Ali će, verovatno, novu cenu primeniti od 09.01.Ne mogu oni to sve da postignu za jedan dan 😁 . Polako, nisu ni meni. Valjda uz to treba da dignu i upload i da "podese" TV pakete.
Kako kada u nazivu paketa piše BOX SA IRIS TV i u opisu npr. BOX4 PLAVI i veći paket piše: "Dodatne usluge: Pauziraj, iris GO; Gledaj unazad", a u BOX4 CRVENI "Dodatne usluge: Pauziraj, iris GO"?Moja pretpostavka je da ko god ponovo aktivira Iris go usluga mu postaje komercijalna. Al to je samo moje nagadjanje
I kod mene je 08.01.27. daću im par dana pa ako sami ne reše intervenisaću.I naravno da u app sada stoji da ugovor važi do 8.1.27., joj muke sa njima...u martu kad je bila prethodna migracija nisam imao tih problema, znam da su ljudi pisali ovde da im je automatski produžavano dve godine pa morali da intervenišu.
Isto tako je i kod mene. Piše da je aktiviram a ona radi. Ne znam da li treba da obeležim, da je aktiviram opet iako radi ili bolje da ništa ne čačačkam.Usluga nikad nije bila aktivirana u Boxu nego sam je morao sam aktivirati i bila je besplatna tokom celog ugovora, a u aplikaciji je (posle aktivacije) imala status (zelenim fontom) AKTIVNA. Od danas je taj status promenjen u NEAKTIVNA i imam dostupan taster AKTIVIRAJ. Mada kao sto rekoh na tabletu i dalje normalno radi. Da li je na pomolu promena pravila i po tom pitanju tek cemo videti, treba biti na oprezu
A ima i nas sa 24 meseca gratis tv i adsl-om, mora neko i za nas da plati.Nemoj da ste na kraj srca sve je ovo u cilju poboljsanja usluge na zadovoljstvo korisnika.. 😁😖
Ako si se na MojMTS logovao koristeći opciju preko broja telefona onda da, normalno je.Jel normalno da se u mobilnoj app Moj MTS ne vidi nista od box opcija, samo u vezi mobilne terife?
Zar nije traženje IDP broja zapravo podrazumevana najava raskida, pošto se uz pomoć njega može (a ne mora) preći kod drugog provajdera, zakupca iste infrastrukture?@djpaan mora i dalje da bi imao 50% pune dve godine.
Znači 21.feb ili kasnije odeš u bilo koji MTS i tražiš zahtev izdavanja idp broja i ostaviš mob kontakt. Ne pominješ raskid.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari