Ne koliko se secam nikad nije bio nista drugo do standard, bar zadnje 4 godine.Box 4 zlatni - može li iko da proveri da li je pretplata preko telekoma na Max standard ili premium, tj. da li je dostupan 4k/DV stream? Kod mene je pretplata standard, ali mogao bih da se zakunem da je ranije bio dostupan 4k/DVD stream.
Kada je bio HBO Max imali smo 4K/Dolby Vision. Ali kada je dosao MAX ( maja 2024) svi su prebaceni na standardni plan.Box 4 zlatni - može li iko da proveri da li je pretplata preko telekoma na Max standard ili premium, tj. da li je dostupan 4k/DV stream? Kod mene je pretplata standard, ali mogao bih da se zakunem da je ranije bio dostupan 4k/DVD stream.
Teško da je ovako, ja sam na boxu 4 crvenom Omorika 12 i rekli su mi da će sa novim cenovnikom moj paket biti oko 6800.
Pa trebao si se žaliti da ti ostane cena 5500...nova cena je 6600 d. + 100 d. premotavanje unazad + 100 d. ako ti ne stiže račun na mejl...pa onda i dođe svih 6800.Teško da je ovako, ja sam na boxu 4 crvenom Omorika 12 i rekli su mi da će sa novim cenovnikom moj paket biti oko 6800.
Pa nova cena jeste oko 6700-6800, i jesam pisao zahtev za raskid ugovora btw, ali ovo što je @Zabavni postavio nisu naj-najnovije cene 😁Pa trebao si se žaliti da ti ostane cena 5500...nova cena je 6600 d. + 100 d. premotavanje unazad + 100 d. ako ti ne stiže račun na mejl...pa onda i dođe svih 6800.
Kako dodatak srustvene mreze kad je na Soko Maxu sve neograniceno, cemu dodatak ne razumem?Box4 Zlatni.
Gold HD i dodatak drustvene mreze za 0din.
Sa tim da jos ne mogu da otvorim spisak kanala tako da ....
Poskupljenje 300din sa popustom i 600 bez.
Ne mozes da ostanes na starim paketima.Da li je neko migriran na novi paket, a da se zalio na cenu i da mu je ona ostala stara? Ako ima neko box3 jos bolje, neka napise. Bilo bi super da mi sa starom cenom ostanemo na starim paketima.
Ja sam screenshotovao sta mi je u aplikaciji novo, kolko ima ili nema smisla to ostavimo po strani.Kako dodatak srustvene mreze kad je na Soko Maxu sve neograniceno, cemu dodatak ne razumem?
Kod mene je sve free tj neograniceno.
Ne mozes da ostanes na starim paketima.
Nisi razumeo moje pitanje, ali nebitno.Ja sam screenshotovao sta mi je u aplikaciji novo, kolko ima ili nema smisla to ostavimo po strani.
Ko sto rekoh kad pokusam da udjem u TV pakete iskace greska i ne pokazuje niste.
Polako tek su poceli treba vremena da sve legne na svoje mesto.
Kako ne moze? Ja se zalio kada su najavilu poskupljenje, zvali me i rekli da cu ostati na starom paketu i da ce ostati ista cena, a imam Box 3 (optika+fix+mob) paket koji se ukida.Ne mozes da ostanes na starim paketima
Ne, Soko max tarifa ne placa net boost ali svi moraju da imaju aktiviranu opciju tu.
Pa to je ok za one pakete koji se ukidaju tu nema migracije za one koji se ne ukidaju oni migriraju.Kako ne moze? Ja se zalio kada su najavilu poskupljenje, zvali me i rekli da cu ostati na starom paketu i da ce ostati ista cena, a imam Box 3 (optika+fix+mob) paket koji se ukida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari