Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Moj otac kući ima paket box 3 po ceni fiksnog, ugovorna obaveza 2 godine. Nešto preko mesec dana pre isteka zvali su ga i ponudili isti paket po punoj ceni 5099 dinara na 2 godine. Čovek je penzioner i osim fiksnog i pomalo internet i TV sa nacionalnom frekvencijom koje ima inače preko antene ništa ne koristi pa je najavio raskid ugovora odnosno samo fiksni opet da ima. 10 dana pred istek otišao u poslovnicu da preda zahtev i isti dan ga zvali na telefon sa ponudom -70% odnosno 1530 dinara. Ne znam da li gledaju socijalni momenat da je penzioner ali prenosim da znate šta se može dobiti jer znam dosta ljudi kojima uskoro ističe ova promocija po ceni fiksnog.

Moj otac kući ima paket box 3 po ceni fiksnog, ugovorna obaveza 2 godine. Nešto preko mesec dana pre isteka zvali su ga i ponudili isti paket po punoj ceni 5099 dinara na 2 godine. Čovek je penzioner i osim fiksnog i pomalo internet i TV sa nacionalnom frekvencijom koje ima inače preko antene ništa ne koristi pa je najavio raskid ugovora odnosno samo fiksni opet da ima. 10 dana pred istek otišao u poslovnicu da preda zahtev i isti dan ga zvali na telefon sa ponudom -70% odnosno 1530 dinara. Ne znam da li gledaju socijalni momenat da je penzioner ali prenosim da znate šta se može dobiti jer znam dosta ljudi kojima uskoro ističe ova promocija po ceni fiksnog.
Gledaju socijalni momenat za svoj udeo na tržištu.
Matematika i dalje nije podlegla pretnjama - Jedan korisnik manje kod njih je jedan korisnik više kod konkurencije.

Isti slučaj samo sa majkom. Ali ja odveo majku da bi potpisala onaj papir. Zašto vraćate opremu pita , ja kazem nema kanala koje majka gleda. Kaze ona znate da imate 50% svih 24 meseca popusta. Malo se nasmešim , kazem da ima i 70% popusta na svih 24 meseca. Ona malo zacuta ,malo se osmehne kaze možemo i 70% da završimo. Box sa 70% i e racunim bi izašao oko 1310 dinara. Ono sjajna ponuda kome treba i gleda tv i koristi net. Nema socijalnog momenta, plaćaš i dalje fixnu telefoniju oprema ne vec tu. Bolje da uzmu bilo koliko (500, 700, 1000 dinara) nego nista.
A kao drugo A1 je počeo silovito sa paketima net+tv i ljudi tamo prelaze i moraju da daju vece popuste.
Jedino ljudi koji su na bakru i nemaju opcije za drugi net , njih mogu još da iskorišćavaju.

Box4 ugovor (sa 50%) mi ističe za manje od mesec dana, i evo već 3 dana me zovu sa nekog 011 broja... da li mogu da ponude nešto dobro pred kraj ugovora pa da se javim ili ih jednostavno treba ignorisati, čekati istek ugovora i tražiti IDP?

To drugo, s tim da ne tražiš IDP, već pokrećeš prenos kod drugog provajdera.

E to, hvala... nisam hteo da im se javim pošto su mi pre 2 godine nudili nešto smešno tipa 50% ali samo jedan mesec, pa posle pojačali ponudu na čitava tri meseca, gubljenje vremena...
To drugo, s tim da ne tražiš IDP, već pokrećeš prenos kod drugog provajdera.
A ček zar se više ne pokreće prenos tako što odem u mts i zvanično tražim IDP? Bila je varijanta sa Jetelom da koriste mts optiku?

Misliš da to prolazi? Ljudima Iz mog okruženja, kojima je istiekao ugovor, poziv sa 011733 je dolazio kad je zahtev za prenos iz a1 procesuiran...

Nazad
Vrh Dno