AcaRamone991
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 85
Ja sad vidim da me prebacili na plavi box i da imam 150gb mobilnog neta. Iznenađen sam što daju toliko gigabajta.
IDP podnosiš 1 dan po isteku UOPozdrav svima. Da prenesem skorasnje iskustvo. UO mi istice februara i gospoda zvali i nudili 50% 16m, na sta nisam pristao. Nakon zavrsenog tel. razgovora stize sms "postovani kako bismo realizovali vas zahtev za raskid ugovora, molimo da opremu predate kolegama u poslovnici". Odmah sam zvao nazad da prijavim kako u tom razgovoru uopste nisam nedvosmisleno izjavio da podnosim zahtev za raskid ugovora, vec da ne pristajem na ponudu koju su saopstili i ne mogu da vrse nikakve zamene teza i da tako prisiju nekome podnosenje zateva za prevremeni raskid ugovora. Evidentirali su prigovor, pa ce navodno sutra neko zvati.
@crveni baron , je l' se zahtev za izdavanje IDP broja podnosi u istom momentu kada i zahtev za raskid UO, odnosno dan nakon isteka UO? Moze savet sta i kako najbolje postupiti u ovoj situaciji? Hvala.
i 16m je lepa ponudaPozdrav svima. Da prenesem skorasnje iskustvo. UO mi istice februara i gospoda zvali i nudili 50% 16m, na sta nisam pristao. Nakon zavrsenog tel. razgovora stize sms "postovani kako bismo realizovali vas zahtev za raskid ugovora, molimo da opremu predate kolegama u poslovnici". Odmah sam zvao nazad da prijavim kako u tom razgovoru uopste nisam nedvosmisleno izjavio da podnosim zahtev za raskid ugovora, vec da ne pristajem na ponudu koju su saopstili i ne mogu da vrse nikakve zamene teza i da tako prisiju nekome podnosenje zateva za prevremeni raskid ugovora. Evidentirali su prigovor, pa ce navodno sutra neko zvati.
@crveni baron , je l' se zahtev za izdavanje IDP broja podnosi u istom momentu kada i zahtev za raskid UO, odnosno dan nakon isteka UO? Moze savet sta i kako najbolje postupiti u ovoj situaciji? Hvala.
Немају уређаје за 1000/1000Ok hvala na odgovoru. Slazem sa tobom da je bezveze sto nisu izjedancili 1000/1000.
Ok hvala na odgovoru. Slazem sa tobom da je bezveze sto nisu izjedancili 1000/1000.
Немају уређаје за 1000/1000
evo sa'ceKada budu migrirali na nove standarde (XGSPON 9953Mbps download i upload po vlaknu) ili (25GS-PON 24883Mbps download i upload po vlaknu) onda ćemo dobiti brzine downloada >1Gbps i uploada >600Mbps.
Nece skoro (bar po meni) ali nece ni mnogo dugo da cekaju, XGSPON i noviji standardi su odlični za uplink 5G baznih stanica recimo... oh wait?! Mi ono nemamo 5G još nikakavevo sa'ce
Pogledaj šta ti je aktivirano od paketa u app ili na sajtu u mojmts, imaš pravo na 2 dodatna paketa osim osnovnog pa vidi šta su ti aktivirali. Ja sam upravo preko chat opcije na sajtu zamolio da mi izvrše zamenu na relaciji filmski (koji je bio po difoltu aktiviran) - dokumentarni (imam pravo na jedan dodatni paket u crvenom boksu) i odmah je vidljivo u app da su to i odradili mada će tek 1.2. biti vidljivo i na samom tv jer su sada zbog promocije otključani svi kanali do 31.1.Migrirao mi je paket u box 4 plavi
Zanima me u vezi ovih kombo paketa kako da izaberem to?
biceee.. 😂Mi ono nemamo 5G još nikakav![]()
Resio sam placam po toj ceni do kraja isteka ugovoraKonstantna priča koja se ponavlja svaki put - imao si pravo, zakasnio si i to je to, više ne možeš ništa po tom pitanju.
Da se razumemo, ne branim ih uopšte jer smo obojica u istom košu pošto mi ja nisam reagovao na vreme, zakasnio sam i ostaje samo da plaćam po novoj ceni - samo ti kažem kako realno stoje stvari.
Naravoučenje - češće čitati ovu temu i reagovati brzo.
Kako vidiš koji je paket aktivan, sada kada su svi otključani? Ne nalazim nigde u appPogledaj šta ti je aktivirano od paketa u app ili na sajtu u mojmts, imaš pravo na 2 dodatna paketa osim osnovnog pa vidi šta su ti aktivirali. Ja sam upravo preko chat opcije na sajtu zamolio da mi izvrše zamenu na relaciji filmski (koji je bio po difoltu aktiviran) - dokumentarni (imam pravo na jedan dodatni paket u crvenom boksu) i odmah je vidljivo u app da su to i odradili mada će tek 1.2. biti vidljivo i na samom tv jer su sada zbog promocije otključani svi kanali do 31.1.
Dakle, najbezbolnije preko chat opcije, tzv. Mila, kucaš operater pa onda Iris tv i tražiš koji paket ili pakete da ti aktiviraju.
Не користе ваљда за базне станице исту технологију као за обичне кориснике?Nece skoro (bar po meni) ali nece ni mnogo dugo da cekaju, XGSPON i noviji standardi su odlični za uplink 5G baznih stanica recimo... oh wait?! Mi ono nemamo 5G još nikakav![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari