Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Koji su to lopovi.Ne znam u čemu je razlika izmedju Irisa i Move-a.
Koliko sam ja razumeo.

Ako koristiš MOVE aplikaciju i imaš mts SIM karticu (064/060/061…), gledanje TV-a ne troši mobilni internet.

MOVE = besplatno gledanje TV sadržaja preko mts mobilne mreže.

Kod iris GO aplikacije, gledanje TV kanala troši mobilne podatke.
Nema “zero-rating” pogodnosti kao MOVE.

Ako imaš optiku → dobijaš MOVE (bolja app + besplatno preko mreže)

Ako nemaš optiku → dobijaš iris GO (bez besplatnog gledanja preko mobilne mreže)

Ne skida. Zbog toga je verovatno i nastala zabuna, jer sad samo za MOVE piše: Za korišćenje aplikacije preko mts mobilne mreže besplatan je internet saobraćaj. Ubeđen sam da je ista takva napomena bila i za iris GO, jer je to svakako bilo zvanično, ali je sad iz nekog razloga nema. Ali ako u praksi i dalje ne troši podatke, to je onda to.

Ne trosi i nikada nije trosila, pretpostavlka je da zbog ukidanja Iris GO sada samo za MOVE naglsavaju.

Koliko sam ja razumeo.

Ako koristiš MOVE aplikaciju i imaš mts SIM karticu (064/060/061…), gledanje TV-a ne troši mobilni internet.

MOVE = besplatno gledanje TV sadržaja preko mts mobilne mreže.

Kod iris GO aplikacije, gledanje TV kanala troši mobilne podatke.
Nema “zero-rating” pogodnosti kao MOVE.

Ako imaš optiku → dobijaš MOVE (bolja app + besplatno preko mreže)

Ako nemaš optiku → dobijaš iris GO (bez besplatnog gledanja preko mobilne mreže)
Мислиш 064/065/066

Cale, koji koristi box 4 plavi, je dobio por da iris platforma prelazi na movie, od 18.11. a ja npr nisam? Sta ovo konkretno znaci, po pitanju gledanja tv a i koriscenja iris go aplikacije. Kakva su iskustva? Hvala.

Cale, koji koristi box 4 plavi, je dobio por da iris platforma prelazi na movie, od 18.11. a ja npr nisam? Sta ovo konkretno znaci, po pitanju gledanja tv a i koriscenja iris go aplikacije. Kakva su iskustva? Hvala.
Ili nisi na optici ili mozda nemas odgovarajucu opremu ili idu fazno po pozivnim brojevima kao kad su upgradeovali sa mts tv na iris tv

Kg, optika i cale i ja! Jel se nesto menja po pitanju tv a i iris go aplikacije, ima bas dosta neg recenzija za move aplikaciju.

Svez info oko obnavljanja BOX4 ugovora.

Pozvao 733, pitam za plavi, kaze mi da iz call centra mogu da ponude 8 meseci 50%. Kazem da proslede dalje. Zovu me sutradan, ponude 12 meseci, kazem da ne odgovara i da bismo isli na prebacivanje, odgovor na to je "prosledicu dalje kolegama na razmatranje". Kasnije u toku dana me zovu sa ponudom 24 meseci po 50%, ali za beli, jer kao za plavi moze samo 18. S obzirom da mi je i beli bio opcija, cak sam razmisljao da i sam predlozim, prihvatio sam ponudu, otisli kasnije u poslovnicu i potpisali.

Znaci sustinski moze da se zavrsi bez zahteva za prelazak. Naravno, da sam bas hteo plavi sa 50% sve vreme, tu bi vec moralo da padne "ucenjivanje".

Svez info oko obnavljanja BOX4 ugovora.

Pozvao 733, pitam za plavi, kaze mi da iz call centra mogu da ponude 8 meseci 50%. Kazem da proslede dalje. Zovu me sutradan, ponude 12 meseci, kazem da ne odgovara i da bismo isli na prebacivanje, odgovor na to je "prosledicu dalje kolegama na razmatranje". Kasnije u toku dana me zovu sa ponudom 24 meseci po 50%, ali za beli, jer kao za plavi moze samo 18. S obzirom da mi je i beli bio opcija, cak sam razmisljao da i sam predlozim, prihvatio sam ponudu, otisli kasnije u poslovnicu i potpisali.

