Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

U stanu od 30-ak kvadrata je po tebi izvodljivo da postoje 2 box 4 ugovora na optici na istoj adresi?
Kako je napisao član pre mene, to ne znači da nije izvodljivo nego da tebi ne treba dupla usluga, što su sasvim različite stvari. U potpunosti razumem situaciju, nisi prvi kome se desilo da se seli iz stana u kom ima jedan ugovor u stan u kom već postoji drugi ugovor (čak ne mora biti isti provajder, mogao si se seliti negde gde je npr. SBB, pa da ti opet tvoj stari ugovor ne treba), ali to se ipak ne može podvesti pod nepostojanje tehničkih mogućnosti. Naravno, druga je stvar ako su ti u poslovnici eksplicitno rekli da ne mogu da dovedu još jednu liniju u novi stan (može i to u teoriji da se desi, zavisi od lokacije), pa sam te zato i pitao što ne bi bilo izvodljivo. Po tvom odgovoru se ipak čini da to nije slučaj nego da stvarno samo tebi ne treba.

Ono, svako koristi svoj wifi i gleda svoju televiziju na jednom zajedničkom televizoru... Da da, u pravu si 😂
Ne znam čemu zajedljiva reakcija na odgovor koji ti se ne sviđa, to ti neće pomoći u rešavanju problema. A šta bi mogao da uradiš... Svakako možeš da im predočiš svoju situaciju, ali teško je da će ti izaći u susret. Kao što rekoh u prethodnoj poruci, čak i kada stvarno nema tehničkih mogućnosti, mutna je situacija. Neki su uspeli da raskinu bez posledica, dok su drugi bili izloženi ucenama i tvrdnjama da je njihova krivica što se sele i da moraju da im plate penale. Ove prve su čak i terali da dokazuju selidbu, što bi verovatno i tebi tražili ako bi odlučili da ti izađu u susret, npr. potvrda da si raskinuo ugovor o zakupu starog stana (ako si ga uopšte imao), kao i nov ugovor o zakupu (ako ga uopšte imaš).

Sve je, dakle, individualno, ali oni će najčešće uraditi sve što je u njihovoj moći da izvuku novac koji očekuju od tebe. I iz ličnog iskustva mi je poznato kako su vešti u tome, a čak sam i ja imao dva ugovora na istoj adresi (jedan je bio BOX 4, a drugi fiksni, ali nudili su mi sto puta i da i taj drugi pretvorim u BOX 3 po ceni fiksnog), tako da ne pričam u prazno. Dodatna zanimljivost, pride je na istoj adresi neko vreme paralelno postojao i ugovor sa Supernovom, što je priča za sebe. Na kraju sam sve te ugovore, srećom po mene, raskinuo.

Vrh Dno