Da li je šestocifren?Meni je ostao isti broj prilikom prelaska sa vdsl-a na optiku. Nije mio jasno zasto bi menjali broj zbog prelaska na optiku?
Da li je šestocifren?Meni je ostao isti broj prilikom prelaska sa vdsl-a na optiku. Nije mio jasno zasto bi menjali broj zbog prelaska na optiku?
U mom gradu su svi šestocifreni brojevi na digitalnim centralama, sedmocifreni na optici/BBTF/MSAN i petocifreni u par sela koja imaju analognu centraluDobro razmisljanje. Ako je takav, to bi značilo da je još uvek na analognoj centrali, što je prilično retko, pogotovo ako je u Bg ili nekom većem gradu 😃
Pa i treba da se zadržavaju ako su već sedmocifreni, ali mislim da šestocifreni i petocifreni ne mogu na optikuU Beogradu su bili šestocifreni i uglavnom su prebačeni, mnogi dodatkom jednog broja ispred, na sedmocifrene i oni su na digitalnim centralama, a zadrazavaju se i kad ih prebaciš na optiku.
Pa i treba da se zadržavaju ako su već sedmocifreni, ali mislim da šestocifreni i petocifreni ne mogu na optiku
Meni je prebacen pre nekolko godine i tad je dodat jedan broj ispred, sad je 6sto cifreni, a eto rekose kad ide na optici dodaje se isto jos jedan...znaci bice sa 7 cifre![]()
Glavno pitanje u okviru teme je kakvi su uslovi i mogućnosti za sklapanje (i raskidanje) BOX-a. Ali biće da tu nema opšteg odgovora, kako se kome zalomi.Mislim da smo već u off topic-u za ovu temu 😃
SedmocifrenDa li je šestocifren?
Pa o tome i pricam, ne menjaju sedmocifrene ali šestocifrene i petocifrene daSedmocifren
I meni.Meni uračunali zateznu kamatu a racun plaćen na vreme.
Da kažem da je kod mene bilo isto ovako. Nisam morao da čekam istek UO i da tražim IDP. Prelazak sa BOX 3 (fix+mob+net) na BOX 4 plavi.Pre 2 godine su tek nakon IDP-a ponudili 50% 2 god. Sada je krenulo inicijalno 6,pa kao agent 8,pa beka duga sluzba 12 i neka treca sluzba 24.
Na osnovnom ugovoru pise 3 meseca i na posebnoj odluci jos 21 mesec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari