Meni racun stigao za decembar 2799 dinAko su ti promenili brzinu tad su promenili i paket...
Migracija je počela 9. januara, pa će tek na januarskom računu biti vidljiva promena ako nisi reagovao i tražio ostanak postojećih uslova do kraja UO.Meni racun stigao za decembar 2799 din
Primetio isto, ali ne na HBO. Kažu u korisničkom da se ta, kao i ostale usluge koje idu besplatno mogu i samostalno uključitiKakvi su paceri ovi iz MTS. Posto i dalje prckaju nesto oko migracije, sad mi ne radi vracanje na HBO. Tj. gledaj unazad. Mora da se plati 120 dinara. A radilo je.
Nisam reagovaoMigracija je počela 9. januara, pa će tek na januarskom računu biti vidljiva promena ako nisi reagovao i tražio ostanak postojećih uslova do kraja UO.
to nikada nisu davaliOptika, box 4 po ceni fiksnog, je l to aktivno?
Najobolje ti je da se raspitaš kod supernova i jotel promotera šta nude.Мени бокс 3 истиче 28.3, писао сам приговор да ми буде стара црна до краја уговора то су прихватили то је све како треба, ја сам имао ону промоцију када сам уводио 2023 године првих 12 месеци по 1 динар, после 12 месеци плаћање пуне цене, оно што мене занима и интересује, да ли постоји неки начин да опет добијем од њих тако нешто поново повољно, да не буде пуна цена и на који начин, код мене мтс нема оптику, већ има супернова и јотел, оно што мене у суштини занима јесте да ја добијем што боље погодније услове за интернет, јер мени ТВ канали и њихови пакети са ТВ програма уопште не интересује, мене највише занима њихов бокс 2 са интернетом и фиксним, нисам неки пре захтеван корисник, како и на који начин да остварим боље услове за бокс 2 пакет??? Хвала вам на одговору, раније сам ово слично питао али ми нико није одговарао или барем ја нисам видео одговоре, хвала вам на помоћи народе, ако неко зна како да то добијем!!!
A kakvu opremu su postavljali za A1 ako već ima uvedena optika mts-a? Yettel nije postavljao nikakvu dodatnu opremu, samo se nakači na već postojeću od mts-a.Evo novine. Uskoro se ukljucuje A1 kablovska i internet i koriste, kao i Yettel, infrastrukturu MTS-a.
Danas bili kod mene u zgradi monteri MTSa i postavljali opremu za A1. Verovatno ce biti neka dobraa ponuda A1 u pocetku.
Nažalost, mislim da će ti u tom slučaju sledeći račun stići sa uvećanom cenom, u skladu sa paketom na koji su te migrirali, tj. sa cenom prethodnog paketa do migracije, a novom od migracije.Nisam reagovao
Зар није А1 развлачио своју оптику? Овде у Нишу пре пар год прекопали цео булевар, тврдили да раде оптику за А1.Evo novine. Uskoro se ukljucuje A1 kablovska i internet i koriste, kao i Yettel, infrastrukturu MTS-a.
Danas bili kod mene u zgradi monteri MTSa i postavljali opremu za A1. Verovatno ce biti neka dobraa ponuda A1 u pocetku.
I u BG-u takodje, isto sam ih tada i ja pitao i rekli da je za bese tad bio Vip jos uvek aktuelan ili su presli kao A1 ne secam se bilo je pre par godina.Зар није А1 развлачио своју оптику? Овде у Нишу пре пар год прекопали цео булевар, тврдили да раде оптику за А1.
Ma gde znam. Čovek me zamolio da mu otvorim podrum. Kaže da je iz MTS-a, da postavlja neke instalacije za A1 i da će da koriste infrastrukturu MTS-a, kao što yettel koristi.A kakvu opremu su postavljali za A1 ako već ima uvedena optika mts-a? Yettel nije postavljao nikakvu dodatnu opremu, samo se nakači na već postojeću od mts-a.
Pitam, da nije možda posebna infrastruktura postavljana kod tebe. Ionako mts nema svoju operativu već to rade firme podizvođači koji tezgare i za mts i za yettel i za A1
Čovek je najverovatnije iz neke od firmi koje rade instalacije, pa rade i za telekom i za ostale. Njemu je bilo lakše da ti kaže da radi za mts da bi izbegao dodatna objašnjavanja.Čovek me zamolio da mu otvorim podrum. Kaže da je iz MTS-a, da postavlja neke instalacije za A1
Nit me obavestili nistaNažalost, mislim da će ti u tom slučaju sledeći račun stići sa uvećanom cenom, u skladu sa paketom na koji su te migrirali, tj. sa cenom prethodnog paketa do migracije, a novom od migracije.
Davali su ali sporadično.to nikada nisu davali
Konstantna priča koja se ponavlja svaki put - imao si pravo, zakasnio si i to je to, više ne možeš ništa po tom pitanju.Nit me obavestili nista
Al imam pravo sa raskinem ugovor
Jer nisam ni pristao da uvecaju paket jer meni i ne treba taj upload 400 mb
Upravo, mi smo najlosije prosli.Nisu mi jasni, izjednačili download/upload a mi na 1 Gbps ostali na istom, a digli cene...
To ti misliš, pitaj korisnike na bakru sa 20/4 megabita koji su im ostali a cena je naravno poskupila.Upravo, mi smo najlosije prosli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari