Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Meni još nije izvršena migracija paketa.
Da li ima još nekom kome nije izvršena migracija paketa?
Da li to samo važi za one korisnike kojima će cenu paketa da promene ili važi za sve?

Ne mogu oni to sve da postignu za jedan dan 😁 . Polako, nisu ni meni. Valjda uz to treba da dignu i upload i da "podese" TV pakete.

I naravno da u app sada stoji da ugovor važi do 8.1.27., joj muke sa njima...u martu kad je bila prethodna migracija nisam imao tih problema, znam da su ljudi pisali ovde da im je automatski produžavano dve godine pa morali da intervenišu.

@miroo
Naravno. To im je jedan klik 😁 .

Moja pretpostavka je da ko god ponovo aktivira Iris go usluga mu postaje komercijalna. Al to je samo moje nagadjanje
Kako kada u nazivu paketa piše BOX SA IRIS TV i u opisu npr. BOX4 PLAVI i veći paket piše: "Dodatne usluge: Pauziraj, iris GO; Gledaj unazad", a u BOX4 CRVENI "Dodatne usluge: Pauziraj, iris GO"?

I naravno da u app sada stoji da ugovor važi do 8.1.27., joj muke sa njima...u martu kad je bila prethodna migracija nisam imao tih problema, znam da su ljudi pisali ovde da im je automatski produžavano dve godine pa morali da intervenišu.
I kod mene je 08.01.27. daću im par dana pa ako sami ne reše intervenisaću.

Kažeš da si se žalio za prethodno poskupljenje u martu, jesi morao da pokrećeš ponovo žalbu, ili su kojim slučajem ispoštovali dogovoreno u martu i nisi trebao da se naganjaš ponovo?

Ovo za obnovu ugovora do 8.1.27. piše gde je mobilna telefonija u okviru boksa dok za TV i internet piše da je do recimo 31.10.25. dokle i treba 🤣 biće ovde raznog proganjanja koliko vidim. Kanali su za sada svi na broju odnosno ništa nisu isključivali jer sve im je i dalje pod promocijom do kraja januara.

Nisam se žalio u martu...nego tada kada je bila ta migracija datum isteka ugovora mi se nije pomerio kao što je sada.

Usluga nikad nije bila aktivirana u Boxu nego sam je morao sam aktivirati i bila je besplatna tokom celog ugovora, a u aplikaciji je (posle aktivacije) imala status (zelenim fontom) AKTIVNA. Od danas je taj status promenjen u NEAKTIVNA i imam dostupan taster AKTIVIRAJ. Mada kao sto rekoh na tabletu i dalje normalno radi. Da li je na pomolu promena pravila i po tom pitanju tek cemo videti, treba biti na oprezu
Isto tako je i kod mene. Piše da je aktiviram a ona radi. Ne znam da li treba da obeležim, da je aktiviram opet iako radi ili bolje da ništa ne čačačkam.
Gledaj unazad su digli na 120 dinara a poskupeli su i HBO+, HBO i ostale dodatke.

Poslednja izmena:
Meni su isto tako monteri prošli put prilikom selidbe na novu adresu uvalili da potpišem nov ugovor na dve godine (ista cena, isto sve) što je kod Telekoma nekakvo pravilo izgleda. Ja potpisao bez gledanja. Po starom sam imao još 18 meseci.
Posle nekoliko meseci kad uvideh šta je po sredi odem u poslovnicu kažu mi da je trajanje starog ugovora na snazi do njegovog isteka. Novi ugovor stupa na snagu tek po isteku starog.
Meni to sve nema mnogo smisla ali to je što je. 🤷🏻‍♂️

Poslednja izmena:
A što se tiče Iris go stigao sms da je promenjena tarifa u Omoriku S i da u okviru nje imamo pravo na 6 meseci besplatnog korišćenja Iris go a nigde se ne pominje Box 4 i da ceo ugovor imamo pravo da besplatno to koristimo 🤣

Ovo ide sve generički i po difoltu kako i šta odrađuju ali nama na štetu :D

Evo, ispravili su, odnosno pravilno su sada postavili datum isteka ugovora i u mobilnoj tarifi, da ih malo i pofalimo :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
Izgleda da prate sta ovde pisemo.
:p:D

Jel normalno da se u mobilnoj app Moj MTS ne vidi nista od box opcija, samo u vezi mobilne terife?

A sta znaci u aplikaciji "net boost rtd preostalo 0.2GB"? Ranije toga nije bilo. 🤔🤔

Valjda ako potrosis sav net iz paketa onda imas taj netbust 200mb. Mada zvuci malo bezveze..

Bas bezveze, dodeljuju kao na foru net limit sto je bio. Sta ce sve da izmisle i dodaju samo d ami opravdali vece cene.

Hvala, nikad mi ne bi palo na pamet da proverim kako sam se logovao..🙃

bese i dalje treba da se cigancimo za idp broj da bismo dobili ono sto zelimo? istice mi ugovor 21.2. pa da se mentlano pripremim...

Meni sad nista nije jasno imam zlatni box4 sa soko max gde je pun internet neogranicen vidim aktiviran net booster? Izbacili mi broj 4u4 burazerov. Staticku ip adresu mi deaktivirali al je i dalje imam trenutno, mada mi frka da resetujem ruter.

@djpaan mora i dalje da bi imao 50% pune dve godine.
Znači 21.feb ili kasnije odeš u bilo koji MTS i tražiš zahtev izdavanja idp broja i ostaviš mob kontakt. Ne pominješ raskid.

@djpaan
Ili ovo što ti @jason13 reče ili ako nećeš da se zezaš sa idp-om već sada možeš da dobiješ maksimalno 16x50%.
Po meni bolje idp jer se dobija 24x50% ali i to će jednom prestati

@djpaan mora i dalje da bi imao 50% pune dve godine.
Znači 21.feb ili kasnije odeš u bilo koji MTS i tražiš zahtev izdavanja idp broja i ostaviš mob kontakt. Ne pominješ raskid.
Zar nije traženje IDP broja zapravo podrazumevana najava raskida, pošto se uz pomoć njega može (a ne mora) preći kod drugog provajdera, zakupca iste infrastrukture?

da, traženje idp broja znači raskid, ali kad korisnik traži ili pomene raskid a ne podnese zahtev izdavanja idp broja onda idu pregovori ponude zadržavanja ( 10, 12, 14, 16x50% ... ) a ovako kad se idp zahtev stvarno podnese onda tu nema nikakvih pregovaranja već se odmah dobiju sva 24 meseca sa 50%
Zato ja uvek svima napišem da nikad ništa ne rade unapred, već da se uvek sačeka tačan datum isteka UO

Net BOOST

Net BOOST usluga omogućava da nakon utroška internet saobraćaja iz tarife koristite internet po smanjenoj brzini. U okviru usluge na raspolaganju Vam je jednodnevni dodatak 200 MB* koji se automatski aktivira čim započnete korišćenje interneta u romingu (Evropa) i besplatan je za prvi dan korišćenja. Ukoliko, pre isteka dana potrošite MB iz dodatka, internet saobraćaj će biti blokiran do sledećeg dana i tako Vas zaštititi od mogućih dodatnih troškova. Svakog narednog dana korišćenja, Net BOOST jednodnevni dodatak 200 MB se naplaćuje po ceni od 199 dinara. Jednodnevni dodatak se automatski aktivira samo u danu kada koristite prenos podataka u romingu. Cena Net BOOST usluge je 149 RSD mesečno.
*Jednodnevni dodatak 200MB se ne aktivira ulaskom u Zonu 0 (region Zapadnog Balkana), već se potrošnja interneta obračunava iz količine saobraćaja koja je dodeljena tarifi koju koristite.

Ko ima Crveni boks neka ima u vidu da mu je po difoltu kao besplatan uključen filmski paket (bez HBO naravno) i neka ima u vidu da ako hoće da gleda kanale tipa BBC Earth, Explorer, H, H2 (koji spadaju u novootvoreni dokumentarni paket a ne u osnovni kako je bilo do sada) i tome slično onda mora da izvrši zamenu na relaciji filmski-dokumentarni a što će verovatno biti omogućeno krajem meseca kada prestane ova promocija koja važi do 31.1. i gde su svi kanali ''otvoreni''. Na sajtu u mojmts mi stoji da imam taj novi filmski paket dok u app ne postoji ta stavka gde se pominje filmski paket, nedavno su mi u razgovoru koji sam imao sa operaterom rekli da će tako biti po difoltu pa ko hoće može da menja pakete putem app, pozivom ili odlaskom u poslovnicu, to će tek zaživeti.

Ostaje još da se reši ujdurma oko Iris go a ima tu još i nekog drugog peglanja u vezi ovih datuma koje smo spominjali jutros a u vezi isteka ugovora, svugde sad stoji da je kraj ugovora kada i stvarno jeste osim u rubrici Aktivirani dodaci: Društvene mreže i aplikacije gde besplatni dodaci za Viber, WA, FB i ostalo stoje da su aktivirani sa datumom isteka - 09.01.2027. a ne kada i stvarno treba da bude u vezi naših ugovora.

Valja sve dobrano pročitati i ako treba više puta :LOL:

Nazad
Vrh Dno