Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li je neko otkupljivao ugovornu obavezu? Moja traje do 9. januara, a hteo bih da pređem u Yettel/Yunet da iskoristim sve promocije koje traju do 31. decembra. Ne mogu da tražim zahtev za raskid ugovora zbog povećanja cena jer sam na Box 3, tako da se na mene povećanje ne odnosi.

Koliko vidim i postpaid internet poskupljuje, i dodatni paketi programa... neko ce za Novu godinu dobiti poklon od MTSa i do 20e poskupljenja na porodicnom nivou

Stsa je ovo i gde to ima?
Zlatni - Flashnet Fiksni + Net 10 Gbps + Iris TV Max + Soko max 8.999din

IDP topic

Istekao mi je ugovor 06.12., otišao do poslovnice u subotu 07.12., lik me samo pitao zašto želim IDP, kakva je kontra-ponuda yettela i da on može dati max 16 meseci po 50%.
Juče tajac, niko ne zove, izgleda da ću jedini zaista preći na Yettel, jer su se oni uspavali. Ima li, beše, još neki način da se ubrza poziv za 24/50%.
Jesi li dobio papir na kome piše da si podneonzahtev za idp? Ako nisi ne očekuj poziv.
Da li je neko otkupljivao ugovornu obavezu? Moja traje do 9. januara, a hteo bih da pređem u Yettel/Yunet da iskoristim sve promocije koje traju do 31. decembra. Ne mogu da tražim zahtev za raskid ugovora zbog povećanja cena jer sam na Box 3, tako da se na mene povećanje ne odnosi.
Nema veze što si box3 jer se i za njega menjaju cene ali ima to što ti UO ističe 9.1., a nove cene tek od tada kreću tako da zbog toga ne možeš da tražiš raskid

Da, da, dobio sam papir, nego, apropo toga da će zvati danas, odvrćem Čolu uz stihove - Dolazi noć, gasi se dan, ali mts se ne čuje...
Ništa još uvek... Bar sam cimnuo i Yunet, prilično dobra ponuda, s obzirom na statičku adresu...

Moguće da su sad u gužvi usled ovih promena cena, baš upao kad im je najviše posla

***, to što su oni zauzeti me neće sprečiti da mi koriguju račun za ove dane čekanja dok sam bez ugovorne obaveze... Nisam ja kriv što su preopterećeni :ROFLMAO:. Koliko beše zakonski rok da odgovore na zahtev za IDP?

pisao sam im preko one forme sa sajta za cene ali ne odgovaraju
na koji direktan mejl da pišem?

Stigao odgovor nakon pisma i jednog telefonskog razgovora sa službenicom.

Prilozi

• 1733853813443.jpg
    1733853813443.jpg
    265.1 KB · Pregleda: 266
Od ovog mts-a ne moze ljudski ni bez problema da odes. Vratio sam opremu pre dve nedelje i danas dobijem "cestitku" od 7500 dinara da nisam vretio jedan stb. Naravno u poslovnici pisali odmah reklamaciju, kao greska verovatno. E samo da zavrsim vise sa ovima. Realno ni jedni nisu kako treba ali ovi su objasnili.

Imaju oni te fore kad raskines ugovor ili slicno, gde pecaju ljude za nekakve naknade. Pre par godina, kad sam se prebacivao sa postpaitda na prepaid u mts, stigao mi je neki fantomski racun od nekih 5000. Otisao sam do poslovnice, tamo su mi rekli da sam cist sto se njih tice. U sistemu nema nikakvih dugovanja. Broj sa kog mi je stiglo obavestenje je bio mtsov, neki deo firme za dugovanja. Uspeo sam da ih kontaktiram, receno mi je da sam potrosio brdo nekog neta koji sam koristio dok mi nije prebacen broj sa postpaida na prepaid. Ali su se malo zeznuli, jer su mi prilikom potpisivanja prethodnog ugovora zeznuli tarifu koju smo se dogovorili, pa je ugovor krenuo nekoliko dana kasnije. Kad sam im predocio da sam za period koji me terete jos uvek bio pod ugovorom sa njima, odgovor koji sam dobio od njih je, "izvinite, sistem je pogresio, nemate nikakva dugovanja".

Na zalost to rade i drugi. Keva je prebacila broj iz mtsa u a1. Bilo je peripetija, mts je lagao da keva nije izmirila svoje obaveze i nismo mogli odmah da prebacimo broj. A1 je uredno poslao racun za nekih 10ak dana iako broj iz mts nije zvanicno prebacen u a1, jos uvek smo resavali prebacivanje broja iz jedne mreze u drugu.

Ti neki biznis paket? :D

Ovi iz Telekoma poludeli...

Imam box4 pre godinu dana dogovorio sa njima da produzim isti i da ide 50% popusta 2 godine. Onaj period kad se pojavio Yettel pa su davali svima to koji su trazili da predju na yettel.

I sve to cool sljaka, ostalo jos nekih 8 meseci do kraja ugovora i danas odem do polsovnice da zatrazim da mi prebase uslugu u drugi stan.
Kaze meni devojka na pultu, mozemo ali ako prebacimo onda ce vam ici puna cena... Reko kojom logikom posto imam ugovor jos 8 meseci?
Pa kao nova adresa pa se gube benificike koje su dogovorene jer kao novi prikljucak... Reko super, daj mi onda uslove za korisnike posto je novi prikljucak...

Tuc muc ne zna ona, poslace zahtev naprednoj prodaji pa ceme kontaktirati sutra...

Prilozi

• Screenshot from 2024-12-10 22-17-37.png
    Screenshot from 2024-12-10 22-17-37.png
    286.3 KB · Pregleda: 213
vidim da se na sbb temi pominje neka ponuda MTS-a 17m za 1din.

Ima li neko da je dobio to skorije i ako ima kontat prodavca za to bio bi mu zahvalan :D

Pre tri meseca sam produžio UO na dve godine sa 12 meseci po 50% manjoj ceni. U medjuvremenu je otac (na kome se vodi UO) preminuo, pa dal je moguće zbog toga raskinuti ugovor?

Nazad
Vrh Dno