DivljiBadem
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 19.09.2024
- Poena
- 5
Na sajtu piše da ima. Meni radi aplikacija, ali kao tv programi ne...
Ti si dobila istu cenu ne moze da imas isto kao u predhodnoj UO jer su svima odgovarali da ce im cena osnovne ponude ostati ista ali ne i sadrzaj.Obnovila sam pre par dana ugovor uz dogovor da ostane sve isto kao ranije, dakle kao onaj paket Box 3 Iris max hd, HBO+, sve, složila se da predje u onaj novi L, koji sve to podrazumeva. Složila se sa uslovima, mejlom i dodala, ponovo, da sve može pod tim uslovima, da bi ubrzo nakon obnove UO nestali Hbo i dr. filmski kanali, kao i video klub. Postoji samo opcija za kupovinu. Zvala više puta, jedni kažu da verovatno nije dovršena kompletna migracija, drugi da pod tim uslovima koje imam da je teško i mnogo da imamo sve što smo imali ranije. Da li je imao neko sličan problem? Ukoliko ostane ovako, raskinuću ugovor, vidim da imam pravo 14 dana za odustanak.
Jasno je na sajtu da ide uz L paket.I dalje nisu razjasnili u kojim paketima ide HBO i Apolon.Kad mi odgovore na mejl,postavicu ovde.
Imam već u Yettelu postpaid. Gde ima aktivacija za Hbo?Da podsetim, pisao sam ranije: onome kome je iz nekog razloga bitan HBO, najbolja opcija je da se mobilni telefon prebaci u Yettel i da se aktivira aplikacija po izboru.
Najpristojniji paket mobilnog yettel 20 je 2700 din i na to se izboksuje 50% popusta. Dakle za 1300 din neograniceni pozivi, poruke i 20gb mobilnog interneta + HBO gratis nalog.
Ima Yettel pristup Mts optici, ali svakako i Sbb ima korektan internet, a televizija tj. Eon je mnogo boljinego Iris u svakom smislu.Uopste mi se ovo ne svidja ali ovde imam samo mts optiku a drugi operateri nemaju pristup mts optici?
Da napomenem da nisam u zgradi nego u svojoj kuci jel je negde odavno vec receno da Orion moze da pristupi mts optici ALI samo u stambenim zgradama.
Što ih ne uključiš?Za Box 3 L piše, s tim što su mudro u ugovoru ubacili za Iris osnovni hd kanali, a u dodatku za detaljan opis paketa pogledati na sajtu, a detaljan opis paketa podrazumeva sve to. Ne bi bio problem, ne bih ni pristala, da mi nisu više puta rekli da ću sve to imati.
Cenovnik je sa MTS sajta. Postavljen je link ka MTS sajtu, pa ako je netačno na njihovom sajtu to je onda do njih. Možete i sami da proverite. A ukoliko imate njihove novije i tačnije cenovnike postavite ovde da se i mi bolje informišemo.Pa nova cena jeste oko 6700-6800, i jesam pisao zahtev za raskid ugovora btw, ali ovo što je @Zabavni postavio nisu naj-najnovije cene 😁
Odmah da ti kazem da za zlatni ide.I dalje nisu razjasnili u kojim paketima ide HBO i Apolon.Kad mi odgovore na mejl,postavicu ovde.
Ne znam sta je smesno ja sam ti citirao TEBE to si ti pisao, ne ja, na to sto si pisao ja ti dam kulturno odgovor proveren i tacan i ti se na to smejes.To znam ali za Beli je misterija.🤣
Nije. Može i u poslovnici da se traži isključenje Net BOOST usluge (harača).
Ajd i ovo da pitam... ako meni, kao nosiocu box-a, ugase netboost da li se automatski gasi i pridodatom broju ili i za njega mora ista procedura?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari