Menjao sam krajem januara jer sam mislio da će biti zaključani od februara,a i na IRISu mi se vodi da imam ova tri paketa dok dečijeg nema.A što biraš paket, kada su i dalje svi otključani, osim Hbo/Cinemax?
250RSD, meni se pojavilo na računu a osim otkazivanja HBO nisam ništa menjao. Potpuno ludilo. Nije valjda da naplaćuju otkazivanje kanala/paketa?Koliko naplaćuju zamenu?
Vec sam poslao. Proci ce mi ceo ugovor u pisanju prigovora. Vise izmenjah mejlova sa njima nego TV kanala sto sam menjao za vreme ugovoraPišite prigovore, nema druge.
Ako su te prebacili na novu komercijalnu ponudu, zar nije logicno da placas tu manju cenu koju ti daju, jer ako pokusaju da ti naplate tu razliku kasnije, logicno je da se pozoves na novu komercijalnu ponudu na koju su te prebacili gde kazes da si platio po racunu i da nije tvoja greska sto ti naplacuju manje, racune cuvas naravno... Ja se ne bih bunio.Meni još nisu poslali korigovan box 4 račun za Januar koji su poslali na 2170 umesto 3050. Ali su zato danas poslali račun za Februar na 1600 dinara umesto 3050, apsolutno nejasno kojom logikom. Javili se posle pola sata, napisali prigovor ali nemaju pojma zašto dobijamo umanjene račune i šta se dešava, samo ponovili da nismo u obavezi da plaćamo račune dok ne izdaju korigovane, pa tek onda kreće rok za plaćanje.
Box 4 Plavi ni u kom slučaju ne izlazi 1600rsd mesečno kao što su sad poslali, nemam na šta da se pozovem jer je greška u sistemu. Lepo stoji cena u ugovoru, popust u dodatku 50%x24 i sms da do kraja ugovorne obaveze ostaje ista cena. Nema veze sa novom komercijalnom ponudom.Ako su te prebacili na novu komercijalnu ponudu, zar nije logicno da placas tu manju cenu koju ti daju, jer ako pokusaju da ti naplate tu razliku kasnije, logicno je da se pozoves na novu komercijalnu ponudu na koju su te prebacili gde kazes da si platio po racunu i da nije tvoja greska sto ti naplacuju manje, racune cuvas naravno... Ja se ne bih bunio.
Expresno usvojili prigovor. Dostavice korigovan racun. Ako sam platio traze da se izjasnim da li da mi vrate novac ili umanje sledeci racun za taj iznos.Stigao prvi racun za box3 posle 18 meseci po dinar. Naravno uvecan za 700d iako sam u decembru dobio sms da nece biti povecana cena. Prigovorio momentalno .
Kod Supernove piše da je jedan otkaz paketa u mesecu besplatan.250RSD, meni se pojavilo na računu a osim otkazivanja HBO nisam ništa menjao. Potpuno ludilo. Nije valjda da naplaćuju otkazivanje kanala/paketa?
Ekspanzija Pink-a nema granica od kako je uvedena obavezna tv pretplata. Ocigledno je da svi mi finansiramo i RTS i Pink i ove ostale televizije i servise koji sluze da zamajavaju i lazu narod. Ako se neko seca pre 10ak i vise godina pre obaveze placanja za RTS i kompaniju, desavalo se da ima neka utakmica i da se RTS oglasi kako nemaju sredstva da obezbede prenos ili se jave sat-dva pred utakmicu i hvale se kako su dobili ekskluzivno pravo prenosa, a danas odjednom za sve ima para. Poslovna politika tih kompanija i zakoni im omogucavaju da imaju zaobilazne nacine da zeznu korisnike i da naplate nesto sto korisnici ne bi trebalo da placaju, narocito ako je dogovor za cenu da je fiksna do kraja ugovora, a opste je poznato da su nasim kompanijama glavne mete stariji gradjani ili neinformisani ljudi koji kad im se servira poskupljenje ili nesto uskrati i ne reaguju na to sto se desilo, dok za kompanije naravno nema penala za prevare koje cine.Apollon je striming servis u vlasništvu Pinka (ŽM), imaju saradnju sa teklekomom tako da njihov sadržaj mogu da gledaju mts / SN korisnici na svojim STB-ovima u okviru video kluba. Kako si ficpiricko u ovoj papazjaniji oko migracije korisnika došao do toga da ti se taj servis dodatno naplaćuje, a da je ostao aktivan, to moraš njih da pitaš.
Bas toProci ce mi ceo ugovor u pisanju prigovora. Vise izmenjah mejlova sa njima nego TV kanala sto sam menjao za vreme ugovora
Osim dodatnog STB uređaja za koji ti piše da je naplaćen 150 dinara, da li si proverio koliko ti je naplata celog paketa? Uporedi sa prethodnim računima i videčeš da li su naplatili po novim večim cenama.Pa evo ja ne vidim ništa što bi mi ukazalo šta je konkretno naplaćeno....
Inače za prošli račun sam se žalio jer sam mislio da sam slučajno uključio ovaj filmski paket pa sam tražio da ga deaktiviraju, pa su me zvali iz mts-a i rekli da mi je to beplatno i da ne plaćam ništa dodatno, zato kažem više ne znam šta plaćam a šta mi je besplatno jer su tamo svi očigledno ludi
Da li ima neki agent da mi odgovori na gore navedeno pitanje?Na adresu već se ima BOX 3 paket-fiksni+internet+telefon (optika) na drugo ime....da li mogu ja na tu istu adresu da uvedem isto BOX 3 paket,jer će korisnik koji je već na istu adresu kad bude u mogućnosti da preseli ceo BOX 3 paket na drugu adresu?
-Uz napomenu da bih koristio isto optičko vlakno koje imam za instalaciju optike-
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari