana pred istek ugovorne obaveze se preko aplikacije ili sajta klikne na zahtev za produženje ugovorne obavee. Zovu u toku nekoliko dana i prva ponuda je smešna, nesec popust od 50% i ostali deo puna cena. Jedini vaš odgovor ili komentar je da imate ponudu od A1 za nekoliko meseci po dinar i ostali deo 50% popusta. Drugi poziv je za koji dan, nude 8 meseci popust 50% i preostali deo puna cena. Takođe lepo kažete, kako i situacija na tržištu jeste, da kod A1 dobijate već navedeno i da se jave isključivo ako imaju bar 50% popusta tokom cele ugovorne obaveze. Treći put pozovu kad ističe ugovorna obaveza ili naredni dan i ponude upravo 50% na celu ugovornu obavzu 😃

Čisto da napomenemo da nije obavezno da se podnese zahtev u A1, ali sigurno ubrzava pregovore 😃

Da li se za nove korisnike moze izvuci neka dobra ponuda tipa 40-50% na 24m? Nakon popunjavanja upita za optiku na sajtu pozvali su i nude 6m 50%, a posle 5500 box 3 s, sto je bezobrazno skupo.

Da li se za nove korisnike moze izvuci neka dobra ponuda tipa 40-50% na 24m? Nakon popunjavanja upita za optiku na sajtu pozvali su i nude 6m 50%, a posle 5500 box 3 s, sto je bezobrazno skupo.
Ja sam u dobio ponudu u avgustu 2024 god ponudu koju sam prihvatio, 12 meseci 1 dinar, 12 meseci 4500 din
Isao sam preko nekog gospodina iz mts-a kog sam slucajno sreo na ulici.

Ja imam box4 crveni, doduse ja sam stari korisnik, nzm kako je za nove. Ponudilu su mi 24 meseca 50%, i prihvatio sam.

Meni ističe 21.01. Jos nisu zvali. E sad. Razmišljam da predjem na A1 optiku, s obzirom da nema vise box 3 L paketa u ponudi, a i da mi ponude za box 3 m 24 po 50%, opet mi se ne isplati, u odnosu na ponudu A1. Em su poskupeli, em osakatili kanale i skidaju HBO u istom paketu.
Jedino sto kod mts-a vec 6 god. imam javnu (staticku) IP adresu bez CGnat, a kod A1 ide samo preko cgnat koliko vidim. E sad, koliko mi to znači, ne znam.

Pozdrav ljudi. Opet muka sa mts i sa novim ugovorom 🙂. Situacija je sledeća.

Na adresi gde su mi roditelje imam box2, tj box3, ali plaćam cenu box2 paketa.
Pre dve godine kada sam sklopio ugovor za box2 (tv+fiksa), dobio sam pogodnost tokom svih 24 meseca da placam cenu box2 paketa, ali dobijam box 3 (tv+fiksa+net).
Pričamo o adsl varijanti preko parice, ne optika. Nista specijalno, ni kvalitet slike, ni brzina neta, ali za roditelje je to OK. Koliko koriste navedene usluge i to je previše.
Ako već treba da se plaćaju te usluge, a kvalitet se ne traži, cilje je da se cena minimizira.

Hteo bih da ostanem na tom pakete, na Box3, pa pitam koje pogodnosti mogu tu da se očekuju.
Podneo sam zahtev za produženje, kontaktiralu su me iz MTS pre 20 dana, ali ponuda je bas loša. Tipa mesec za 50% ili 1 din, više i ne znam.
Da skratim, rekao sam da mi ponuda ne odgovara i da ako ne dobijem drugu bolju, ne produžavam ugovor i vraćam opremu.

O tada me niko nije zvao. Pa sam hteo da pitam koji su dalje koraci vazano za ovaj slučaj kada imam Box paket 🙂 .
Kada si na optici ili kada želiš da prebaciš mobilni broj, ona je dosta jasnije; podneseš zahtev kod drugog operatera, a tom periodu te zove mts agent i pokuša sa novom ponudom da te ubedi da produžiš ugovor.
Ali, kkva je situacija sa Box paketom preko parice. Da li treba da vratim opremu, ili da pozovem lokalnog agenta. Ili opet da kontakiram MTS podršku.
Na kraju, koji popust mogu da očekujem za box3 paket... 6 meseci za 50%, 12 meseci za 50%, 24 meseci za 50%?

