Isto i kod nas na Supernovu na Move N Go i na Move Smart:Ubaceni su novi katalozi u video klub irisa koji ce pratiti nove tematske kombo pakete... Viasat, BBC earth, Da Vinci, Baby, Balkan Trip, National Geographic...
Apsolutno ne cekaj, resi to vec sutra.Obnovila sam pre par dana ugovor uz dogovor da ostane sve isto kao ranije, dakle kao onaj paket Box 3 Iris max hd, HBO+, sve, složila se da predje u onaj novi L, koji sve to podrazumeva. Složila se sa uslovima, mejlom i dodala, ponovo, da sve može pod tim uslovima, da bi ubrzo nakon obnove UO nestali Hbo i dr. filmski kanali, kao i video klub. Postoji samo opcija za kupovinu. Zvala više puta, jedni kažu da verovatno nije dovršena kompletna migracija, drugi da pod tim uslovima koje imam da je teško i mnogo da imamo sve što smo imali ranije. Da li je imao neko sličan problem? Ukoliko ostane ovako, raskinuću ugovor, vidim da imam pravo 14 dana za odustanak.
Update sto se tice Net BOOST-a.I meni ubacili Net boost RTD 0.2/0.2 GB.
Bas sad video u aplikaciji. 😡
Update sto se tice Net BOOST-a.
Ranije je bio vidljiv u aplikaciji pod " Pregled preostalih resursa". Sada su ga maknuli jer je verovatno bio bas uocljiv.
Obratite paznju sada su vesto sakrili Net BOOST u opciji "Upravljanje"- Net BOOST" gde mi pise automatska obnova (navodno se moze iskljuciti pozivom korisnickog servisa). Pitanje je sada da li se njegovom deaktivacijom gubi koriscenje 4 u BOX 4.
Pogledajte prilog 475994
Pogledajte prilog 475993
Pitanje je sada da li se njegovom deaktivacijom gubi koriscenje 4 u BOX 4.
Da gubi se tad jer je net boos preduslov da ta opcija radi. Ranije naravno nije bilo tako ali meni je svejedno jer je ionako besplatnoUpdate sto se tice Net BOOST-a.
Ranije je bio vidljiv u aplikaciji pod " Pregled preostalih resursa". Sada su ga maknuli jer je verovatno bio bas uocljiv.
Obratite paznju sada su vesto sakrili Net BOOST u opciji "Upravljanje"- Net BOOST" gde mi pise automatska obnova (navodno se moze iskljuciti pozivom korisnickog servisa). Pitanje je sada da li se njegovom deaktivacijom gubi koriscenje 4 u BOX 4.
Pogledajte prilog 475994
Pogledajte prilog 475993
Pozdrav.16 meseci box 3 po dinar, za box 4 isti broj meseci po ceni postpaid tarife. Idealna prilika za box 3 + a1 mega plan besplatno![]()
Imaš pm, da ne reklamiram nikoga ovde.Pozdrav.
Planiram da iz SBB predjem u MTS.
Može malo pojašnjenje.
Na koji način se može dobiti prethodna ponuda?
Meni je na prethodno postavljeno pitanje. Da bi želeo preći iz SBB u MTS. U poslovnica MTS-a, odgovoreno da bi mogao dobiti 14 meseci po 1 din.
Prosledjena prijava, kao javiće se uskoro.Apsolutno ne cekaj, resi to vec sutra.
Isto i kod mene, za internet stoji u moj mts aplikaciji “Servis nije dostupan”.Meni su u BOX4 prebacili mobilnu tarifu i TV na novu ponudu, ali internet je ostao na 400/200. Verovatno i dalje prebacuju 🤷🏻
Управо сам ја исто одрадио преко портала, с тим што су ми напоменули да ће за овај месец бити наплаћена услуга коју нисам тражио да ми ико активира. Миграциом на нови бели бокс 4 су ми око телевизије све деактивирали па сам их више пута звао да активирају све што ми следује, на крају НВО активирали али не могу да вратим програм уназад већ тражи да морам да доплатим 120 динара месечно ту услугу, али само за НВО.Al su bas perfidni, da aktiviras net boost moze preko aplikacije, ali da ga deaktiviras moras mecku da rodis..
Inace deaktivirao sam i 4u4 i net boost, zvao ks i odradio. Kaze devojcica sa servisa "ali gubite 200 gb iz 4u4"..ja ni ovih 100gb uz Omoriku M ne potrosim.
Ne zelim da im duplo placam jednu uslugu.
Za svaki slucaj prosledi ti njima mejl gde se pozivas na to iz uslova ugovora koji ste potpisali pre par dana da mozes da raskines ugovor u roku od 14 dana i da si prosledila prijavu. Isto procitaj zakon o elektronskim komunikacijama clan 131 i clanove pre toga gde pise o potpisivanju ugovora i zakon o zastiti potrosaca, clan 88 ili pre njega gde takodje pise o raskidu ugovora i nepostovanju ugovorenih obaveza. u naslovu mejla stavi nesto tipa "Prekid ugovora u zakonskom roku od 14 dana zbog Telekomovog nepostovanja ugovorenih obaveza".Prosledjena prijava, kao javiće se uskoro.
I meni, još gledam odakle mi 150 gb u paketu kad ono stoji omorika m🙄Meni su u BOX4 prebacili mobilnu tarifu i TV na novu ponudu, ali internet je ostao na 400/200. Verovatno i dalje prebacuju 🤷🏻
Poštovani, povodom Vašeg zahteva za izdavanje IDP koda, obaveštavamo Vas da je isti rešen neosnovano. Ne postoji mogućnost izdavanja IDP koda pre isteka ugovorne obaveze. Proverom smo utvrdili da Vaša ugovorena obaveza ističe 13.08.2026, nakon toga možete podneti zahtev za izdavanje IDP koda. Ukoliko želite prevremeni raskid ugovora i saglasni ste sa naplatom ugovorene naknade zbog raskida ugovora pre isteka minimalnog perioda trajanja, potrebno je da u poslovnici Telekoma Srbija podnesete zahtev za raskid ugovora koji će biti realizovan kada vratite opremu koja je u vlasništvu Telekoma Srbija a trenutno se nalazi kod Vas. Nakon vraćanja opreme i deaktivcije naših usluga nije potrebno izdavanje IDP koda kako biste realizovali usluge kod operatora Yettel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari