Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Primetio sam da su menjali brzinu danas gledao na speedtst da 400/400mb
Sad ne znam dal placam 2799 dinara ili 3199 dinara? ili ostaje isti paket tj 2799
jos 2023 sam uzeo optiku

Kakvi su paceri ovi iz MTS. Posto i dalje prckaju nesto oko migracije, sad mi ne radi vracanje na HBO. Tj. gledaj unazad. Mora da se plati 120 dinara. A radilo je.

Мени бокс 3 истиче 28.3, писао сам приговор да ми буде стара црна до краја уговора то су прихватили то је све како треба, ја сам имао ону промоцију када сам уводио 2023 године првих 12 месеци по 1 динар, после 12 месеци плаћање пуне цене, оно што мене занима и интересује, да ли постоји неки начин да опет добијем од њих тако нешто поново повољно, да не буде пуна цена и на који начин, код мене мтс нема оптику, већ има супернова и јотел, оно што мене у суштини занима јесте да ја добијем што боље погодније услове за интернет, јер мени ТВ канали и њихови пакети са ТВ програма уопште не интересује, мене највише занима њихов бокс 2 са интернетом и фиксним, нисам неки пре захтеван корисник, како и на који начин да остварим боље услове за бокс 2 пакет??? Хвала вам на одговору, раније сам ово слично питао али ми нико није одговарао или барем ја нисам видео одговоре, хвала вам на помоћи народе, ако неко зна како да то добијем!!!

Meni ističe aprila - kad sam već zakasnio za prigovor u decembru preživeću ovih par meseci da novom cenom a tamo neposredno pred istek ugovora ću videti ovde na osnovu iskustva drugih koja taktika je najbolja za produžetak (ili bekstvo).

Kakvi su paceri ovi iz MTS. Posto i dalje prckaju nesto oko migracije, sad mi ne radi vracanje na HBO. Tj. gledaj unazad. Mora da se plati 120 dinara. A radilo je.
Primetio isto, ali ne na HBO. Kažu u korisničkom da se ta, kao i ostale usluge koje idu besplatno mogu i samostalno uključiti :)
Takođe, normalno je da stoji cena te usluge u aplikaciji kada je aktivirana. Samo prenosim rečeno.
IRIS GO sada stoji aktivan.
Povodom prigovora na neovlašćeno uključivanje nekih usluga koje nisu besplatne u mom paketu (deaktivirane su odmah po prigovoru), sam dobio na mail:
Maxthon Snap20250119154929.jpg
Znači da ću garantovano morati da pišem priogovor na iznos aračuna. Ali inače je sada sve OK u BOX paketu, kao u novoj ponudi.

Koji MTS-ov paket je po video klubu i brzini neta ekvivalent SBB-om najjačem Premium paketu?

Optika, box 4 po ceni fiksnog, je l to aktivno?

Мени бокс 3 истиче 28.3, писао сам приговор да ми буде стара црна до краја уговора то су прихватили то је све како треба, ја сам имао ону промоцију када сам уводио 2023 године првих 12 месеци по 1 динар, после 12 месеци плаћање пуне цене, оно што мене занима и интересује, да ли постоји неки начин да опет добијем од њих тако нешто поново повољно, да не буде пуна цена и на који начин, код мене мтс нема оптику, већ има супернова и јотел, оно што мене у суштини занима јесте да ја добијем што боље погодније услове за интернет, јер мени ТВ канали и њихови пакети са ТВ програма уопште не интересује, мене највише занима њихов бокс 2 са интернетом и фиксним, нисам неки пре захтеван корисник, како и на који начин да остварим боље услове за бокс 2 пакет??? Хвала вам на одговору, раније сам ово слично питао али ми нико није одговарао или барем ја нисам видео одговоре, хвала вам на помоћи народе, ако неко зна како да то добијем!!!
Najobolje ti je da se raspitaš kod supernova i jotel promotera šta nude.
Ako ostaješ na mts, budući da nisi na optici teško da možeš neku dobru ponudu da izvučeš, posebno što ideš na manji paket. Prijavljivali su ovde da su dobijali od 6 do 18 meseci 50% uz zahtev za raskid ili traženje mik-a. Očigledno da nema pravila.
Još jedna opcija, ako hoćeš da ostaješ na bakru, da vidiš kod ostalih provajdera kakve su ponude. Ja nisam u materiji za te vdsl i adsl provajdere, valjda će se neko javiti ko zna

Evo novine. Uskoro se ukljucuje A1 kablovska i internet i koriste, kao i Yettel, infrastrukturu MTS-a.
Danas bili kod mene u zgradi monteri MTSa i postavljali opremu za A1. Verovatno ce biti neka dobraa ponuda A1 u pocetku.

Evo novine. Uskoro se ukljucuje A1 kablovska i internet i koriste, kao i Yettel, infrastrukturu MTS-a.
Danas bili kod mene u zgradi monteri MTSa i postavljali opremu za A1. Verovatno ce biti neka dobraa ponuda A1 u pocetku.
A kakvu opremu su postavljali za A1 ako već ima uvedena optika mts-a? Yettel nije postavljao nikakvu dodatnu opremu, samo se nakači na već postojeću od mts-a.
Pitam, da nije možda posebna infrastruktura postavljana kod tebe. Ionako mts nema svoju operativu već to rade firme podizvođači koji tezgare i za mts i za yettel i za A1

I verovatno će biti NAT-ovano.

Зар није А1 развлачио своју оптику? Овде у Нишу пре пар год прекопали цео булевар, тврдили да раде оптику за А1.

Зар није А1 развлачио своју оптику? Овде у Нишу пре пар год прекопали цео булевар, тврдили да раде оптику за А1.
I u BG-u takodje, isto sam ih tada i ja pitao i rekli da je za bese tad bio Vip jos uvek aktuelan ili su presli kao A1 ne secam se bilo je pre par godina.
Ali mislim da su povezivali optikom svoje BS.
Ne da su razvlacili za ftth.

A kakvu opremu su postavljali za A1 ako već ima uvedena optika mts-a? Yettel nije postavljao nikakvu dodatnu opremu, samo se nakači na već postojeću od mts-a.
Pitam, da nije možda posebna infrastruktura postavljana kod tebe. Ionako mts nema svoju operativu već to rade firme podizvođači koji tezgare i za mts i za yettel i za A1
Ma gde znam. Čovek me zamolio da mu otvorim podrum. Kaže da je iz MTS-a, da postavlja neke instalacije za A1 i da će da koriste infrastrukturu MTS-a, kao što yettel koristi.
Ne idi u sitna crevca.

Nisu mi jasni, izjednačili download/upload a mi na 1 Gbps ostali na istom, a digli cene...

Nažalost, mislim da će ti u tom slučaju sledeći račun stići sa uvećanom cenom, u skladu sa paketom na koji su te migrirali, tj. sa cenom prethodnog paketa do migracije, a novom od migracije.
Nit me obavestili nista
Al imam pravo sa raskinem ugovor
Jer nisam ni pristao da uvecaju paket jer meni i ne treba taj upload 400 mb

Nit me obavestili nista
Al imam pravo sa raskinem ugovor
Jer nisam ni pristao da uvecaju paket jer meni i ne treba taj upload 400 mb
Konstantna priča koja se ponavlja svaki put - imao si pravo, zakasnio si i to je to, više ne možeš ništa po tom pitanju.
Da se razumemo, ne branim ih uopšte jer smo obojica u istom košu pošto mi ja nisam reagovao na vreme, zakasnio sam i ostaje samo da plaćam po novoj ceni - samo ti kažem kako realno stoje stvari.
Naravoučenje - češće čitati ovu temu i reagovati brzo.

Vrh Dno