Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Konstantna priča koja se ponavlja svaki put - imao si pravo, zakasnio si i to je to, više ne možeš ništa po tom pitanju.
Da se razumemo, ne branim ih uopšte jer smo obojica u istom košu pošto mi ja nisam reagovao na vreme, zakasnio sam i ostaje samo da plaćam po novoj ceni - samo ti kažem kako realno stoje stvari.
Naravoučenje - češće čitati ovu temu i reagovati brzo.
Nije baš tako, možeš da se žališ na uvećan račun, jer nismo baš sigurni da je obaveštenje o promeni cene u skladu sa zakonom, jasno, lično, nedvosmisleno sa infoermacijom o mogućnosti raskida ugovora itd... pa medijacija i možda usvoje žalbu...

• Like
Reagovanja: Ira
zdravo, idem u drugi stan, pa bih da uzmem Box 4. Trenutno imam Soko lite koji ističe u februaru, a devojka ima prepaid na A1, pa bih nas stavio sve na Box.
Koga da kontaktiram iz MTS-a da nam daju neku ponudu, pošto trenutno razmišljamo da uzmemo Yettel. Koliko sam video, kolega dobio 16 meseci 50 %.
hvala

Nije baš tako, možeš da se žališ na uvećan račun, jer nismo baš sigurni da je obaveštenje o promeni cene u skladu sa zakonom, jasno, lično, nedvosmisleno sa infoermacijom o mogućnosti raskida ugovora itd... pa medijacija i možda usvoje žalbu...
Hvala ali svejedno, za dva meseca i koji dan mi ističe ugovor - jednostavno nemam ni vremena ni živaca da se za toliko natežem sa njima i dok dočekam ishod te žalbe eto i isteka ugovora. Alalio sam im tu jednu červenu ako njima to toliko znači i treba, ali zato neću bez natezanja i po svaku cenu da prihvatim novi ugovor ali o tome ćemo tamo negde pred kraj marta.

zdravo, idem u drugi stan, pa bih da uzmem Box 4. Trenutno imam Soko lite koji ističe u februaru, a devojka ima prepaid na A1, pa bih nas stavio sve na Box.
Koga da kontaktiram iz MTS-a da nam daju neku ponudu, pošto trenutno razmišljamo da uzmemo Yettel. Koliko sam video, kolega dobio 16 meseci 50 %.
hvala
Potrazi nekog akvizitera na forumu pa vidi sa njime

Trazi IDP i kada te nazovu pregovaraj
Trebalo bi dobro da prođes
Meni su dosadili sa ciganisanjem koje su počeli kao i ostali operateri pa sam otisao od njih , a nisam imao problema sa uslugom za 4 uopšte - ili nesto sitno - totalno nebitno
Ako su čoveku iz yetela rekli da ne mogu da mu uvedu uslugu, da li on uopšte može da traži idp?

Yunet da, ali da mts oslobodi prikljucak, preko idpa im ne daju. Kazu dve nedelje bi imao prekid, i da bi za to vreme mogao da dobijem stick, da bi imao net. Znaci u mom slucaju bi morao da trazim zahtev za raskid ugovora.

^ opticko vlakno se oslobodi za ~24h bez obzira ko ga oslobadja (da l’ yunet, yettel, mts…)
Proveri ipak u vise poslovnica kod operatera kod kog zelis da predjes jer je ocigledno da je i kod njih situacija kao u mts-u, da sve zavisi na koga naletis

Ako resis da raskidas ugovor ili ne produzis ga - dogovori se sa drugim operaterom , a kada vratiš opremu ovi da ti dođu- tipa Orion SBB koji ne zavise od MTSa - mogu i dan dva ranije da uvedu njihovu uslugu . Sta te kosta . Yunet daje neko pomoćno sredstvo dok ti ne uvedu uslugu - stik ako sam dobro pročitao , pa i to nije loše . Nisi bez usluge .

Najbrže je putem četa (ne sa botom, nego sačekaš operatera). Kažeš mu šta ti zameni i ubrzo bude vidljiva promena na Moj MTS.

Podsetnik da deaktivirate HBO novogodišnju promociju da ne počnu da vam naplaćuju od prvog - najlakše je preko čet bota. Među ponuđenim opcijama na početku četa idete na Odjava HBO paketa i bot vas vodi kroz proceduru

Sta jos moze da se aktivira od paketa kanala za Box 4 crveni, kod mene piše osnovni paket, pa me zanima da li moze još neki da se aktivira gratis u cenu pretplate?

Zna li ko da li će promocija za besplatni 4K biti nastavljena ili da sutra gasimo svi?

Sta jos moze da se aktivira od paketa kanala za Box 4 crveni, kod mene piše osnovni paket, pa me zanima da li moze još neki da se aktivira gratis u cenu pretplate?
Može bilo koji od 4 paketa što imaju u ponudi...proveri preko portala mojmts da li su ti i šta aktivirali, meni su prvo filmski paket stavili uz taj osnovni pa sam preko chat opcije na sajtu zamolio da mi zamene za dokumentarni i to su momentalno odradili. Za koji dan kada istekne ova promocija videćemo kako sve to šljaka.

