Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Koristiš li aplikaciju, tj. portal Moj mts? Čini se da ne. Teško da može neko iz kontakt centra da ti pošalje račun pre nego što se pojavi tamo. Ali može da se desi da kasni mejl ili pismo, ako tako očekuješ da ti stigne. Druga stvar, zašto ne bi mogao da razbiješ BOX dok imaš zaduženje? Možda nešto propuštam, ali ne vidim što ne bi moglo. I treće, mogao si da platiš karticom, u tom slučaju bi se odmah uplata proknjižila. To ide preko aplikacije/portala ili ovde, mada je svakako kasno sad, ako si već uplatio preko uplatnice, tj. klasičnog naloga za uplatu.

NIje baš tako, na "moj mts" portalu stoji stari račun, a novi su poslali sms-om. Na pitanje mogu li poslati na mail regularan račun sa qr kodom ili će se pojaviti na mojmts - rekao je NE. Ne mogu razbiti box dok se ne rasčisti sa ovim plaćanjem - jer stoji otvoren nalog - bio u poslovnici i poneo kesu sa opremom.

Čudno baš, ali tako je kako je. Inače uvek naglašavaju da ne mogu da unapred znaju koliki će da ti bude račun, tj. da se mora sačekati da se sam pojavi, kao što su i sad rekli ostalima, da moraju da budu strpljivi. Ni za plaćanje mi nema previše smisla, jer šta bi da iz bilo kog razloga nemaš novca da platiš... Ne možeš da platiš, ni da raskineš ugovor, pa zaduženje raste, i to kulminira time da oni sa tobom jednostrano raskinu ugovor zbog neplaćanja, dodatni apsurd. 😃

Da li je neko u skorije vreme uzimao Box2 (telefon + internet) na optici?

Kakva je situacija sa benefitima (24x 50% ili slično)?

U pitanju je optika na kojoj je ostao samo fiksni broj. Pre oko 6 meseci je bio Box4 koji je ugašen.

Pošto kažeš da ti je ostao solo fiksni broj ( realizovan preko optike i nije vraćan na bakar ) onda probaj zahtev prelaska u Yettel.
MTS bi trebalo da te pozove sa benefitom 24x50% jer ti je ostao njihov ONT preko kojeg se realizuje taj solo fiksni broj.
Mada pošto je prošli BOX raščlanjen, možda ti i ponude regularni promo 6x50% ( ili 7x50% za online narudžbinu )

Nazad
Vrh Dno