Grešiš u jednoj stvari, 4K kanali nisu bili dostupni prazničnoj promociji. Bar od početka promocije.
Nisam to znao. Ne sećam se sad kad sam tačno shvatio da su mi otključani, ali kad jesam, računao sam da je u okviru praznične promocije, jer drugog razloga kod mene nema.
dužni su ti zamene STB uređaje ako nemaš podržane (ni ne vidim drugačije smisao 4K paketa).
To svakako, ali opet, ako su nam svima naknadno automatski otključali u okviru praznične promocije, a izgleda da se to desilo, kontam da im i nije važno ako nam se ne prikazuje kako treba.
I šta da mislim oko ovoga?
Stvarno ne očekujem da nama koji nismo aktivirali na lični zahtev izbije neki problem oko toga i mislim da će sutra (ili kad već prođe praznična promocija) prosto opet postati nedostupni. Ako i nešto bude, sam si rekao u nastavku: reklamiraćemo i moraće da usvoje reklamaciju. Isto sam imao više slučajeva kada su pokušali nešto da mi naplate, čak su me u poslovnici ubeđivali da nema svrhe da prigovaram (zato kažem da su neobavešteni i da im ne treba slepo verovati, to i jeste bila suština mog javljanja), ali sve je na kraju rešeno u moju korist. Dakle, razumemo se po tom pitanju.
Postoji i specifikacija svakog box paketa, tj. besplatnih beneficija, ne treba mi mail i obaveštenost/neobaveštenost zaposlenih... Jednostvano, drži se specifikacije, odnosno ponude.
I ovo se, naravno, podrazumeva. Nije valjda ovde niko pomislio da ima besplatan 4k paket doveka, samo je pitanje trajanja promocije. Stefan i Vlada su, sudeći po njihovim porukama (izvinjavam im se ako sam ih pogrešno razumeo), na lični zahtev aktivirali 4k paket, čime su pristali na uslove promocije, prema kojima su do 31. januara morali da taj paket isto na lični zahtev deaktiviraju. To je nezavisno od specifikacije BOX-a koji imaju, i nezavisno od našeg (tvog i mog, a izgleda i Dejanovog) slučaja gde nam je automatski otključano. Samim tim, trebalo bi da im radi i Fashion TV, a mogu da pretpostavim da im se negde i pojavio podatak da im je paket aktivan, npr. u odeljku "Dodatne TV usluge i paketi" na portalu Moj mts (baš na sajtu, jer aplikacija ne prikazuje sve lepo), ali oni bi morali da potvrde da li je stvarno tako, ili neko drugi ko je isto na lični zahtev aktivirao. Sad ide ključna stvar, Stefan je unapred preko mejla pitao da li se promocija (tj. period bez naplate) produžava i dobio je potvrdan odgovor. Samim tim, on ima pisani trag ako se promocija ipak ne produži i na sledećem računu mu se pojavi tih 700 dinara.