Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Koji su to lopovi.Ne znam u čemu je razlika izmedju Irisa i Move-a.
Koliko sam ja razumeo.

Ako koristiš MOVE aplikaciju i imaš mts SIM karticu (064/060/061…), gledanje TV-a ne troši mobilni internet.

MOVE = besplatno gledanje TV sadržaja preko mts mobilne mreže.

Kod iris GO aplikacije, gledanje TV kanala troši mobilne podatke.
Nema “zero-rating” pogodnosti kao MOVE.

Ako imaš optiku → dobijaš MOVE (bolja app + besplatno preko mreže)

Ako nemaš optiku → dobijaš iris GO (bez besplatnog gledanja preko mobilne mreže)

Imam optiku, koristim Iris go i ne skidaju mi se mobilni podatci.

Ne skida. Zbog toga je verovatno i nastala zabuna, jer sad samo za MOVE piše: Za korišćenje aplikacije preko mts mobilne mreže besplatan je internet saobraćaj. Ubeđen sam da je ista takva napomena bila i za iris GO, jer je to svakako bilo zvanično, ali je sad iz nekog razloga nema. Ali ako u praksi i dalje ne troši podatke, to je onda to.

Ne trosi i nikada nije trosila, pretpostavlka je da zbog ukidanja Iris GO sada samo za MOVE naglsavaju.

Koliko sam ja razumeo.

Ako koristiš MOVE aplikaciju i imaš mts SIM karticu (064/060/061…), gledanje TV-a ne troši mobilni internet.

MOVE = besplatno gledanje TV sadržaja preko mts mobilne mreže.

Kod iris GO aplikacije, gledanje TV kanala troši mobilne podatke.
Nema “zero-rating” pogodnosti kao MOVE.

Ako imaš optiku → dobijaš MOVE (bolja app + besplatno preko mreže)

Ako nemaš optiku → dobijaš iris GO (bez besplatnog gledanja preko mobilne mreže)
Мислиш 064/065/066

Cale, koji koristi box 4 plavi, je dobio por da iris platforma prelazi na movie, od 18.11. a ja npr nisam? Sta ovo konkretno znaci, po pitanju gledanja tv a i koriscenja iris go aplikacije. Kakva su iskustva? Hvala.

Cale, koji koristi box 4 plavi, je dobio por da iris platforma prelazi na movie, od 18.11. a ja npr nisam? Sta ovo konkretno znaci, po pitanju gledanja tv a i koriscenja iris go aplikacije. Kakva su iskustva? Hvala.
Ili nisi na optici ili mozda nemas odgovarajucu opremu ili idu fazno po pozivnim brojevima kao kad su upgradeovali sa mts tv na iris tv

Nazad
Vrh Dno