Znaci sustinski moze da se zavrsi bez zahteva za prelazak. Naravno, da sam bas hteo plavi sa 50% sve vreme, tu bi vec moralo da padne "ucenjivanje".
GPON ili VDSL?

Setru daanima smaraju iz mts. Istice joj ugovor u Januaru. Ja je pitam pa sta ti nude. Kaze ona pa ne znam. Kako ne znas? Sta hoce? Kaze oni me pitaju da obnovim ugovor taj i taj paket...Pitaj ih kad budu zvali ponovo sta ti nude i otkaci ih bezobrazno :)
Ladno su joj nudili 1 mesec 50% popust :D

Kako uspostavljate kontakt sa njima ? Da li preko apliciraj kupovinu ili drugacije. Meni istekao ugovor jos odavno nudli su mi 50 posto godinu dana ali to je bilo pre 6 meseci.

Mene sad zvali ponudili 1 mesec 50% za box 4 plavi VDSL kao to može da mi ponudi,ugovor mi ističe 16 1.

Sestru moju isto tako zvali, lepo se nasmejala.
Obratite pažnju samo odakle zovu, ako nije 064 733 (a neretko nije), to su akviziteri koji neće/ne mogu da daju mnogo (ako išta) van komercijalne ponude.

Ponudili mi 8 meseci 50 posto, ja reko da odmah skratimo pricu zasto bih ja prihvatao takvu ponudu kad ste mi pre nekog vremena dali 12 meseci, a nekima dajte i vise meseci. Ja mogu ovakvu ponudu da vam dam, ja cu proslediti vas zahtev pa ce vam se mozda neko javiti.

Da li je realno da izboksujem za BOX 4 zlatni paket 24 meseci 50 posto ?

Ponudili mi 8 meseci 50 posto, ja reko da odmah skratimo pricu zasto bih ja prihvatao takvu ponudu kad ste mi pre nekog vremena dali 12 meseci, a nekima dajte i vise meseci. Ja mogu ovakvu ponudu da vam dam, ja cu proslediti vas zahtev pa ce vam se mozda neko javiti.

Da li je realno da izboksujem za BOX 4 zlatni paket 24 meseci 50 posto ?
Naravno, ja imam zlatni 24% cela UO doduse pre god. dana ali i sad daju.

Da ja sam imao do skoro i presao kod drugog providera, ali su mi ponudili 24/50 na Zlatni.

Изгледа код МТС-а баш велика фрка :)

Зову они јуче око поднева, а ускоро истиче уговор, тачније месец дана пред истек двогодишње промотивне понуде 659,00 динара Бокс 3 пакет по цени фиксног и сами понудише 24х50%, 2450 динара са ПДВ-ом уз еРачун, Бокс 3 М пакет (оптика). Кажу послаће уговор на емаил и то је то. Нико их није контактирао, звао, цимао како год, сами позвали.

Ако неког занима тренутно стање и актуелности са понудама, ово је из прве руке.

ПС: Морам да тражим WiFi extender/PLA, прошли пут ми није требао, сад ми треба, а додатни СТБ после две године и даље у кутији.
mene zvali danas, ista situacija ističe dvogodišnja promocija box 3 m paket za 659 din i ponudiše 12 meseci po istoj ceni i 50% za narednih 12 meseci, no ja nemam optiku pa je net ograničen na 50/8 a kanali su u skrnavoj sd rezoluciji, pristati ili ne pitanje je sad, imami i sbb tv paket ali je pitanje do kada će oni imati arene...

Zvali i mog komšiju na optici je, ima još mesec ipo dana do isteka. Nudili su odmah 24m po 50% . Ako ne pristanu na 70% neka uzme A1, 50% je malo, s obzirom da im sve uredno plaća decenijama, i da je penzioner.

Nazad
Vrh Dno