Pre podne sam u poslovnici deaktivirao 4k paket, već 6 sati nakon toga idalje imam gotovo sve 4k kanale 4 od 5.(osimFTVUHD), za njega mi traži da se pretplatim.
Takođe sam podneo zahtev za deaktivaciju 2 pripejd broja dobijenih davno pri produzavanju postpejd ugovora, da mi se ne,, vuku,, u evidenciji..

Može bilo koji od 4 paketa što imaju u ponudi...proveri preko portala mojmts da li su ti i šta aktivirali, meni su prvo filmski paket stavili uz taj osnovni pa sam preko chat opcije na sajtu zamolio da mi zamene za dokumentarni i to su momentalno odradili. Za koji dan kada istekne ova promocija videćemo kako sve to šljaka.
Na mojmts mi stoji osnovni tv paket ali ajde da sačekam kraj promocije pa ću videti sta i kako.

Zamenio sam deciji paket za muzicki preko chata.Hvala @Teniser na pomoći.Inace i kod mene rade svi 4K kanali iako ih nisam aktivirao sem FTV.:oops:

Zna li ko da li će promocija za besplatni 4K biti nastavljena ili da sutra gasimo svi?
Produžiće promociju do kraja februara. Tako mi reče operaterka i da slobodno tražim umanjenje računa, ako mi naplate, jer im se razgovori snimaju.

Ne znam za Box 4 crveni, ali verovatno je kao za Box 3 L..Meni pise na portalu Moj Mts u delu gde su dodaci za Iris tv da su Elita, Hbo hd, Extra, Radio S music, Stingray music i Madjarski. Ispod svakog pise da je ukljuceno u paket i opcija da aktivaram.

Imam i ja sve to i sve je deaktivirano, ali znam da smo pisali ovde nakon migracije paketa da uz osnovni tv paket se može aktivirati besplatno još jedan tv paket po izboru besplatno, ali koliko vidim na mojmts-u tih izbora nema.

Ne znam za Box 4 crveni, ali verovatno je kao za Box 3 L..Meni pise na portalu Moj Mts u delu gde su dodaci za Iris tv da su Elita, Hbo hd, Extra, Radio S music, Stingray music i Madjarski. Ispod svakog pise da je ukljuceno u paket i opcija da aktivaram.
Hbo nije ukljucen u taj paket ,pise ti verovatno sto je jos na akciji.

Takođe rade 4k kanali osim FTV, nikada aktiviran 4K paket.

@tobacco road idi na sajt i box 4 crveni, piše ti šta je besplatno. Pogledaj u podešvanjima na STB uređaju da nisi već nešto "kupio" ili da kažemo da su ti oni aktivirali. Ako ti ne odgovara traži da promene. Gledaj istorija kupovine itd...
Imaš jedan kombo paket besplatno. Imaš samo pauziraj (to ti je sat vremena unazad, kao prava pauza) i irisGO. Video klub, zavisi šta aktiviraš kao dodatni paket. Klikni na detaljne informacije o paketu i nemoj sa mobilnog, gomila stvari se ne vidi.

Evo šta mi izbacuje na stb:
Gledaj unazad sam aktivirao još na početku, ovo drugo ne znam sta je ali vidim da je kupljeno, valjda ide uz crveni Box jer su mi ostavili istu cenu do kraja UO ali su ovo sami aktivirali.

Prilozi

• IMG_20250130_221335.jpg
    IMG_20250130_221335.jpg
    187.3 KB · Pregleda: 59
Ne znam, ali piše da se gledaj unazad plaća za Crveni. Ja razmišljao da se spustim sa plavog a to je opcija koja se najviše koristi, a trebali mi i filmski i dokumetarni od kombo paketa.
Filmski ti je aktivan od kombo, tako da sledeći ili doplata ili ga menjaj za drugi.
To promo je ono što puste svima za praznike. Ugasiće ovih dana.

Važi videću šta će ostati od kanala posle 31.01.

Evo šta mi izbacuje na stb:
Gledaj unazad sam aktivirao još na početku, ovo drugo ne znam sta je ali vidim da je kupljeno, valjda ide uz crveni Box jer su mi ostavili istu cenu do kraja UO ali su ovo sami aktivirali.
Zanimljivo da u box 3,m i l ,daju 2 ,i 3 free paketa ,a u boxu 4 samo 1.I iskreno nisam ni znao da uslugu ,gledaj unazad ,naplacuju 100 kinti.

11.01.2024 sam odradio sa idp brojem i dobio box4 crveni za 50% i plaćam 2800 sa aktiviranim gledaj unazad koji je tada bio 100rsd,pre toga to je ulazilo u cenu box4 crvenog paketa, tek kada sam potpisao ugovor i probao da vratim u nazad vidim ne može, zovem, pitam i kažu da se to doplaćuje, kaže nine više besplatno uz crveni Box. I eto već godinu dana tako naplaćuju, a iskreno gledaj unazad mi je baš potreban.

Vrh Dno