Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Kad pricate o otkljucanim kanalima, jel mislite na filmski, muzicki, doku i deciji paket?

@nikornla
Znam, nego sam hteo reći da njegov primer na 1000 ljudi i korist od 200k dinara, mts-u ne predstavlja ništa, koliko u stvari mažnjavaju svaki mesec na osnovu moje pretpostavke, ali kladim se, da su milioni evra razlike u pitanju.

Pozdrav,
Koja je razlika u sadrzaju izmedju HBO+ kanala na Mts optici i Max aplikacije na Yettelu?

To ovde niko ne zna. Sve ostalo se zna... Svi provajderi su tu negde kod nas, samo su mizerne nijanse u pitanju. HBO+ bi trebalo da bude sve, pa i Max aplikacija. Pitanje je koja Max? SD,FHD, ili 4K. Neki provajderi su spustili Max na FHD za iste pare koje naplaćuju prošle godine. Koja je na MTS-u?
+ i Max bi trebalo da su isto, sve.

U Mts-u je Max standard (full hd), dok u Sbb-u je za premium korisnike Premium Max 4k, ako se ne varam.

U Mts-u je Max standard (full hd), dok u Sbb-u je za premium korisnike Premium Max 4k, ako se ne varam.
Ja više verujem SBB -u a i korisnik sam njihov od 2004 godine ali slika na Supernovi i slika na Eon box su nebo i zemlja u korist Supernove.
SBB izdvaja samo Eon box kao Android uređaj jel je u odnosu na ono šta daje Telekom bolji u korist SBB - a.

Zato je najbolje imati dva provajdera .

To ovde niko ne zna. Sve ostalo se zna... Svi provajderi su tu negde kod nas, samo su mizerne nijanse u pitanju. HBO+ bi trebalo da bude sve, pa i Max aplikacija. Pitanje je koja Max? SD,FHD, ili 4K. Neki provajderi su spustili Max na FHD za iste pare koje naplaćuju prošle godine. Koja je na MTS-u?
+ i Max bi trebalo da su isto, sve.
Zar nema sad samo dve max opcije? Standard (FHD) i Premium (4K). Cenim da su svi ubacili Standard, osim eto ako vec SBB nudi Max Premium uz svoj premium paket.

Od prelaska na Max, svi operateri kod nas pružaju isključivo standardni paket za aplikaciju Max, koliko znam ni kod jednog nema čak ni opcije da se doplati za Premium, već samo za neki sportski dodatak.

Što se tiče razlike između HBO i HBO+ kod mts-a, mislim da je razlika u tome što HBO nudi samo HBO kanale, a HBO+ obuhvata i aplikaciju Max. Mada, koliko su kod njih konfuzno prezentovane informacije, moguće da to nije sasvim tačno. Takođe, pregledom ponude BOX paketa, ne vidim da se bilo gde pominje HBO, nego samo HBO+.

Standardna je pretplata za MAX aplikaciju na MTS mreži.

Meni jedino nisu ništa odgovorili oko prčkanja po nalogu bez mog odobrenja i zahteva. Nisu ništa odgovorili u vezi toga a raspitujem sa da li ima smisla oko toga da se zamajavam.
Još jako davno je kod mene promenjen PIN za kupovinu i spušten limit na 0 dinara, baš iz razloga da neko nešto ne uključi kako mu volja. Mislim za odobrenje još i da razumem do neke mere pristojnog ponašanja, ali za uključivanje bez zahteva već ne može. Nije da se prvi put dešava ali sam sada siguran da ne može niko osim njih i mene lično.

Standardna je pretplata za MAX aplikaciju na MTS mreži.

Meni jedino nisu ništa odgovorili oko prčkanja po nalogu bez mog odobrenja i zahteva. Nisu ništa odgovorili u vezi toga a raspitujem sa da li ima smisla oko toga da se zamajavam.
Još jako davno je kod mene promenjen PIN za kupovinu i spušten limit na 0 dinara, baš iz razloga da neko nešto ne uključi kako mu volja. Mislim za odobrenje još i da razumem do neke mere pristojnog ponašanja, ali za uključivanje bez zahteva već ne može. Nije da se prvi put dešava ali sam sada siguran da ne može niko osim njih i mene lično.
Nisam razumeo .
Šta su ti radili sa nalogom !?

dok sam koristio dodatni bbtf uz postojeci pots, pretplata je za bbtf bila 50% od standardne
Hvala na odgovoru ali nista ne razumem?
Sta znaci 50% od standarne pretplate, za dodatni broj jos 50% cene boxa se doplacuje?

@mwsavko

Okačio sam pre neku stranu šta sam reklamirao.
Ugasim HBO+ i aktiviram gledaj unazad i dva paketa kod prebacivanja 10.01.
Uključe mi sutradan opet HBO+ i treći dodatni paket. Limit sam samo tih pet minuta podigao sa nule da uključim pakete.
EDIT: Kroz MojMTS aplikaciju npr. ne možeš da ukljućiš dodatni TV paket, bar nije moglo u to vreme. Samo preko menija STB uređaja.

Пребацили су ме на нови пакет бох 4 плави, на бакру,цена ми је остала стара јер сам се жалио још у децембру месецу,али видим да ми је активиран Аполон видео клуб који ме уопште не интересује ,а на сајту стоји да се 3 месеца не наплаћује и аутоматска обнова.Да ли је он део пакета или њихова муљажа па после пробног периода крене наплата?

Pogleda još jednom za svaki slučaj da li je Apolon video klub ili ipak Apolon app, ako je ovo drugo onda imaš besplatno do kraja UO a ako je ovo prvo onda otkazuj ili sada ili za koji mesec ali pre isteka ta tri meseca.

Пребацили су ме на нови пакет бох 4 плави, на бакру,цена ми је остала стара јер сам се жалио још у децембру месецу,али видим да ми је активиран Аполон видео клуб који ме уопште не интересује ,а на сајту стоји да се 3 месеца не наплаћује и аутоматска обнова.Да ли је он део пакета или њихова муљажа па после пробног периода крене наплата?
Пре ће бити муљажа, после три месеца заборавиш на то (као ја) ако га не користиш. Али мени су отписали два рачуна.

Prebacen sam sa Box 3 na Box 3 M i 17.1. mi aktivirali Apollon video klub dodatak, koji nije besplatan uz ovaj paket. Nije naplacen u racunu za januar.
Pre neki dan sam poslao email da deaktiviraju, jos uvek cekam odgovor...

Na box 4 beli se ne naplaćuju apollon i hbo + i ako u apllikaciji piše kada se aktivira cena? Za deezer mi piše da je besplatno kada idem da aktiviram. I da li ima razlike između apollona u video klubu i aplikacije? U video klubu mi stoji apollon da je aktivan a aplikacija nije.
Koliko je sve ovo konfuzno.

Čudno mi za net boost jer na sajtu za soko lite tarifu piše da se naplaćuje, a ona je u okviru box 4 beli. Danas su mi i deaktivirali net boost na moj zahtev i nisu rekli uopšte da je besplatan. 🤔

Cenovnik

Mesečna naknada za korišćenje Net BOOST usluge iznosi 149 dinara za Soko Lite, Omorika M, Omorika S, Morava, Zmaj i Sokolić tarife.

Ne mogu više da se mlatim s njima.Ionako sam se ceo januar cimao za HBO i Apolon da su me na kraju zvali i potvrdili da ide uz Beli Box.Za Net BOOST sam dobio informaciju u poslovnici i rekli da sačekam da se ispravi račun.To je ono što znam.

Pozdrav svima, keva mi kaze da joj je stigla poruka o poskupljenju Box 4 paketa. Pod ugovorom je na 24meseca na 50% , i sad joj je stigao zadnji racun na 3250, prethodni bili 2850. Jel moze to da se reklamira i gde se salje reklamacija? Stvarno smo provalija od sistema, pod ugovorom ti menjaju cenu i nikom nista.
Vidim pise se o ovoj net boost usluzi i pogledam sad vidim da je aktivirana i da mora da se otkaze u poslovnici ili putem call centra.

Nazad
Vrh Dno