Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Nisam spominjao prelazak kod drugog operatera, jednostavno sam pitao koja je najbolja ponuda u tom trenutku i tada su mi rekli 50%, odbio i rekao da ponude bolju 🙂 kaže zvaće vas neko. Zvali sutra dan i ponudili 60%.

Ne znam da li je neko skorije ovde pominjao jednu stavku kod MTS-a, ali svakako evo da je ja napisem. Upravo sam bio u poslovnici MTS-a u Kragujevcu, i postavio im pitanje da imam box 3 paket koji vazi do 27.02.26., da li je potrebno da se "najavim" 30 dana pre isteka UO ukoliko vise NE zelim da produzavam UO. Ljubazna devojka kaze, NE, nema potrebe za tim, dodjete samo poslednjeg dana UO i donesete svu opremu na razduzenje. Sad je ovde jedno logicno pitanje, ako im ne "najavis" tzv raskid saradnje, kako ce se izvesti ona prica o "cenkanju" sa njima 🙂? Da li cekati na mesec dana pre isteka UO da (mozda) oni pozovu, jer svakako "vide" da mi UO istice, ili pokusati seljacku varijantu, ici u poslovnicu i reci da zelim raskid nakon isteka UO?
I jedna info koja nije za ovu temu (ukoliko mi ne obrisu post), takodje u poslvnici A1 mi je receno da (barem za sad) ne daju nikakve benefite kao nov korisnik (na drugoj temi su neki pisali da se daje 9 meseci po 1din). Tako da eto i tu info da imate.

Ne znam da li je neko skorije ovde pominjao jednu stavku kod MTS-a, ali svakako evo da je ja napisem. Upravo sam bio u poslovnici MTS-a u Kragujevcu, i postavio im pitanje da imam box 3 paket koji vazi do 27.02.26., da li je potrebno da se "najavim" 30 dana pre isteka UO ukoliko vise NE zelim da produzavam UO. Ljubazna devojka kaze, NE, nema potrebe za tim, dodjete samo poslednjeg dana UO i donesete svu opremu na razduzenje. Sad je ovde jedno logicno pitanje, ako im ne "najavis" tzv raskid saradnje, kako ce se izvesti ona prica o "cenkanju" sa njima 🙂? Da li cekati na mesec dana pre isteka UO da (mozda) oni pozovu, jer svakako "vide" da mi UO istice, ili pokusati seljacku varijantu, ici u poslovnicu i reci da zelim raskid nakon isteka UO?
I jedna info koja nije za ovu temu (ukoliko mi ne obrisu post), takodje u poslvnici A1 mi je receno da (barem za sad) ne daju nikakve benefite kao nov korisnik (na drugoj temi su neki pisali da se daje 9 meseci po 1din). Tako da eto i tu info da imate.
Podnesi zahtev za prenos u A1 i za fiksni i za mobilni i zvace te iz mts sa ponudom za ostanak

Samo pregledaj nekoliko stranica unazad na ovoj temi i sve ces brzo pohvatati šta kako i kada...

Zašto seljačka varijanta?! Zato što se boriš za bolje uslove?!

vidim racun veci za 450rsd. kad ono naplatili apollon svod. proslog meseca 60, ovog 450. ccc

Da li trebamo da pisemo prigovore u vezi sa povecanjem cena? Oni koji su pod ugovornom obavezom vec.

Imam situaciju, nisam siguran kako da postupim...

U oktobru prošle godine sam potpisao ugovor koji je uključivao promociju od 12x1 din.
Trebalo je da prvi račun sa nekom cifrom dobijem u novembru, međutim i oktobarski i novembarski računi su mi iznosili 0 din.
Ne znam da li Ima neke veze, pisao sam prigovor na, čini mi se, drugi ili treći račun nakon potpisivanja ugovora, kada sam reklamirao naplatu drugog stb-a, dok sam prvi račun, kojim su fakturisali dodatni stb platio. Uslvojili su reklamaciju i od tada sam u pretplati tih 100ak din i do sada su mi uvek stizali računi 0 din.

Da li je neko imao sličnu situaciju?
Da li da budem law-abidding citizen i pošaljem prigovor na račun od 0 din 🙂?

Mislim, ne bežim da platim šta dugujem, ali isto tako mogli bi i sami da rešavaju svoje brljotine...

Pre bih ja to sam ažurirao tj pokrenuo nego ostavio mogućnost da jednom stignu neke kamate i ko zna kakve peripetije zbog propusta oko sitniša.
Jači su igrači od nas ipak ;-)

Da, tako nekako i ja mislim, završiće se loše po mene na kraju, najverovatnije, ako ne reagujem...
Brate, morao sam da reklamiram pogrešno fakturisane račune, da podnosim zahtev za raskid ugovora kada su menjali cene i pakete, sad moram da im pišem i za ovo.... smarači su teški!

Slažem se da je najsigurnije (i najpoštenije) prijaviti im, ali, ruku na srce, dosad nisu nametali korisnicima naknadne troškove. Čak imamo jedan sličan primer ovde, gde su kasno shvatili da neko vreme jednom članu foruma nisu naplaćivali statičku IP adresu. Obavestili su ga da su uočili tu grešku i naplatili mu to prvi put na novembarskom računu, ali nisu pokušali da mu unazad naplate za prethodne mesece. Bilo je i ranije takvih slučajeva i po pravilu nije bilo retroaktivne naplate.

Meni stižu regularno računi svaki mesec, gde su navedene ugovorene usluge, ali je svaki sa iznosom 0 din, uključujući i okobarski i novembarski za koje je trebalo da počnem da plaćam ugovoren iznos.
Hvala u svakom slučaju na savetima, obavestiću ih jednim neobaveznim mejlom, pa neka računaju sami šta treba da naplate...

Pozdrav svima, da li neko ima broj telefona od nekog MTS promotera za Leskovac. Hvalaaaa

Meni stižu regularno računi svaki mesec, gde su navedene ugovorene usluge, ali je svaki sa iznosom 0 din, uključujući i okobarski i novembarski za koje je trebalo da počnem da plaćam ugovoren iznos.
Hvala u svakom slučaju na savetima, obavestiću ih jednim neobaveznim mejlom, pa neka računaju sami šta treba da naplate...
A da proverite pre nego nešto preduzmete ako imate sačuvan možda original potpisan ugovor da niste možda imali više meseci bez plaćanja nego što mislite. Kod MTS je baš u zadnjih par godina bili varijanti od 3 meseca do 18 meseci da su mnogi dobili pa čak i box3 za cenu telefonske pretplate. Mada je kod njih obično obrnuto da se prave da se nešto niste dogovorili dok im se ipak ne dokaže, pa onda se lažno izvinjavaju i krive grešku u sistemu a nikako da su oni ti koji nisu pravilno nešto odradili.

Nije, gledao sam ugovor - 12x1din, to je tada bila standardna promocija za prelazak sa drugog provajdera.
Sto posto je neki glitch kod njih...

Pitanje za korisnike Box paketa
Kada je bilo poskupljenje a da je objavljeno za sve korisnike i nove i stare .
Pitam zbog koleginice , njoj je stigao veći račun sada nego prošli mesec
Hvala

Poskupeli su kako Box paketi tako i postpaid tarife za nove korisnike, korisnici koji su još pod UO nisu menjali cenu.

Za produzenje Box3 onima koji su imali 2 godine po ceni fiksne pretplate daju odmah 50% umanjenje,na komentar da je i to previse i da nameravam da raskacim opremu dobila sam 70% umanjenje,1550 sa e racunom,prihvatila i na poruku odgovorila sa Da...ne daju 12 po 1 i 12 po 50 %pitala sam,da napomenem da mi je ugovor vazio fo 2 februara

Tako je. Svi koji su imali takav prethodni ugovor to treba da znaju.
Mislim da je1430 sa e-računom 🙂
U januaru čekam prvi račun sa punim iznosom. U ovom sam dobio obračun za 8 dana obnovljenog ugovora za box3.

Nazad
Vrh Dno