Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

4К пакет се наплаћује додатно и у Бокс 4 златном пакету, почев од 1. фебруара 2025.
700 dinara za 5 kanala, stvarno nisu normalni. Zvao da otkažem i kao nemojte da otkazujete to se stalno produžava. Neka hvala.

Очекивао сам да макс пакет има макс понуду. За цену тих канала добије се неки стрим сервис.

Polako s ti katanci, tek treba ljudi da se pobune i kazne ih zbog poskupljenja svakog meseca.

Daće "bog" tj Ratel da moraju da iznajme infrastrukturu drugima. Tek onda će možda da se zamisle.

Iz PA sam preporučio bih ti Yettel optički net isti je kao MTSov a možeš dobiti 22 meseca u pola cene i 2 puna cena, Isto varijanta za mobilni pređeš na Yettelov pripejd, pa nakon nedelju, stigne ti ponuda 50% za postpejd, ako ti treba i TV uzmeš neki IPTV gde imaš sve kanale za 700-800 dinara mesečno.
Ima li na forumu akvizitera za Yettel i A1 ili članova koji imaju kontakt nekoga s kim su postigli dobar dogovor?
Mogu i svi ostali koji misle da imaju dobru ponudu.
Molio bih da mi se javite preko privatne poruke.

E sad malo da smaram, ne zamerite i preskočite ako vas ne interesuje... :)

Pišem u ovoj temi jer koristim Box3 u MTS-u, za koji mi ugovorna obaveza ističe sutra (25.01), a 29.01. mi ističe i Omorika S paket, isto u MTS-u (lokacija Pančevo, na adresi imao MTS optiku i SBB kabl).
Fiksni mi je potreban zbog mame (i neograničeni minuti).

Danas sam razgovarao sa akviziterom za Yettel čiji sam broj dobio preko privatne poruke ovde od člana na forumu.
Čovek je korektno i (čak i suviše :) ) detaljno popričao sa mnom, ali je problem što iz nekih razloga na mojoj adresi Yettel ne nudi uslugu optičkog interneta (pa time ni televizije ni fiksne telefonije).
Akviziter reče da je to zato što je kod mene instalacija podzemna, pa MTS ne dozvoljava pristup, a kao da je nadzemna (na banderama), onda bi moglo... Pozvao sam i korisničku službu i dali su mi istu informaciju da usluga trenutno nije dostupna na mojoj adresi.

Inače, trenutno važeća (kaže čovek još 5 dana) ponuda je tokom svih 24 meseca upola cene, valjda tih 1650 RSD za optiku 500/250, uz dva STB-a, jedan Mesh, čak i HBO i valjda i ostali paketi... uz naravno i fiksnu telefoniju.
Bio je fin i dao mi je broj i kolege koji radi za SBB, pa ću sad da vidim da se još cenjkam, sutra se čujem s tim SBB akviziterom, a idem i u poslovnicu MTS-a da zatražim IDP, jer im je sadašnja ponuda ubedljivo najskuplja.

Svasta, kod mene je podzemno. Proverom na njihovom sajtu kaze da moze. Sutra cu i ja pozvati nekog akvizera da vidim da li moze. Ponuda itd...

Prilozi

• Screenshot_20250126_202411_Chrome.jpg
    Screenshot_20250126_202411_Chrome.jpg
    81.9 KB · Pregleda: 61
Kod mene su kablovi ispod zemlje i moze Yettel.
Inace nije isti net kod yetela i mts-a. Yetel ima cg nat!
Koristio 2 god mts pa 26m yettel i evo opet yettel zbog cene.

Inace nije isti net kod yetela i mts-a. Yetel ima cg nat!
Koristio 2 god mts pa 26m yettel i evo opet yettel zbog cene.
i ja sam isto sada 26 meseci na yettelu što se tiče cg nata nama običnim smrtnicima to nije bitno, torrenti rade,
svi striming servisi isto, online gaming takođe a cena jeftinija kod yettela koji koristi mts infrastrukturu.

… sigurno bi poboljšalo izbor… zašto ne bi postojala ponuda samo povoljnog optičkog interneta, nekofg drugog providera tipa Yunet, svuda na lokaciji gde je optika MTS, Supernove…

I kod mene isto ali sam ranije imao MTS tako da već imam u zidu MTS-ovu ZOK (zidnu optičku kutiju).
Ko god ima od ranije usluge ZOK može sigurno nebitno da li je nadzemno/podzemno, kome sam Yettel treba da radi instalaciju tu mogu da iskrsnu razni izgovori - može biti da MTS ne da, a može biti i da se Yettel-ovcima ne da da se cimaju jer imaju puno zicera (postojećih ZOK) gde ne moraju.

Ali vidi pošto će u narednih 16m MTS sigurno opet podići cenu uzmi 16m po dinar pa pre podizanja cene raskini bez penala, tako ćeš se obezbediti da imaš gotovu optičku instalaciju u stanu.

Ostao sam na yetelu. Dobio sam 18m po 1 rsd.

