Da. O tome se radi.Kad pricate o otkljucanim kanalima, jel mislite na filmski, muzicki, doku i deciji paket?
Ja više verujem SBB -u a i korisnik sam njihov od 2004 godine ali slika na Supernovi i slika na Eon box su nebo i zemlja u korist Supernove.U Mts-u je Max standard (full hd), dok u Sbb-u je za premium korisnike Premium Max 4k, ako se ne varam.
ne, ja kolko znam isto je max standard i kod njihU Mts-u je Max standard (full hd), dok u Sbb-u je za premium korisnike Premium Max 4k, ako se ne varam.
Zar nema sad samo dve max opcije? Standard (FHD) i Premium (4K). Cenim da su svi ubacili Standard, osim eto ako vec SBB nudi Max Premium uz svoj premium paket.To ovde niko ne zna. Sve ostalo se zna... Svi provajderi su tu negde kod nas, samo su mizerne nijanse u pitanju. HBO+ bi trebalo da bude sve, pa i Max aplikacija. Pitanje je koja Max? SD,FHD, ili 4K. Neki provajderi su spustili Max na FHD za iste pare koje naplaćuju prošle godine. Koja je na MTS-u?
+ i Max bi trebalo da su isto, sve.![]()
HBO OD - Video klub | mts - Tvoj svet
HBO OD: najnoviji blokbasteri, premijere hit serija i najbolji filmovi na zahtev. Besplatno u okviru HBO, HBO+ i MAX paketa - iznajmite u MTS video klubu.mts.rs
Varaš se. I u sbb-u za sve korisnike je standardU Mts-u je Max standard (full hd), dok u Sbb-u je za premium korisnike Premium Max 4k, ako se ne varam.
Nisam razumeo .Standardna je pretplata za MAX aplikaciju na MTS mreži.
Meni jedino nisu ništa odgovorili oko prčkanja po nalogu bez mog odobrenja i zahteva. Nisu ništa odgovorili u vezi toga a raspitujem sa da li ima smisla oko toga da se zamajavam.
Još jako davno je kod mene promenjen PIN za kupovinu i spušten limit na 0 dinara, baš iz razloga da neko nešto ne uključi kako mu volja. Mislim za odobrenje još i da razumem do neke mere pristojnog ponašanja, ali za uključivanje bez zahteva već ne može. Nije da se prvi put dešava ali sam sada siguran da ne može niko osim njih i mene lično.
Hvala na odgovoru ali nista ne razumem?dok sam koristio dodatni bbtf uz postojeci pots, pretplata je za bbtf bila 50% od standardne
Moguće da sam se zbunila jer sam pročitala ovo na njihovom sajtu-Varaš se. I u sbb-u za sve korisnike je standard
Hvala na odgovoru ali nista ne razumem?
Sta znaci 50% od standarne pretplate, za dodatni broj jos 50% cene boxa se doplacuje?
Пре ће бити муљажа, после три месеца заборавиш на то (као ја) ако га не користиш. Али мени су отписали два рачуна.Пребацили су ме на нови пакет бох 4 плави, на бакру,цена ми је остала стара јер сам се жалио још у децембру месецу,али видим да ми је активиран Аполон видео клуб који ме уопште не интересује ,а на сајту стоји да се 3 месеца не наплаћује и аутоматска обнова.Да ли је он део пакета или њихова муљажа па после пробног периода крене наплата?
Bravo meni su upropastili novu godinu, Badnji dan , Božić ...Zbog njihovogTo sto je neko od zaposlenih rekao da se ne placa, to ne znači da je info tačan. Više puta sam dobijao netačne ili nepotpune informacije.
Zato svako pitanje mora da ide mejlom, tako da postoji dokaz za ono sto kazu i ne boli glava posle toga.To sto je neko od zaposlenih rekao da se ne placa, to ne znači da je info tačan. Više puta sam dobijao netačne ili nepotpune informacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari