Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Box 4 zlatni - može li iko da proveri da li je pretplata preko telekoma na Max standard ili premium, tj. da li je dostupan 4k/DV stream? Kod mene je pretplata standard, ali mogao bih da se zakunem da je ranije bio dostupan 4k/DVD stream.

Box 4 zlatni - može li iko da proveri da li je pretplata preko telekoma na Max standard ili premium, tj. da li je dostupan 4k/DV stream? Kod mene je pretplata standard, ali mogao bih da se zakunem da je ranije bio dostupan 4k/DVD stream.
Ne koliko se secam nikad nije bio nista drugo do standard, bar zadnje 4 godine.Screenshot_2025-01-11-11-55-15-787_com.wbd.stream-edit.jpg
Kad se ulogujete u "MojMts" šta Vam trenutno piše u BOX paketu za TV, koji TV paket imate? Na ugovoru koji ste potpisali 13.10.2024. koji je tačan naziv usluga koje ste tražili?

Max HD potpisao 13.10.24 sad imam takodje Max HD na dan 11.01.2025.Screenshot_2025-01-11-12-02-03-360_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-01-11-12-02-03-360_com.android.chrome-edit.jpg

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: rdl
Kada je bio HBO Max imali smo 4K/Dolby Vision. Ali kada je dosao MAX ( maja 2024) svi su prebaceni na standardni plan.

Dobio sam poruku od MTS da se javim u poslovnicu kako bi izvrsili reviziju ugovora i smanjili internet i ukinuli HD kanale. Zadnjih mesec dana imam problema sa internetom i prijavio sam smetnje i ovo je bio njihov odgovor danas. Nemam opciju za optiku ali hocu da raskinem ugovor jer mi ovo ne odgovara,jel ima neko savet kako da to uradim, da li da pisem neki prigovor ili da to saopstim u njihovoj poslovnici. Proslo je tek 6 meseca od zakljucenja ugovora
Hvala

Nešto više o starim BOX paketima i matricom migracija može da se pronađe ovde https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...vestenje-o-ukidanju-starih-paketa-usluga.html i https://mts.rs/Privatni/Korisnicka-...ormacije/a122894-mts-rs-novi-paketi-2025.html
A može i ovako, u prilogu.
Da li može da se ovo obaveštenje od 06.11.2024. i ovo obaveštenje od 01.12.2024. zajedno tumačiti, to je već......?????
@ekoguard
I meni je do pre neki dan stajalo MAX za TV paket. Pun naziv mog BOX4 belog paketa je "2023v2_Box4 Beli (Fiksni + Net 100/Net 600 + IrisTV Max + Soko lite)" i on sad migrirao, prema planu migracije na "2024v1_Box4 Beli (Fiksni + Net 100/Net 600 + TV + Soko lite)".
Ako je vaš pun naziv paketa, koji piše u ugovoru "2023v2_Box4 Zlatni (Fiksni + Net 1000 + IrisTV Max + Soko max) on bi trebalo da migrira na "2024v1_Box4 Zlatni (Fiksni + Net1000 + TV + Soko max)".
Da li Vam još nije urađena migracija, ili imate neku verziju BOX4 zlatnog paketa na koji se neće primenjivati migracija......... Ko će ga znati.......
Ima neka verzija BOX4 zlatni paket u kojem je išao TV paket GOLD, e ta verzija se ne nalazi na spisku za migraciju.

Prilozi

• BOX-paketi-koji-prestaju-da-se-primenjuju.pdf
    458.3 KB · Pregleda: 12
  • Matrica-migracije-BOX-paketi.pdf
    488.2 KB · Pregleda: 17
Poslednja izmena:
Box4 Zlatni.
Gold HD i dodatak drustvene mreze za 0din.
Sa tim da jos ne mogu da otvorim spisak kanala tako da ....
Poskupljenje 300din sa popustom i 600 bez.

Prilozi

• 2.png
    2.png
    31.8 KB · Pregleda: 109
  • 1.png
    1.png
    20.2 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Za Box3 jel moze nekako da se izboksuje 1000mbit kod produžetka UO?

Teško da je ovako, ja sam na boxu 4 crvenom Omorika 12 i rekli su mi da će sa novim cenovnikom moj paket biti oko 6800.
Pa trebao si se žaliti da ti ostane cena 5500...nova cena je 6600 d. + 100 d. premotavanje unazad + 100 d. ako ti ne stiže račun na mejl...pa onda i dođe svih 6800.

Ne. Box3 je do 600/600. Za 1000 mora Box4.

Pa trebao si se žaliti da ti ostane cena 5500...nova cena je 6600 d. + 100 d. premotavanje unazad + 100 d. ako ti ne stiže račun na mejl...pa onda i dođe svih 6800.
Pa nova cena jeste oko 6700-6800, i jesam pisao zahtev za raskid ugovora btw, ali ovo što je @Zabavni postavio nisu naj-najnovije cene 😁

Da li je neko migriran na novi paket, a da se zalio na cenu i da mu je ona ostala stara? Ako ima neko box3 jos bolje, neka napise. Bilo bi super da mi sa starom cenom ostanemo na starim paketima.

Box4 Zlatni.
Gold HD i dodatak drustvene mreze za 0din.
Sa tim da jos ne mogu da otvorim spisak kanala tako da ....
Poskupljenje 300din sa popustom i 600 bez.
Kako dodatak srustvene mreze kad je na Soko Maxu sve neograniceno, cemu dodatak ne razumem?
Kod mene je sve free tj neograniceno.
Da li je neko migriran na novi paket, a da se zalio na cenu i da mu je ona ostala stara? Ako ima neko box3 jos bolje, neka napise. Bilo bi super da mi sa starom cenom ostanemo na starim paketima.
Ne mozes da ostanes na starim paketima.

Kako dodatak srustvene mreze kad je na Soko Maxu sve neograniceno, cemu dodatak ne razumem?
Kod mene je sve free tj neograniceno.

Ne mozes da ostanes na starim paketima.
Ja sam screenshotovao sta mi je u aplikaciji novo, kolko ima ili nema smisla to ostavimo po strani.
Ko sto rekoh kad pokusam da udjem u TV pakete iskace greska i ne pokazuje niste.
Polako tek su poceli treba vremena da sve legne na svoje mesto.

Nece, pise lepo samo Omorika i Soko lite.
Ja imam prikacene dve KT i ne placam.

Pogledajte prilog 475807

Izgleda ce ipak svi morati da placaju Net Boost, a ne samo noseci broj
Ne, Soko max tarifa ne placa net boost ali svi moraju da imaju aktiviranu opciju tu.
Doduse moja supruga ne placa iako je ukljucena u 4 u box 4.
Kako ne moze? Ja se zalio kada su najavilu poskupljenje, zvali me i rekli da cu ostati na starom paketu i da ce ostati ista cena, a imam Box 3 (optika+fix+mob) paket koji se ukida.
Pa to je ok za one pakete koji se ukidaju tu nema migracije za one koji se ne ukidaju oni migriraju.

Box 3 600/300, jos 3 meseca do kraja ugovorne obaveze... da li sad rade migraciju ili tek kad se zavrsi UO? Posto meni jos uvek stoji 600/300 brzina i MAX HD za tv

I na cega nas sad migriraju? Imam box3 600/300 sa max tv paketom.
Ne mogu da pohvatam,ukidaju nam neke tv pakete a kao net sa 600/300 na 600/600?
Upload kasne jedno 10.godina,sad mi i ne treba....ali prilikom prethodne promene paketa sam uzeo 600 net jel je jedino u toj varijanti bio MAX TV....

Poslednja izmena:
Pisano je više puta. Nova cena je 5700 dinara, a tv ima tri od četiri dodatna paketa uračunata u paket, standardna cena u zagradi: Filmski (400din), Muzičko zabavni (200din), Dečiji (300din), Dokumentarni (300din). Takođe, samo najveći Box3 ima uračunat Apollon i HBO+. To znači da bi trebalo doplatiti bar 200din, ukupno 5900din da bi imali kompletnu TV ponudu (bez Stingray, Extra (18+), Mađarskog i Elita paketa).

Ja ovo ne mogu da pohvatam kako da im pozdravim mame .Imao sam Box 4 plavi sa plus paketom na Irisu .Od jutros sam na Irisu osnovni paket i uspeli su da mi ukinu i ovaj HBO promo .Ako moze promoc stacje sad eks plavi Box 4 .Ja cekam Arene 4K oni kupuju SBB ove i smanjuju i ovo sto imam .😁

Trenutno imam Box 3M po novim paketima, UO mi istice pocetkom februara, do sada sam placao 2800 a po novom bice 10 meseci po 2450 i posle 5000, realno ne pada mi napamet da placam toliko jer kanali su svi u SD formatu, bez optike VDSL paket 50/8, zanima me postoji li mogucnost da zakljucim nov ugovor ali bez UO da uzmem samo fiksni net u tom slucaju kako vidim pise cena 3200 din, ako bi moglo par meseci dok vidim sta ce se desiti i ko bude imao najbolju ponudu tada da tu uslugu uzmem.

Obnovila sam pre par dana ugovor uz dogovor da ostane sve isto kao ranije, dakle kao onaj paket Box 3 Iris max hd, HBO+, sve, složila se da predje u onaj novi L, koji sve to podrazumeva. Složila se sa uslovima, mejlom i dodala, ponovo, da sve može pod tim uslovima, da bi ubrzo nakon obnove UO nestali Hbo i dr. filmski kanali, kao i video klub. Postoji samo opcija za kupovinu. Zvala više puta, jedni kažu da verovatno nije dovršena kompletna migracija, drugi da pod tim uslovima koje imam da je teško i mnogo da imamo sve što smo imali ranije. Da li je imao neko sličan problem? Ukoliko ostane ovako, raskinuću ugovor, vidim da imam pravo 14 dana za odustanak.

Znači Box3L definitivno nema Max?

Vrh Dno