… sigurno bi poboljšalo izbor… zašto ne bi postojala ponuda samo povoljnog optičkog interneta, nekofg drugog providera tipa Yunet, svuda na lokaciji gde je optika MTS, Supernove…
Yunet je tipa mts...u Srbiji nikada i nigde ne postoji konkurencija...u bajbolhem slučaju postoji oligopol....mada nije niju svetu bolje...konkurencija je mit...

Zdravo svima,
Ima li neko kontakt nekog dobrog Mts agenta, koji može da ponudi neke benefite?

Dajte i meni, za sve sam našao akvizitere, samo ne za MTS. :)

Evo upravo sam razgovarao sa akviziterom za SBB, def. ne nude ništa posebno, 12 meseci po dinar je max, ev. mi nudi 3 EON box-a, da mi otključa Pinkove filmske kanale :geek: i da fiksna telefonija bude zaista potpuno besplatna, ne "samo" 1500 min.

Inače, iz Yettela su me zvali i danas (zbog mog upita) i definitivno kaže da u sistemu nemaju opciju za uslugu na mojoj adresi, iako mi je optika uvedena, ispred komšijske kuće im je ona njihova kutija/stanica/čvorište/šta-li-je-već, a moguće da imam i ZOK. Izaći ću pa da slikam :) Ali šta mi vredi, kako ja da ih ubedim da može, kad mi oni tvrde da ne može?! :)

Moja trenutna situacija. Posto me jos nisu udostojili odgovora za raskid ugovora, ja sam ih pozvao i pitao sta se desava. Receno mi je da su me obavestili (nisu sigurno jer sam proverio i nepozeljnu postu) i da su resili da cena ostaje ista a da se menja paket. Rekao sam im odmah da se ne slazem s tim i da hocu raskid. Upravo sam im napisao mejl koji je prosledjen i Ratelu, trzisnoj inspekciji i udruzenju za zastitu potrosaca pozivajuci se na clan 88 zakona o zastiti kupaca i clan 131 zakona o elektronskim komunikacijama. Nadam se da ce to biti dovoljno da se vise ne prave blesavi.

Nema raskida ako ti poštuju ugovor.

Moja trenutna situacija. Posto me jos nisu udostojili odgovora za raskid ugovora, ja sam ih pozvao i pitao sta se desava. Receno mi je da su me obavestili (nisu sigurno jer sam proverio i nepozeljnu postu) i da su resili da cena ostaje ista a da se menja paket. Rekao sam im odmah da se ne slazem s tim i da hocu raskid. Upravo sam im napisao mejl koji je prosledjen i Ratelu, trzisnoj inspekciji i udruzenju za zastitu potrosaca pozivajuci se na clan 88 zakona o zastiti kupaca i clan 131 zakona o elektronskim komunikacijama. Nadam se da ce to biti dovoljno da se vise ne prave blesavi.
Zavisi sta si trazio u zahtevu, najverovatnije su ti poslali pismo kojem treba jos nekoliko dana da stigne, kako bi ukrali jos koji dan.

Najbolje da odes to poslovnice zatrazis taj dopis da ti odstampaju i podneses prigovor.

Nema raskida ako ti poštuju ugovor.
Ako ukidaju start hd paket i naturaju ti neko novi drugaciji, to bas i nije postovanje ugovora.
Zavisi sta si trazio u zahtevu, najverovatnije su ti poslali pismo kojem treba jos nekoliko dana da stigne, kako bi ukrali jos koji dan.

Najbolje da odes to poslovnice zatrazis taj dopis da ti odstampaju i podneses prigovor.
Trazio sam raskid jasno i decidno. Nista nisam okolisao.

...a moguće da imam i ZOK. Izaći ću pa da slikam :) Ali šta mi vredi, kako ja da ih ubedim da može, kad mi oni tvrde da ne može?! :)
Nemaš ZOK. To ti je plastična kutija na zidu iza tvog TV-a (u stanu). Neće ljudi da se cimaju (2h posla da se sve napravi).
Šaljem ti tel. akviziterke za 16m kod MTS-a (pa beži od njih bez penala čim za par meseci opet najave poskupljenje).

Net +tv.
Cini mi se da je to M paket. Onaj najjeftiniji. 3400 rsd.

Nemaš ZOK. To ti je plastična kutija na zidu iza tvog TV-a (u stanu). Neće ljudi da se cimaju (2h posla da se sve napravi).
Šaljem ti tel. akviziterke za 16m kod MTS-a (pa beži od njih bez penala čim za par meseci opet najave poskupljenje).
Može i meni broj akvizitera, hvala

Evo ja da javim da dam najzad raskinuo ugovor sa Telekomom.
Međutim danak sam morao da platim time što će mi ugasiti broj telefona, bez ikakve mogućnosti migracije na postpaid ili kod drugog operatera.
Ovo je protivzakonito i gledaću da isteram to kod RATEL-a, ali evo da se ne iznenadite ako vas ovo zadesi.

Vrh Dno