Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ako nije tajna sta si izvukao od SBB, ono niko nije gadljiv na ustedu ;)

TravelXP 4K na poziciji 182 je otkljucan pa vidite kako vama radi.
Ja imam Q11 i meni koci, ton ide slika ne, krece da secka dok ne zakoci potpuno. Posle par minuta proradi nakratko i opet sve isto.
Ima ga i na nekim drugim "pozicijama" :)

4K i 50 FPS
TravelXP.png

4K i 50 FPS
Love-Nature-4-K.png

TravelXP i Eurosport 4K okidaju i HLG

@matke84 pretpostavljam da si ovo sve ti tražio? Šta su ti prvo ponudili? Možeš napisati i u sbb temi, da ne idemo u off ovde.

Meni isticao box 3 ,i supernova 2 ,oko Bozica.Rece mi drugar njemu dali 14 meseci 50 posto .Pozovem mts, kaze covek 6 meseci 50 posto ,reko ti si lud.Pozovem supernovu,kaze covek moze 8 meseci ,rekoh drugar dobio 14 meseci,sacekaj da pitam,kaze 14 meseci mts ,12 meseci supernova.Reko pisi.Kaze ide preko mejla kada ti stigne ugovor ,samo vrati da si saglasan ,tako i bi danas.Ja zadovoljan niti sam sta jurio niti isao do poslovnice....

Sad dođoh iz poslovnice, zahtev za IDP. Cura reče da će me neko pozvati i ponuditi 50% tokom UO. Rekoh hvala na informaciji :)
Inače, odmah su danas, po isteku UO, ukinuli 4 u Box 4. Tako da će me rebnuti net limit za 4 broja...

Da li daju za nove korisnike nesto? Ide neka prica 12m po 1 rsd, neko kaze moze i 16m po 1 rsd. Pretpostavljam da ako predjem sa Yetela da sam novi korisnik?
Inace Yetel mi nudi 12m za 1rsd, 12m po 3200 rsd i 24m po 350 rsd za dodatni stb.
Box 3 S paket je 4600 rsd mesecno :eek::eek:

Uff. Bas velika razlika u ceni. Mts izadje 55k a Yetel 47k na 2 godine.

^ za optiku samo, za bakar je ona druga promocija - koliko novih servisa x5 meseci 50% popusta

Da li za BOX 3 m moze da dobije vise od 14 meseci 1din a 10 meseci puna cena? Jel to max za nove korisnike sa prvi put dobijenom uslugom? Alternativno svih 24 meseca u pola cene.

Uff. Bas velika razlika u ceni. Mts izadje 55k a Yetel 47k na 2 godine.
NIsam dobro izracunao :(
Mts izadje 46104 uz 14m po 1 rsd( Box 3 S) a Yetel 46812 uz 12m po 1 rsd (yetel kod kuce M)

Ne. Rekao mi je cenu 3200 rsd ali se placa drugi stb 350rsd mesecno
12m po 3200, 12 m po 1 rsd i 24m po 350

Naplaćuje, dolazi samo jedan Box uz pakete, svaki naredni naplaćuju 350rsd što je preskupo. Uzmeš jedan Box i app ako imaš android tv.

Od kako su ušli na tržište kablovski operatera naplaćivali su box-ove, od pocetka su naplaćivali, osim prvog box-a, svaki naredni po 350rsd.

Da li neko ko hoce dodatnu fiksnu liniju u BOX paketu daju drugi ruter koji ima VoIP portove jer ZTE H168N nema?

Slična je cena za dodatni stb u MTS, ali imaju tu neprekidnu 50% promociju, pa je 150 dinara. Mada u mojoj okolini uglavnom koriste dva komada pa nema tog troška.
Meni bi trebali treći da naplaćuju po zadnjem ugovoru ali je ostao besplatan kao i pre produženja.

@virke Ne znam šta ti treba od TV programa ali pazi oko onih dodatnih TV paketa. Može da se desi da ti nešto treba a mislim da ti je samo jedan dodatni besplatan.

Slična je cena za dodatni stb u MTS, ali imaju tu neprekidnu 50% promociju, pa je 150 dinara. Mada u mojoj okolini uglavnom koriste dva komada pa nema tog troška.
Meni bi trebali treći da naplaćuju po zadnjem ugovoru ali je ostao besplatan kao i pre produženja.

@virke Ne znam šta ti treba od TV programa ali pazi oko onih dodatnih TV paketa. Može da se desi da ti nešto treba a mislim da ti je samo jedan dodatni besplatan.
Sad izmislili neke nove pakete ,gde ja u box 3,imam pravo na 2.(Odabrao filmski ,obrazovni)Gledam te kanale i shvatam da sam vecinu ili sve te kanale imao i u starom ugovoru gde su bili free.

Cekaj jel yettel naplacuje drugi ili treci box dodatno?
uskoro istice dve godine ugovora sa Yettelom, imam dva STB uredjaja... nista dodatno mi se ne naplacuju za drugi STB uredjaj.. ali Yettel TV je jad, tuga i čemer

Trenutno koristim Yettel Internet a pošto im je TV krš... sada koristim "EON TV van SBB mreže" na Yettel Internetu.
EON FULL TV paket- dobio sam 10 meseci po dinar uz to idu dva STB uređaja, jedan nalog za smart TV i dva naloga za mob. telefon.

Mene su iz Yetela zvali prosle nedelje i nude dva boksa bez dodatnog placanja.

Zvao ssm call centar da pitam u vezi vracenja opreme. I sad diktiraju mi sta treba da vratim, ruter, box, napanje, daljinski i naravno svi kablov!? I sad sledi recenica, a kolege ce doci da skinu iz stana one tanke kablove. :oops: Je moguce da dolaze da skinu opticke kablove?

Optičko vlakno i ZOK ostaju kod tebe u prostoru jer to moraš da imaš ako budeš hteo prelaz u Yettel ili Yunet

Vraća se ONT, adapter i LAN kablovi, STB, daljinski …

Nazad
Vrh Dno