Hvala.

Ako smem da primetim i izrazim svoje misljenje oko svih tih boksova eona paketa raznih vezano za ljude od 70+ 80+..
Oni gledaju max 10 kanala i ne interesuje ih da li je 250 ili 350 u ponudi u paketu. Zar ne?
Treba im fiksni ili imaju pripejd ili neki jeftini postpejd.
Net, za šta?! Ok, viber nekome treba ili da procita vesti...sta ja znam
Zasto se opterecivati ugovorima i obavezama.
Govorim iz iskustva.
Zemaljska digitalna tv je extra. Bar u mom regionu, moze da se gleda skoro 50 kanala. Slika vrhunska. Ne moze bolja.antena - koaksijalni metar-dva a na kraju 2 žice koje glume dipol. Uputstvo na yt.
Cena: 0 rsd.
Fiksni 659. Neko ga i nema
Mobilni: pripejd postpejd...moze sve do 999 rsd. Ja sam evo u 2026 na pripejdu za 500 dindži u a1 i pokriva me ceo mesec za to. I minuti i net i drustv mreze..
I nemaš brigu, cimanja..ugovori
Stvarno smo im robovi postali.
Majkemimile

Da li potpisnik ugovora mora da bude vlasnik stana? Mom ocu su tražili da dođe u poslovnicu mts-a da produži ugovor iako im je moja majka rekla da jedva hoda (ima 81 godinu). Oni su im rekli da mora on da dođe kao vlasnik stana i da oni ne dolaze na adresu. Ja bih rado to prebacio na mene, pošto se i ja vodim na toj adresi.

Da li potpisnik ugovora mora da bude vlasnik stana? Mom ocu su tražili da dođe u poslovnicu mts-a da produži ugovor iako im je moja majka rekla da jedva hoda (ima 81 godinu). Oni su im rekli da mora on da dođe kao vlasnik stana i da oni ne dolaze na adresu. Ja bih rado to prebacio na mene, pošto se i ja vodim na toj adresi.
Ne mora. Ali u tvom slucaju se radi o produzetku ugovora koji se vodi na njega i mora on da potpise. Ne kao vlasnik stana, vec kao potpisnik prvog ugovora

Opet on mora da vrati opremu i podnese zahtev za raskid. Nije tako samo kod njih, nego kod svih. Terenski ne postoje, ja mislim, jedno deset godina.
Ocu sam posle nesreće kada je ostao nepokretan morao da dovodim notara za ovlaščenje, pa tek onda gasim Telenor ili Yettel, zaboravio sam kad je bio prelaz.
Najbolje punomoć pa dalje radi kako misliš da je najbolje.
Iskreno bi voleo da grešim i da se nešto promenilo po tom pitanju jer imam sličan problem sa slabo pokretnom majkom (i za banke npr. kao i za sve ostale institucije...).

Opet on mora da vrati opremu i podnese zahtev za raskid. Nije tako samo kod njih, nego kod svih. Terenski ne postoje, ja mislim, jedno deset godina.
Ocu sam posle nesreće kada je ostao nepokretan morao da dovodim notara za ovlaščenje, pa tek onda gasim Telenor ili Yettel, zaboravio sam kad je bio prelaz.
Najbolje punomoć pa dalje radi kako misliš da je najbolje.
Iskreno bi voleo da grešim i da se nešto promenilo po tom pitanju jer imam sličan problem sa slabo pokretnom majkom (i za banke npr. kao i za sve ostale institucije...).
Moze preko mts express da se obnovi ugovor (salju na adresu) ili elektronskim potpisom
Ne mora on da vrati opremu da bi ustupio ugovor drugom licu

Nazad
Vrh Dno