Podnesi zahtev za prenos u A1 i za fiksni i za mobilni i zvace te iz mts sa ponudom za ostanakNe znam da li je neko skorije ovde pominjao jednu stavku kod MTS-a, ali svakako evo da je ja napisem. Upravo sam bio u poslovnici MTS-a u Kragujevcu, i postavio im pitanje da imam box 3 paket koji vazi do 27.02.26., da li je potrebno da se "najavim" 30 dana pre isteka UO ukoliko vise NE zelim da produzavam UO. Ljubazna devojka kaze, NE, nema potrebe za tim, dodjete samo poslednjeg dana UO i donesete svu opremu na razduzenje. Sad je ovde jedno logicno pitanje, ako im ne "najavis" tzv raskid saradnje, kako ce se izvesti ona prica o "cenkanju" sa njima 🙂? Da li cekati na mesec dana pre isteka UO da (mozda) oni pozovu, jer svakako "vide" da mi UO istice, ili pokusati seljacku varijantu, ici u poslovnicu i reci da zelim raskid nakon isteka UO?
I jedna info koja nije za ovu temu (ukoliko mi ne obrisu post), takodje u poslvnici A1 mi je receno da (barem za sad) ne daju nikakve benefite kao nov korisnik (na drugoj temi su neki pisali da se daje 9 meseci po 1din). Tako da eto i tu info da imate.
I zovi na 064733 kao da se raspitas koje su ti obaveze prema njima i da si podneo zahtev da predjes u A1 (i da nisi podneo tako im kazi)
Ne znam da li je neko skorije ovde pominjao jednu stavku kod MTS-a, ali svakako evo da je ja napisem. Upravo sam bio u poslovnici MTS-a u Kragujevcu, i postavio im pitanje da imam box 3 paket koji vazi do 27.02.26., da li je potrebno da se "najavim" 30 dana pre isteka UO ukoliko vise NE zelim da produzavam UO. Ljubazna devojka kaze, NE, nema potrebe za tim, dodjete samo poslednjeg dana UO i donesete svu opremu na razduzenje. Sad je ovde jedno logicno pitanje, ako im ne "najavis" tzv raskid saradnje, kako ce se izvesti ona prica o "cenkanju" sa njima 🙂? Da li cekati na mesec dana pre isteka UO da (mozda) oni pozovu, jer svakako "vide" da mi UO istice, ili pokusati seljacku varijantu, ici u poslovnicu i reci da zelim raskid nakon isteka UO?
Ja sam se za proslo povecanje cena bunio svake nedelje dok mi nisu vratili na staro.Da li trebamo da pisemo prigovore u vezi sa povecanjem cena? Oni koji su pod ugovornom obavezom vec.
Zašto bi pisao prigovor kada nisu povećali cene za korisnike koji su pod UO, barem je kod mene isto ostalo sve, kako Box tako i postpaid.Da li trebamo da pisemo prigovore u vezi sa povecanjem cena? Oni koji su pod ugovornom obavezom vec.
A da proverite pre nego nešto preduzmete ako imate sačuvan možda original potpisan ugovor da niste možda imali više meseci bez plaćanja nego što mislite. Kod MTS je baš u zadnjih par godina bili varijanti od 3 meseca do 18 meseci da su mnogi dobili pa čak i box3 za cenu telefonske pretplate. Mada je kod njih obično obrnuto da se prave da se nešto niste dogovorili dok im se ipak ne dokaže, pa onda se lažno izvinjavaju i krive grešku u sistemu a nikako da su oni ti koji nisu pravilno nešto odradili.Meni stižu regularno računi svaki mesec, gde su navedene ugovorene usluge, ali je svaki sa iznosom 0 din, uključujući i okobarski i novembarski za koje je trebalo da počnem da plaćam ugovoren iznos.
Hvala u svakom slučaju na savetima, obavestiću ih jednim neobaveznim mejlom, pa neka računaju sami šta treba da naplate...
Možda joj je istekla UO?Njoj su poslali veću cenu
Zato i pitam
Nisam vise korisnik Box paketa
Hvala
Ja pre neki mesec dobio samo 4 meseca 50% posle ponude dva....Živim u maloj sredini i nisam imao neki izbor tada,nadam se da će se nešto promeniti za 2 god...Sta najbolje nude za box 2
Net i fiksni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari