Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Dobro razmisljanje. Ako je takav, to bi značilo da je još uvek na analognoj centrali, što je prilično retko, pogotovo ako je u Bg ili nekom većem gradu 😃

Dobro razmisljanje. Ako je takav, to bi značilo da je još uvek na analognoj centrali, što je prilično retko, pogotovo ako je u Bg ili nekom većem gradu 😃
U mom gradu su svi šestocifreni brojevi na digitalnim centralama, sedmocifreni na optici/BBTF/MSAN i petocifreni u par sela koja imaju analognu centralu

U Beogradu su bili šestocifreni i uglavnom su prebačeni, mnogi dodatkom jednog broja ispred, na sedmocifrene i oni su na digitalnim centralama, a zadrazavaju se i kad ih prebaciš na optiku.

U Beogradu su bili šestocifreni i uglavnom su prebačeni, mnogi dodatkom jednog broja ispred, na sedmocifrene i oni su na digitalnim centralama, a zadrazavaju se i kad ih prebaciš na optiku.
Pa i treba da se zadržavaju ako su već sedmocifreni, ali mislim da šestocifreni i petocifreni ne mogu na optiku

Meni je prebacen pre nekolko godine i tad je dodat jedan broj ispred, sad je 6sto cifreni, a eto rekose kad ide na optici dodaje se isto jos jedan...znaci bice sa 7 cifre :D

Moj je šestocifren sve vreme, a bio je i POTS, izgleda i BBTF (diskutovali smo već tu enigmu), zatim na optici (MTS-ovoj), a sad je u SBB-u. 😂 Očigledno sve zavisi od lokacije...

Pa i treba da se zadržavaju ako su već sedmocifreni, ali mislim da šestocifreni i petocifreni ne mogu na optiku

Tako je, na to i mislim 😃
Meni je prebacen pre nekolko godine i tad je dodat jedan broj ispred, sad je 6sto cifreni, a eto rekose kad ide na optici dodaje se isto jos jedan...znaci bice sa 7 cifre :D

Niko nije rekao da ne mogu, ovo je priča za diitalizaciju centrala i takvi brojevi, koji su već na digitalnim centralama, idu na optiku i zadržava se broj normalno 😃
Mislim da smo već u off topic-u za ovu temu 😃

Ili da piše na mail i traži odgovor i taman je onda miran i pokriven zvaničnim odgovorom ako mu zatreba 😃

Sve gledam i ne verujem... izgleda su mi racuni za ovaj mesec normalizovani. A ja se navukao na pisanje prigovora. Nema veze, napisacu im opet, neka vide kako je kada neko gresi (u svoju korist)

Kamatu obračunavaju svega dvaput godišnje, na majskom i novembarskom računu. Možda si kasnio sa nekim prethodnim, znači od novembarskog nadalje.

Gledam u app za plaćanje uvek na vreme plaćamo, čak i pre 15-og.ne znam videćemo kada dokažu.

Mislis da ti je rata 175d? Obracinavaju izgleda kamatu na pun iznos.

Siguran sam da je rata 175 dinara (vidi attachment), a inače račun uvek platim najkasnije do 21. u mesecu za prethodni mesec a često pre 15. u mesecu...

Prilozi

• Screenshot_20250605_201232_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20250605_201232_rs_mts_MainActivity.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 83
Nisu normalni, meni su obracunali 25 dinara kamate na sav onaj haos sa 3 storno racuna i raskinutim ugovor u Januaru...

Pre 2 godine su tek nakon IDP-a ponudili 50% 2 god. Sada je krenulo inicijalno 6,pa kao agent 8,pa beka duga sluzba 12 i neka treca sluzba 24.
Na osnovnom ugovoru pise 3 meseca i na posebnoj odluci jos 21 mesec.
Da kažem da je kod mene bilo isto ovako. Nisam morao da čekam istek UO i da tražim IDP. Prelazak sa BOX 3 (fix+mob+net) na BOX 4 plavi.

Ja sam trazio idp i zvali posle 2 dana i ponudili 2god. 50% popust na paket koji sam imao box3 L, nije bilo uslovljavanja da predjem na skuplji...

Da li neko zna da li ovih 18 meseci za dinar koji se dobijaju uz prelazak sa jotela daju i za BOX pakete na DSL ili samo za Supernovu?

Nazad
Vrh Dno