Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Evo meni je tek danas BOX3 Max prešao na BOX3 L. Ne radi mi Apolon. HBO jutros nije radio na TV, nije radilo ni premotavanje. Na kompu mi radi i jedno i drugo, i MAX radi na primer.

To ti misliš, pitaj korisnike na bakru sa 20/4 megabita koji su im ostali a cena je naravno poskupila.
Ја сам тај који је на бакру али сам на време реаговао захваљујући овом форуму и спасио се додатног поскупљења, сада у марту ми истиче уговор и гледам да видим бокс 2 пакет без канала да направим што повољнији уговор и договор са њима, после истека мог уговора!!!

Nisu mi jasni, izjednačili download/upload a mi na 1 Gbps ostali na istom, a digli cene...
Mozda je malo van teme ali ono interesuje me.
Vi koji imate 1Gbps pakete imate firme pa vam treba, volite jednostavno da imate 1Gbps net i ili nesto trece. Volim i ja tehniku entzijsta sam ali mi bas cudno to za 1gbps posto 400 - 6oo mbs skida i blue ray film od 50gb dok traje vecera pa nikako da pitam nekoga koja je fora. Podrzavam ja to sve ne osudjujem nego me interesuje.

Dok traje večera? Pa to je prosporo... 1gbit to skine dok obaviš pišanje 🖖

Sada sam izracunao 11min za 50GB imam kuci 400mbs ali ono u komadu skidao 3d mark o 10GB a ovo ostalo sa torrenta nisam ni pratio toliko dok se okrenem to je skoro skinuto. Mislim ko ima kuci NAS treba mu dobar upload i to je jasno.

Da, počelo je sa kukanjem kolege kako je najteže na optici sa 1 gigabit.
Ja to nisam video tj doziveo kao kunjavu, covek je samo rekao CINjENICU nije nijednom recju kukao i dramio, sta konkretno nije tacno tu u njegovoj konstataciji?
Mislim glupo sad ispada kao da ja njega branim ali nisam ja advokat njegov, evo nek sam kaze sta je mislio dal je kukao ili izneo cinjenicu.

Hoćeš reći da nije on kukao nego ti?
"Najlošije smo prošli” nije kukanje nego još jedna činjenica?
Pogledajte prilog 477095
🤣🤣🤣
Ne znam kako ti nije dosadno uzivaj.
Sad ispada ja kriv sto ti nemas optiku i sad smo mi krivi i trebamo da placemo nad tvojom sudbinom.
Kapiram poentu da hoces u off, ja necu nastavi sam.
Al meni je stvarno zao sto ti nemas optiku, al nisam ti ja kriv, juri Lucica, ne mene.

@Poolmaker

Onda moja greška pošto sam čitao poslednjih par strana i video sam da si pomenuo bakar 20/4 ali ne i da si konkretno ti na njemu pa sam pomislio da pričaš generalno.

Ја сам тај који је на бакру али сам на време реаговао захваљујући овом форуму и спасио се додатног поскупљења, сада у марту ми истиче уговор и гледам да видим бокс 2 пакет без канала да направим што повољнији уговор и договор са њима, после истека мог уговора!!!
Колега, иста ситуација код мене. Такође истиче уговор у марту и вероватно идем на Бокс 2 (без ТВ-а). Јављај шта ти понуде и јесу ли вољни и орни за договор. Ако нису, да се иде на "greener pastures"....

Ја све више меркам Yunet, претпостављам да ће ми ИРИС налог (са другог Бокса) радити на Yunet-овом ВДСЛ-у.

i ja sam migriran na veći paket

samo nigde ne vidim opciju za promenu tv paketa

Колега, иста ситуација код мене. Такође истиче уговор у марту и вероватно идем на Бокс 2 (без ТВ-а). Јављај шта ти понуде и јесу ли вољни и орни за договор. Ако нису, да се иде на "greener pastures"....

Ја све више меркам Yunet, претпостављам да ће ми ИРИС налог (са другог Бокса) радити на Yunet-овом ВДСЛ-у.
Важи јави шта си урадио и успео да урадиш колега па да видимо које су нам солуције, јер и мене исто интересује бокс 2 без тва!!!

Paket podignut na BOX 3 M, ali zato prigovor na racun za naplacen neaktivan Deezer vec 7 dana stoji, od pre 3 dana je "Preuzet", sta god im to bilo :D

Prilozi

• 1737416247943.png
    1737416247943.png
    21.1 KB · Pregleda: 51
nekoliko osoba (razlicite lokacije, razliciti paketi), optika, ima problem sa download/upload, vrlo nestabilan speed, nekada brzina pada i na 90/20, nakon migracije na nove pakete! Da li ima nekog sa ovakvim problemima?

Migrirao mi je paket u box 4 plavi
Zanima me u vezi ovih kombo paketa kako da izaberem to?

Vi koji imate 1Gbps pakete imate firme pa vam treba, volite jednostavno da imate 1Gbps net i ili nesto trece. Volim i ja tehniku entzijsta sam ali mi bas cudno to za 1gbps posto 400 - 6oo mbs skida i blue ray film od 50gb dok traje vecera pa nikako da pitam nekoga koja je fora. Podrzavam ja to sve ne osudjujem nego me interesuje.
Iskren da ti budem, nemam firmu i nemam pojma zbog čega sam to i uzeo, ali znam kad mi istekne ugovor da se vraćam na neku normalnu brzinu.

Ja sam se žalio i odobrili mi da mi cena ostane ista tokom ugovorne obaveze i vidim danas na portalu da piše u toku prebacivanje na box3 bez ugovorne obaveze. Pre toga još 3-4 prebacivanja, koje naravno nisam inicirao...Za sada rade svi kanali, sem Hbo. Čekam novi račun...

Ja sam iz bar dva tri razloga uzeo, prvo zbog UL dosta uploadujem neke stvari koje su i "velike" pa je to prvi razlog, drugi je kad se deca i zena nakace dosta "pojedu" neta, treci jer uz tu brzinu mi gotovo gratis ide sve ostalo od neogranicenog nwta, hbo, ma bukvalno svega sve je najbolje i najjace sto se tice paketa a za smesnu cenu sramota me i da napisem koliko dobijam a koliko placam sve to, da ne bi neko pogresno protumacio(kao stranu ispred) neko ko nema mogucnost i placa vise od mene a ima drasticno, drasticno malo ili mozda 1% od svake stavke a placa mozda cak i duplo vise.
Cetvrto i nebitno doduse ali eto zato sto sam kao klinac od nekih 16-17 godina kad je i krenuo razvoj interneta u YU i malo kasnije mastao da cu jednog dana moci normalno da imam brz net a ne da se prikacim na dial up da sa "mazge" skinem jednu mp3 pesmu od 3MB da mi to traje 20-30 min a kevi treba fon a zauzet je i bas joj tad treba, naravno tad 96-97 tek mobilna stigla pa je retko ko imao isti glavna fora su bili pejdzeri.
Au koliko sam mator...
Uglavnom iz ona prva 3 razloga sam uzeo a i 99% vas bi isto uradilo jer za vecu cenu dobijate sad manje.
To su moji razlozi

Nazad
Vrh Dno